Kamarád s výhodama. Měla jste některá před manželstvím, partnerstvím, dětmi?

10. led 2021

Ahojte, omluvám se za anonym, ale stydím se :D

Měly jste, ještě před manželstvím (partnerstvím, dětmi), kamaráda s výhodama? Partnera nemám a tak nějak se mi naskytla "tady ta možnost". Řekli jste si nějaká pravidla?A co když se jeden z nás zamiluje, máte takovou zkušenost? Tak nějak jsme se shodli, že bychom oba chtěli někoho na nějaký společný zájem a do toho i to příjemné, aby to nebylo čistě jen o sexu, to bych asi nezvládla...dát si na prvním schůze flašku vína? :D je něco, na co si kromě otěhotnění dát pozor?

zelenaesmolda
10. led 2021

Na pohlavni choroby a city

klokanka31
10. led 2021

No a když budete bez partnerů, tak proč by byl problém, kdybyste se do sebe nakonec zamilovali? I to se může stát... 🙂 Podle mého kamarád s výhodami je dobrý když se čeká na vhodného partnera.

honeya
10. led 2021

2x a v obou případech to přerostlo ve vztah

cilkat
10. led 2021

Kamarád s výhodami se společnými zájmy... Nevidím důvod, proč by to nemělo přerůst v partnerství. A to je přesně ten problém: dohodnete se, jestli je to "zkoušíme, jestli spolu chceme chodit", nebo "víme, že spolu chodit nikdy nebudeme a pokud by to k tomu z jedné či druhé strany směřovalo, tak 'vyhody' okamžitě ukončíme".
(Nikdy jsem kamaráda s výhodami neměla. Ale se svým mužem jsem se 3/4 roku 'otukavala', než jsme spolu začali oficiálně chodit (a to chození nám vydrželo dalších 10 let, než jsme se vzali... Ale to už bylo spíš o zajištění materiálních věci)

elencze
10. led 2021

S původně kamarádem s výhodami už 10 let žiju už jako s partnerem, 2 roky manželem a otcem mého dítěte. Takže já nevěřím, že to jde dlouhodobě bez citů.

tinaprofi
10. led 2021

Ano... A bylo to super 🙂

marcicek84
10. led 2021

Ano mela a bez citu to uplne nejde,je blbost si rict,ze bez citu...proste dat si pravidla,ale zavrit si cestu na vztah,to bych nedelala.A okamzite ukoncit,kdyz jeden chce neco jineho a druhy ne,to by se pak ten jeden porad trapil...jinak za sebe proc ne,kdyz ani jeden nema zavazky jinde,lepsi reseni nez muze stridat...

burnette
10. led 2021

Ano měla, skončilo to svatbou a s dvěmi dětmi 😂 takže zpětně se s manželem smějeme naším rádoby pravidly co jsme si dali. Ty city tam prostě vždy budou.

lucifux
10. led 2021

Měla jsem to tak před 5ti lety. Já se bohužel zamilovala, cítila jsem i u protějšku, že to přerostlo. U nás to nedopadlo, ze dvou důvodů, já byla těhotná a on měl taky dcerku 9 let. Tak jsme si šel každý svou cestou, protože nás to oba trápilo. Tehdy jsem z toho byla fakt špatná, ale asi před rokem. Jsme si napsali, že kdyby on neměl dverku ve střídavce a já nebyla těhotná, tak jsme spolu zůstali. A to byl právě okamžik kdy jsem si řekla, že chlap, který mě nechce takovou jaká jsem, mě není hoden, s takovým mužem do jedné postele líhat nebudu. Od té doby se mám skvěle,

misamisenka
10. led 2021

Jo meli jsme to s byvalym - byli jsme na konci VS, spolu asi ctvrt roku, nic moc vaznyho, pak se rozesli a pak jsme prave dospeli do tehle faze, kterou jsme drzeli asi pul roku. Byli jsme v takove te prechodove fazi tesne po skole, kdy si clovek zvyka, ze vlastne najednou pracuje na plny uvazek, uz nebydli na koleji a posledni myslenka byla na to, se nekde usazovat. Vyhody to melo - proste jsme se videli, kdyz se nam chtelo. Treba jednou za tyden a ne chodit vecne nekde na rande 🙂 Oba jsme vedeli, ze je to docasny stav, ale detaily uz si nepamatuju, je to devet let zpatky. Ale chodili jsme normalne i treba na hokej, do kina, s partou kamosu na vylet a tak, ale jenom obcas. Pak me to prestalo bavit, tak jsem sla na speeddating, potkala sveho soucasneho a s tim jsem doted.

