Kam na dámskou jízdu v Praze?

hojda
24. říj 2018

Poraďte nějaký super program? Kam zajít v Praze na dámskou jízdu (oslava narozenin)?

xmele004
24. říj 2018

Me holky usporadaly rozlucku se svobodou tady: www.samospoust.cz, strasna sranda a spoustu fotek na pamatku a pak jsme pokracovaly do Jamese Deana, vyborne se najedly a zaparily 🙂 je to uz nejaky ten patek, ale snad se to nezmenilo 🙂

ivaze
24. říj 2018

@hojda bar Nebe, myslim ze od 18 hod. tam vzdycky maji stastnou hodinku na koktejly, ale i jinak jsme si to tam s holkama vzdycky uzily

deninka87
24. říj 2018

Já doporučuji www.postelbar.cz měla jsem tam rozlučku se svobodou, ale určitě se to hodí i na oslavu narozenin, bylo to super, měli jsme večeři a k tomu cca 4 drinky a ke každému drinku nám půjčili rekvizity (kovbojské klobouky, paruky, brýle, věnečky...) a udělali nám fotku (profifoto) a já jsem si sama namíchala drink, který jsem dostala zdarma 🙂

hojda
autor
24. říj 2018

@xmele004
@deninka87
@ivaze Moc díky za tipy, mrknu na to. Na focení nás moc neužije, ale ostatní vypadá moc dobře!

hojda
autor
24. říj 2018

@ivaze Nebe vypadá dobře🙂, ještě zajít někam na jídlo🙂

ivaze
24. říj 2018

@hojda najist se da i tam, vzdycky tam meli vynikajici hranolky s dipem, takove hsem jedla jen v Holandsku, ale uz je to dva roky zpet, tak dozfam, ze se nepohorsili, pak tam meli i burgry, kureci, nejake salaty. Pokud bych mohla doporucit opravdu dobre restaurace, tak by to byly pizzeria Kmotra kousek od Narodni a nebo v Holesovicich Stejkarna-dle meho nejlepsi maso v Praze a neprekonatelna hribkova omacka

hojda
autor
24. říj 2018

@ivaze Díky, no vidíš v Kmotře jsem byly společně před x lety, to by bylo stylové, tam zase zajít🙂.