Kam se poděla slušnost?

johanisko
10. črc 2015

Maminky, proboha! Spousta z vás nechápe, že některé z nás nemají čas sedět u počítače nonstop.Zeptáte se na inzerát a ani nedáte možnost inzerentovi čas na odpověď a hned se ptáte jinde.Tohle se mi na jednom inzerátu stalo už 4x a nepřipadá mi normální, že když neodpovím do hodiny, tak nemám šanci věc prodat.Tak stejno, když o věc projevite zájem,obchůdek už je skoro vyřízený a zničeho nic přestanete komunikovat.Chápu, že v dnešní době nabídek se najde lepší cena, ale dám tomu dotyčnému aspoň vědět, že jsem si to rozmyslela.Tak prosím maminky, nezapomínejte na slušnost.Děkuji

konidana
10. črc 2015

Jasně, slušnost nade vše, ale když něco urgentně sháním, tak oslovím třeba 4 nabídky, kdo se ozve 1. ... Většinou tedy pak píšu, že zájem už nemám. Také nesedím u PC nonstop, ale na druhou stranu je holt rychlá doba☹

johanisko
autor
10. črc 2015

Samozřejmě jsou věci, které potřebuji rychle, ale u většiny si myslím, že den nehraje roli.Když jsem se bez toho obešla do teď, tak těch pár hodin navíc už mě nezabije.Nemyslela jsem tím, že se na odpověď má čekat týden, ale dát jeden den inzerentovi na odpověď si myslím, že je v pořádku

konidana
10. črc 2015

@johanisko hodina nebo den, když jsem na počítači a na netu 2x týdně , tak to je mě jako prodávajícímu jedno🙂 a jako kupující se to snažím vyřídit ideálně ještě ten samý den (když je odezva)