Kam rádi jezdíte na výlety, dejte prosím tipy, kde se vám líbí 😉
Ahoj, my jsme byli s manželem minulý týden na hradě Házmburk a zámku Libochovice. Vřele doporučuji jako skvělý výlet, jen pro těhulky upozornění, že výstup na Házmburk je trochu náročnější 😉
http://www.tipynavylet.cz/misto-pardubicko-pern... byli jste tam? děkuji 😉
jezdime obcas na Hradec nad Moravici a do Zimrovic na otevirani reky Moravice (kajaky),ve Zline do Zoo Lesna
Ap na Zoo jsem koukala i na Lesnou, ale je to daleko 😢
macanet: loni jsem tam byla s detmi na skolnim vylete a pro male deti krasny vylet a muzete si pak vyjit i na hrad Kuneticka hora a v okoli jsou ohrady s ruznymi zviraty 😵
kackark děkuji, je tam nějaká trasa na procházku s kočárkem?
macanet jj Lesna je daleko ,ale stoji zato ji videt je fakt nadherna velka ,hodne novejch veci pavilonu atd.lemuri tam behaji volne mezi lidma parada no a ten park dole..to je pro lezeni na trave a piknik jak delane.ja chci jeste zkusit Dinopark u Brna
Ano da se tam jit i s kocarkem, ale musis jit kousek po silnici (ale neni to nebezpecne, je to aisi jen 200m a musi se tam jezdit opatrne, protoze tam chodi hodne lidi prave k chaloupce) a pak asi 100m lesem, kde je krasne zpevnena a siroka cesta. Ja pracuji s detmi s postizenim, a meli jsme s sebou asi pet kocaru a taky jsme to zvladly 😵
Tak to by bylo super až bude krásně a Dinopark taky 😉
Urcite je dulezite pocasi, to je ten les potom opravdu pohadkovy 😵
Macanet: V té perníkové chaloupce jsme byli před 2 rokama a bylo to pěkný. Ukazovali nám, jak se vyrábí perník a jak se vyráběl dříve. Taky nás vyvedli z omylu, že Pardubický perník není z Pardubic, ale z Hradce Králové 😕 😀 Odtamtud jsme šli pěšky na Kunětickou horu a pak pěšky do Pardubic 😉
No dneska právě počásko nic moc 😒 ještě koukáme na zámek v Pardubkách, Kunětická tam jsme byli a super výšlap 😀
Na tom zámku v Pardubicích jsme taky byli. Bylo tam udělané muzeum všeho možného 🙂
Roznov ..tam je hezky v lete 🙂
CESKY RAJ 🙂Prachovske skaly 😀 hrad Kost 😀 hrad Sychrov tam je nadherne a kazdou chvilku nejaka akce i pro deti 😲 zamek Loucen-dnes se tam chodi v kostymech 😎 je to u Nymburka 😉 Zitra jedem s tim nasim brouckem na vylet,uz se nemuzu dockat 😀 asi na Malou Skalu 😅 😅 😅
Jižní morava - propast Macocha 🙂
Jj, ja se taky pripojuju k Roznovu a okoli, tam je vazne nadherne, Cesky raj samozrejme taky, ja mam taky rada Hradek u Nechanic...si porad rikam, ze jestli se jeste nekdy budu vdavat, bude to tam. 😀 No a taky Kuks, na Bezdez chodim rada, Adrspach...jezis tech mist by se naslo jen trochu premyslet. 😀
V Hrádku u Nechanic je taky nádherně. Je to tam pro svatbu jako stvořený 🙂 Takový romantický...
jo v roznovu jsme byli v zari a je to tam fakt moc hezkyyy 😀 😀
Ino, jj mne se tam taky moc libi, nedavno jsem se tam sla s Patou projit, bylo nadherne, slunicko svitilo. 😵
Český ráj ano ano 🙂 A kolem Máchova jezera je taky nááádherně. Koupání tam ráda nemám, ale jinak to tam fatk miluju 🙂 A Adrspach - tam je to taky bomba. Jak ze seriálu Doktor z hor. Normálně tam jsou stromy v lese s jehličím až na zem a přemýšlíte, kudy do toho lesa vlastně vejdete 😝 😀 Ale fakt!
Hřensko!!!! Tam je nádherně! Potom ještě Ratibořice a celé to "babičino" údolí 😉
Les ten mi chybi ☹ mela jsem ho cele detstvi 5m za domem 😉 a ted se divam na hrbitov 🙄 Jeste JIZNI CECHY okolo Trebone 😉 Cervena Lhotka 😀 to je pohadka,Hluboka to same 😅 Podivejte se na www.rodinnevylety.cz
My jezdíme rádi na Lipno, je to tam strašně krásný, manžel tam bydlel, tak tam často navštěvujeme kamarády, teď se to tam hodně rozrostlo a taky drahota 😒 ale krásně tam je 😵
http://www.marina-lipno.cz/template1.aspx?cp=pa...
Jj, Ratiborice, ty mam projity i projety uz nekolikrat a krasne tam vazne je, to se musi nechat. 😵 Ja byla minuly a predposledni rok na Branzezi, byli jsme tam v karavanu a i kdyz kemp je spis tak pro ty min narocny, tak mne se tam moc libilo. Chodili jsme na skaly, Valecov, Kost atd. 🙂
Praded
Aponchie, tak o tom mi ani nemluv. 😠 Je tam krasne, ale muj posledni vylet na nej byl celej proprsenej. 😠 Ale o to lepsi jsou fotky u Radegasta. 😀
nj v palici to pivo jenom 😀
No promin, ted jsem nemela na mysli pívo, za co me mas??? 😠 😀 😎
Mací my radi do ZOO keď je pekne 😉