Dobrý den, mám kamarádku od střední. Je to moc milá holka. Chodila kousek přes rok hádám cca rok a čtvrt se spoluzakem od nás z gymplu. V červnu před čtyřmi lety byl konec...v srpnu se již zvesela seznamoval s nějakou novou - ona už je čtyři roky sama.
Říkám si zda ten kluk vážně miloval? Myslíte že měl během vztahu už tuhle novou vyhlednutou?
Zase se pitváš v něčem, co neovlivníš. Proč by ji nemohl milovat? Zkrátka potkal jinou a zamiloval se. Možná bude rozchodu litovat, možná si polepšil. Není to jedno? Kamarádce spekulacemi nepomůžeš! Někam si vyražte, ať není sama.
A není to jedno?
A čtyři roky starou záležitost, která se ani netýká tebe, řešíš, protože.... proč???
A proč by se neseznamoval?? To měl čekat na co??
Ty jsi fakt uz zrala na psychiatra. 🤦
Ty máš asi hodně nenaplněný život, když máš potřebu řešit, co před čtyřmi roky dělal ex tvé kamarádky. Nebo že bys byla ona kamarádka a nedokážeš překousnout, že po dvou měsících dokázal jít dál a drží tě to i po 4 letech? V obou případech bych doporučila práci na sobě samé...
@lichozroutsudy Možná už uzavřené oddělení, má šílené výplody.
To bych se musela pořádně nudit, abych řešila takto starou záležitost, která se vlastně ani netýká mě. 😀
Nebo kamarádka je zakladatelka sama
@melykely A proč by se neseznamoval? Nebyli spolu půl života. Spíš mi přijde divné, že je ta tvoje kámoška tak dlouho sama, pokud tedy není sama, protože chce.
@melykely Možná ji miloval, možná nemiloval. Možná už během vztahu pokukoval jinde, možná ne.
Je to strašně málo informací na to, abychom se tu bavili spekulováním o tom, co se mu asi tak mohlo honit hlavou.