Kalhoty s úzkým pasem pro malé děti

barbora_rozek
8. srp 2018

Ahojte ženy, jdu pro radu. Můj kluk má 25 měsíců a nosí velikost 86/92. Je tak normálně přiměřeně k věku vysoký, ale je to žížalka. Kam těm Vaším žížalám chodíte na kalhoty, kraťase, trenky, slipy... ? Skoro všecko mu padá z pasu a teď když ho zkoušíme zbavit plenky, tak úplně. Furt chodí s kalhotam spadlýma na půl žerdi 🙂 Poraďte značky apod. Díky B.

kac_kac
8. srp 2018

Kšandy?
Neustále přešívám tunýlky v pase a klasicky navlékám gumu. Ale to si asi nechtěla číst 😉 Je to pracné, zdlouhavé, v mnohých případech radši koupím látku a ušiju gatě celé nové, práce na tom není o moc víc a aspoň můžou naše žížalky machrovat 😀 Mám doma tři hubeňoury ze tří, chápu tě.

jipe
8. srp 2018

navlékám gumu, pokud gatata nemají stahovací šnůrku nebo redukci v pase + máme i kšandy

zmrzlinka
8. srp 2018

Lild, Kik a Pepco ale jak ktery. Treba a zkouset.

leniczka23
8. srp 2018

kupuju jen kalhoty se stahovaci gumou😊 jak maji vsitou tu na ty knofliky..

jaja01k
8. srp 2018

Taky vsechny kalhoty presivam na gumu. Obcas sedi Kik, Pepco nebo HM. Naopak Lidl, Tesco, CA nesedi nikdy, to jim strasne pada. V Kik kupuju leginy, jak jsou kluci hubenouri, maji je volnejsi jako teplaky, a v pase hezky drzi.

zelenaesmolda
8. srp 2018

zkouselas ksandy nebo pasek?

popelka1984
8. srp 2018

No jo každoroční (celoroční) problém, synovi jsou 4, kalhoty a kraťasy kupujem teď 110. Poslední dobou se mi podaří sem tam sehnat něco v Pepcu, rakouském Kiku a Takku. Už si netroufnu koupit kalhoty bez něj, všechno zkoušíme. Kalhoty a tepláky co koupí tchyně jsou mu pravidelně v pase velké tak to kolikrát nosíme až další rok. Jediné co mu sedí jsou tepláky co jsme nosívali my jako děti s tou klasickou gumou, ty dnešní střihy nejsou ono. Když mu to sedí tak klidně vezmu dvoje jen třeba rozdílné barvy .

mysicka_lb
8. srp 2018

Já to dělám tak, že nosím v kabelce metr, vím, kolik potřebuji v pase, a prostě všechno měřím. Jinak džíny kupuju hlavně v CaA s regulací v pase, tepláky v Kiku, teplé zimní kalhoty KuGo a kraťasy v podstatě kdekoli, ale hledám mezi těmi o dvě velikosti menšími (ty pak poměřuji v pase).

veronicka89
8. srp 2018

Pepco ma vsechno na snurky ....lidl taky a v dzinach a platacich ma uvnitr gumicky takze se to stahne ...

bubinko1506
9. srp 2018

Nasim spagetam padaju aj kratase a nohavice z pepca. Pri kratasoch kupim jednoducho o cislo mensie. Maju 21mesiacov, bezne nosia velkost 92, 98, ale kratase maju 80, 86😂. U nohavic je to problem, ak nemaju regulovany pas, tak im davam jednoducho traky☺. Len sa ich naucili rozopnut, tak to musim asi vymysliet inak😞

sarkoc
9. srp 2018

Kraťasy jsou jednoduché, prostě kupovat o pár velikostí menší...dcerce budou tři roky a nedávno jsem jí v Lidlu cíleně kupovala tepláčky na miminko vel.74/80 :D , ona z toho má 3/4 a krásně jí padnou na šířku...horší jsou ty dlouhé no, protože je čahoun potřebuje na délku 104/110, ale na šířku by se do nich vešla dvakrát...nedávno mi přišly pod ruku džíny zn.Papagino, ty byly nádherně úzké, občas se dá něco ulovit v Primarku (zn.Young Dimension), ty mívají úžší...a z klasických značek asi slimky v HaM, Benetton, případně koukat po těch regulacích no 🙂

barbora_rozek
autor
13. srp 2018

děkuji všem, díky vašim postřehům jsem si všimla, že většina ztěch kalhot, co mám doma má v pase šňůrku nebo regulaci. Kraťase budem kupovat taky se šňurkou a nebo budu chodit s tím metrem v kabelce 🙂