Ahojky, prosím tipy, hledám kadeřnictví, v centru Prahy, někde v okolí metra Florenc, Bílá labuť, Staroměstská, Národní třída..., mám vlasy na ramena, ale potřebuji jen klasiku (umýt, prostříhat, upravit, aby to vypadalo dobře, nechci žádné ondulace) a taky nechci za to dávat majlant! A potřebuji se objednat do středy. Funguje někdo takový v tomto okolí a za levnější korunu? Moc děkuji za tipy 😉
@mku Jejda, tak tohle fakt neee... ale i tak díky za názor. Já jinak moc nechodím, spíš si to jen poupravuji doma. Kdysi jsem měla kousek od práce - v centru Prahy - dvě bezvadná kadeřnictví. Jednou za čas jsem si tam odskočila a fakt super, za pár korun, mytí, prostřihání, učesání, žádné vyloženě extra ondulace na ples jsem nechtěla, jen prostě osvěžit a člověk se cítil fakt lépe. Ale už dávno skončili... Tak hledám náhradní 😉
Salon Vikasso, Kolbenova, střih za 200,- (koupit voucher na Slevomatu). Recenze mají horší, ale já tam byla 2x a stříhání spokojenost. Pracují tam Ukrajinky.
@pettischwarz Hmm... díky za tip, kouknu se a uvidím 😉
@klarisa6 ja mam zkusenost, ze v centru Prahy je to fakt za brutalni penize a vysledek jeste k tomu nic moc... lepsi jsou okraje prahy, idealni uplne mimo prahu 🙂 ja napr jezdim z prahy az k jaromeri, ale vyplati se mi to... zatimco v praze jsem za strihani, melir, preliv a foukani davala min 2500-3000kc, ted to mam cele na 700 🙂