Kamarádka. Co si o tom myslíte?

melykely
21. srp 2024

Dobrý den, mám kamarádku od střední. Je to moc milá holka. Chodila kousek přes rok hádám cca rok a čtvrt se spoluzakem od nás z gymplu. V červnu před čtyřmi lety byl konec...v srpnu se již zvesela seznamoval s nějakou novou - ona už je čtyři roky sama.
Říkám si zda ten kluk vážně miloval? Myslíte že měl během vztahu už tuhle novou vyhlednutou?

jaja01k
21. srp 2024

@melykely Možná ji miloval, možná nemiloval. Možná už během vztahu pokukoval jinde, možná ne.
Je to strašně málo informací na to, abychom se tu bavili spekulováním o tom, co se mu asi tak mohlo honit hlavou.

1pomnenka
21. srp 2024

Zase se pitváš v něčem, co neovlivníš. Proč by ji nemohl milovat? Zkrátka potkal jinou a zamiloval se. Možná bude rozchodu litovat, možná si polepšil. Není to jedno? Kamarádce spekulacemi nepomůžeš! Někam si vyražte, ať není sama.

pavca1982
21. srp 2024

A není to jedno?

lotosek
21. srp 2024

A čtyři roky starou záležitost, která se ani netýká tebe, řešíš, protože.... proč???

zlataberta
21. srp 2024

A proč by se neseznamoval?? To měl čekat na co??

lichozroutsudy
21. srp 2024

Ty jsi fakt uz zrala na psychiatra. 🤦

miryp
21. srp 2024

Ty máš asi hodně nenaplněný život, když máš potřebu řešit, co před čtyřmi roky dělal ex tvé kamarádky. Nebo že bys byla ona kamarádka a nedokážeš překousnout, že po dvou měsících dokázal jít dál a drží tě to i po 4 letech? V obou případech bych doporučila práci na sobě samé...

1pomnenka
21. srp 2024

@lichozroutsudy Možná už uzavřené oddělení, má šílené výplody.

jari110
22. srp 2024

To bych se musela pořádně nudit, abych řešila takto starou záležitost, která se vlastně ani netýká mě. 😀

mahev
22. srp 2024

Nebo kamarádka je zakladatelka sama

izz76
22. srp 2024

@melykely Před čtyřmi lety? Proč to resis? Kluk mohl tu holku milovat, Laska vyprchala, tak šel o dům dal. Co je na tom divného, to má být roky zhrzený? V tomhle věku je normální,ze člověk zkouší a hledá.

felis
22. srp 2024

@melykely ahoj, najdi si koníčka, nějaký kurz anebo se starej o opuštěný bytosti ve volném čase (zvířata, senioři). Řešíš blbiny. Pokud ta kamarádka jsi Ty, tak to platí stejně. Život je krátký na to, zabývat se čtyři roky starou věcí, pokud jsem to pochopila správně.

petulkadodo
22. srp 2024

@melykely A proč by se neseznamoval? Nebyli spolu půl života. Spíš mi přijde divné, že je ta tvoje kámoška tak dlouho sama, pokud tedy není sama, protože chce.