alilali
10. led 2021

Ano, já měla, ale z mé strany úplně bez citů, přišla jsem, byl sex, oblikla se a odešla a nepremylsela nad ním, nepsali jsme si ani se nebavili o tom jak se máme, jestli máme starosti atd, bylo to opravdu pouze založeno na sexu, teda z mé strany a myslela jsem si, že i on to tak má, po roce takového scházení z něho vypadlo, že se do mě zamiloval, hned jsem to utla a víckrát se mu neozvala. Možná to bylo hnusný, ale já bych mu tehdy svým nezájmem ublížila daleko víc.

Pravidla jsme si řekli - žádné dopisování, žádné "randění", pouze sex. Flašku si dejte, alkohol uvolňuje.

gracinka7
10. led 2021

Kamarád to tak měl. Jenže se zamiloval, ona ne a
pak už to mezi nimi bylo divné. Nakonec přátelství nezachránili.

autor
10. led 2021

@alilali tak přesně tohle bych moc chtěla umět, ale neumím :D

cherie24
10. led 2021

Ano měla a dali jsme si jasná pravidla, že jde jen o sex a nic víc z toho nebude. Hlavně do toho nejdi s tím, že věříš, že se do sebe zamilujete a bude z toho láska jak z romantického filmu. Může se stát, ale taky vůbec nemusí. Pokud chlap hledá někoho na takové aktivity se společným zajmem, dost často za tím opravdu vztah nevidí. Prostě jen hledá fajn kamarádku, se kterou tráví čas a upustí páru v mezičase než ho nějaká slečna osloví a padne mu do oka. Takže do toho běž s tím běž nic neočekáváš. Aby jsi pak nekoukala, že ty ses zamilovala a on si začne s jinou a řekne, že od teď už zas jen kamarádi. Je i dost párů, které takto začínali, ale není to pravidlem, že to přeroste i v něco víc.

denisahlavicova
11. led 2021

Měla jsem s dlouholetym kamarádem, byly tam city i z jeho strany, ale nechtěl vztah po tom, co měl blbou zkusenost z předešlého vztahu, řekl mi to hned.Já sice vztah chtěla, ale respektovala jsem ho. Dohodli jsme se, že prostě nic víc než jen sex mezi náma nebude, bavili jsme se, psali jsme si, chodili ven a nikdy to nebylo pod vlivem alkoholu, jelikož pro mě jezdil a vozil mě domů.
Od doby, co mám přítele, jsme si ani nenapsali, jen se pozdravili někde venku.
Akorát mi to neudelalo dobrotu u současného, který o tom ví a nedokáže se přes to přenést. Přitom on sám tohle dělal a s xy holkama🤷‍♀️
Myslím, že pokud to není jen jednorázovka, nikdy to nebude bez citu.

marketanova
11. led 2021

Ano a dělali jsme úžasné věci, experimentovali jsme snad ve všem, zažila jsem úžasný anální sex a spoustu hraček. To s manželem nemám,

sweet81
11. led 2021

Ano a bylo to moc fajn😊 trvalo to asi půl roku. Já vztah nechtěla a neplánovala, chtěla jsem být chvilku sama a užívat si. Vždy mi říkal, ty se mi stejně zamiluješ a bude po všem. ani to netrvalo dlouho, potkala jsem budoucího manžela do kterého jsem se zamilovala a kamarádovi se neozvala. (Nikdy jsme si moc nevypisovali)
Po nějaké době mi napsal, ty ses zamilovala😄 já jen, že ano a už jsme si nikdy nenapsali a neviděli.