Kamarádka chce na začátku vyslechnout a pak jsem ta špatná

buffytka
5. črc 2016

Ahoj všem. Mám kamarádku a ona má problémy s přítelem. Píšu jen co mi říkala kamarádka, abych nebyla za zlou. Už se to táhne měsíce. On měl bouřlivou minulost, znám ho jen z jejího vyprávění - byl dřív dost kurevník, střídal to jako ponožky a už když začínal s kamarádkou, měl k ní ještě jednu. Tu opustil a žije s kamarádkou, ale v praxi to je tak že on je furt někde s kamarády, vrátí se opilý. Když ona něco potřebuje, pohlídat psy - skončí to tak, že on zavře psy doma a zmizí na celý den do hospody. Jednu dobu spolu ani nespali. Furt unavený atd. Každý má své zájmy, ona odjede k rodičům a co on dělá v Praze ani neví - málokdy ona ví kde je. Tak i v případě nevěry, by to bylo těžce odhalitelné - ona měla už podezření, když jeli k moři a nic tam s ní neměl. Uzavřela podezření tak, že ona je nejlepší v posteli a proč by někoho hledal. Problém je, že mě zatahuje do jejich problémů, vykládá mi je a když ji řeknu, že by se měla zamyslet, jestli to je vztah. Začne ho hájit a já jsem ta zlá. Jednu minutu řekne, že ji to štve, že chce být single a další minutu on se snaží, změnil se a bude to v pořádku. Ženy, poradíte mi jak ji příště říct, ať mi to nevypráví, že když ji řeknu názor, urazí se a nebo jsem já ta špatná.

panickatlamicka
5. črc 2016

„ Jo,to musi byt tezke,kdyz nejaka zenska ma chlapa,co lita po hospodach. Ale je to kazdeho vec. Lepsi takove veci vubec neresit.Popravde,mne uz to take neni moc prijemne,co slysim od tebe,protoze nevim,jak ti pomoci. Nebo se chces jen vypovidat,aniz bys potrebovala muj nazor?"
Presne takto bych ji to rekla.

buffytka
autor
5. črc 2016

@panickatlamicka Děkuji. Řekla jsem ji, že to ať se nezlobí na mě, že ona to musí vyřešit, aby si sebe vážila a byla spokojená. Ať si nechává radit od spokojených páru a ne ode mě. 🙂 Víte, to je každý dva týdny, že s ním řeší krizi. Protože prostě on si jede to svoje, nemají společné zájmy - vztah u nich je, že ona odjede se psy na trénink nebo k rodičům a on je bůh ví kde. Já bych se třeba užírala žárlivosti s jeho minulostí, vadilo mi to, že je neustále někde - třeba na dovolené s kamarády bez ní. Ona to nechce vidět, slyšet.

andreaandrejka
5. črc 2016

@buffytka To je tedy páreček. A kamarádka je dost naivní. Řekla bych jí, aby už s tebou svoje problémy ve vztahu neprobírala, že je ti to nepřijemné.

kolibrik007
5. črc 2016

"....zmenil se, snazi se, bude to v poradku?..." jak dlouho uz se takhle meni? Jak casto si kamaradka stezuje a vypravi take neco pozitivniho a hezkeho? Mozna bych kamaradce nastinila,ze v tom pravem vztahu musi byt oba stastni. A jestlize s tim nechce nic delat,tak at si nestezuje. To evidentne nikam nevede. Ja byt na tvem miste, reknu ji to presne tak,jak to citis, popravde. Presne jak si to napsala tady nam. A probrat se musi ona. Pokud ne,at uz si nestezuje.

buffytka
autor
5. črc 2016

Krizi mají po dovolené u moře od května, přítel se prostě věnuje kámošům. Už to by mi vadilo. Spíš si postěžuje, je naštvaná, řekne i něco pozitivního to bych ji křivdila. Připadne mi, že si ho omlouvá před sebou....utěšuje se.