Ahojte ženy, jdu pro radu. Můj kluk má 25 měsíců a nosí velikost 86/92. Je tak normálně přiměřeně k věku vysoký, ale je to žížalka. Kam těm Vaším žížalám chodíte na kalhoty, kraťase, trenky, slipy... ? Skoro všecko mu padá z pasu a teď když ho zkoušíme zbavit plenky, tak úplně. Furt chodí s kalhotam spadlýma na půl žerdi 🙂 Poraďte značky apod. Díky B.
navlékám gumu, pokud gatata nemají stahovací šnůrku nebo redukci v pase + máme i kšandy
Lild, Kik a Pepco ale jak ktery. Treba a zkouset.
kupuju jen kalhoty se stahovaci gumou😊 jak maji vsitou tu na ty knofliky..
Taky vsechny kalhoty presivam na gumu. Obcas sedi Kik, Pepco nebo HM. Naopak Lidl, Tesco, CA nesedi nikdy, to jim strasne pada. V Kik kupuju leginy, jak jsou kluci hubenouri, maji je volnejsi jako teplaky, a v pase hezky drzi.
zkouselas ksandy nebo pasek?
No jo každoroční (celoroční) problém, synovi jsou 4, kalhoty a kraťasy kupujem teď 110. Poslední dobou se mi podaří sem tam sehnat něco v Pepcu, rakouském Kiku a Takku. Už si netroufnu koupit kalhoty bez něj, všechno zkoušíme. Kalhoty a tepláky co koupí tchyně jsou mu pravidelně v pase velké tak to kolikrát nosíme až další rok. Jediné co mu sedí jsou tepláky co jsme nosívali my jako děti s tou klasickou gumou, ty dnešní střihy nejsou ono. Když mu to sedí tak klidně vezmu dvoje jen třeba rozdílné barvy .
Já to dělám tak, že nosím v kabelce metr, vím, kolik potřebuji v pase, a prostě všechno měřím. Jinak džíny kupuju hlavně v CaA s regulací v pase, tepláky v Kiku, teplé zimní kalhoty KuGo a kraťasy v podstatě kdekoli, ale hledám mezi těmi o dvě velikosti menšími (ty pak poměřuji v pase).
Pepco ma vsechno na snurky ....lidl taky a v dzinach a platacich ma uvnitr gumicky takze se to stahne ...
Nasim spagetam padaju aj kratase a nohavice z pepca. Pri kratasoch kupim jednoducho o cislo mensie. Maju 21mesiacov, bezne nosia velkost 92, 98, ale kratase maju 80, 86😂. U nohavic je to problem, ak nemaju regulovany pas, tak im davam jednoducho traky☺. Len sa ich naucili rozopnut, tak to musim asi vymysliet inak😞
Kraťasy jsou jednoduché, prostě kupovat o pár velikostí menší...dcerce budou tři roky a nedávno jsem jí v Lidlu cíleně kupovala tepláčky na miminko vel.74/80 :D , ona z toho má 3/4 a krásně jí padnou na šířku...horší jsou ty dlouhé no, protože je čahoun potřebuje na délku 104/110, ale na šířku by se do nich vešla dvakrát...nedávno mi přišly pod ruku džíny zn.Papagino, ty byly nádherně úzké, občas se dá něco ulovit v Primarku (zn.Young Dimension), ty mívají úžší...a z klasických značek asi slimky v HaM, Benetton, případně koukat po těch regulacích no 🙂
děkuji všem, díky vašim postřehům jsem si všimla, že většina ztěch kalhot, co mám doma má v pase šňůrku nebo regulaci. Kraťase budem kupovat taky se šňurkou a nebo budu chodit s tím metrem v kabelce 🙂
Kšandy?
Neustále přešívám tunýlky v pase a klasicky navlékám gumu. Ale to si asi nechtěla číst 😉 Je to pracné, zdlouhavé, v mnohých případech radši koupím látku a ušiju gatě celé nové, práce na tom není o moc víc a aspoň můžou naše žížalky machrovat 😀 Mám doma tři hubeňoury ze tří, chápu tě.