Kabelky. Kolik jich máte doma a kolik používáte?

aviho
17. zář 2019

Holky, kolik máte doma kabelek? A používáte všecky?

jituli84
17. zář 2019

Já to postupně rozdávám, momentálně mám asi 6 a stejně používám jednu :D

luckavolosyn
17. zář 2019

Já mám většinu kabelek “lepších” a fakt je stridam, mám jich asi 20 😱ale poctivě nosím všechny a co nenosím daruji svagrove nebo tchýni

lv
17. zář 2019

Mám vždy dvě oblíbené, jak pořídím další, ty starší jdou mámě, sestře. Zrovna sháním novou oblíbenou 😆

mourovatakocka
17. zář 2019

Mám jednu, kterou jsem si ušila. Momentálně nosím peněženku v plátěné nákupní tašce přes rameno nebo v přebalovací tašce.

vineta
17. zář 2019

Dopočítala jsem asi k dvanácti hlavním - mám hlavně designové kožené, pár velkých, pár menších, a k tomu nějaký longchampky. Sbírku jsem budovala pár let, ted už je moc nenakupuju, vydrží mi věky, všechny jsou hodně kvalitní. Zbavila jsem se už celkem dávno laciných a koženkových kousků. Střídám dle sezóny a aktuální nálady, většinou ale nosím jednu delší dobu, nebaví mě přendavat věci.

te_reza
17. zář 2019

Mám jich asi tak tři pytle, neboť jsem jimi posedlá a nosím tak tři 😂

klea81
17. zář 2019

2 a občas používám jednu. Když nemusím tak si ven neberu nic, max klíče do kapsy.

barchen
17. zář 2019

@aviho Už asi jen 7 (dvě malé značkové přes rameno z toho jedna sportovní a jedna elegantní), pak dvě velké kožené mají tak 10 let, kam se vleze notebook a sešity A4 (ty ale od doby na MD nenosím), pak jednu větší látkovou z trhu ze zahraničí (taková trochu dětinská ale nevšedná) a pak dvě malé slávnostní do ruky a na rameno. Od doby co jsem na MD nosím jen baťohy, takové kožené elegantní a oba jsem slušně zničila. Mám kamarádku, která jich má celou skříň (viděla jsem na vlastní oči), prý kolem 80 ks kabelek.

lv
17. zář 2019

Můžete mi, prosím, napsat, odkud máte?

iulia
17. zář 2019

Kabelky jsou moje vášeň🙂 Od té doby co mám děti, jsem svůj stav hodně zredukovala neboť moje děti mají neotřelé nápady.... A pokud počítám i plesové psaníčka - tak už jen 6ks.

jitkaem
17. zář 2019

@lv Já jsem kabelkový závislák... a objevila jsem značku Lucoto 🙂 už čekám na svojí první 🙂

kikimas
17. zář 2019

Mám jich asi .. ani to nespočitam 😀 ale většinu času střídám dvě oblíbené

natysnovec
17. zář 2019

Mam😊😊ale vyhrava prebalovaci kabelka🤣🤣🤣🤣

babanci
17. zář 2019

To číslo sem snad ani nemůžu napsat. Hodně, hodně moc. Můj muž mi říká - kabelková, botičková. Střídám, občas nějakou pošlu dál, ale mám i takové ty "hogofogo" a ty někdy dám a často půjčuju jen svým dcerám.

babanci
17. zář 2019

@lv Tak tu jsem si právě nedávno, v Itálii našla. Je to zn. Guess, ale řada Luxe v kůži. Má krásnou jahodovou barvu a bude asi moje milovaná. 🙂

babanci
17. zář 2019

No, je dobrá.,ne?

kolibricek36
17. zář 2019

@aviho mam 3 z toho 2psanicka - ted nepouzivam ani jednu. Prebalovaci taska z kocarku je nej.😂😂😂 ale do obchodu nosim batoh - lip se taha do toho kopce.

mimisef
17. zář 2019

Měla jsem jich hodně ale ty jsem dala pryč,miluju značku Guess mám 4 takové základní barvičky už šilham po další 🤗

2hanah
17. zář 2019

@mimisef Mně se taky líbí Guess, moc, mám teda jednu parádní, ale nepřijde Ti, že moc nevydrží? Rychle se opotřebují - oloupou?? Jà měla loni v zimě i peněženku, kterou jsem za asi 3 týdny fakt vracela a dostala zpět i peníze, protože se celá oloupala i na místech, která se třeba vůbec neohýbala a měl to být originál, teď mám jinou, Guess ze Švýcarska od švagrové, tak doufám, že vydrží víc.

krucis
17. zář 2019

Nosím většinou batohy od té doby co mám děti, mám 4 🙂 a 2 kabelky. Nosím tak nějak všechno

vineta
17. zář 2019

@lv Já mám vesměs kabelky od Luciela Taschen, lokální značka se showroomem na Praze 1.

jajulin
17. zář 2019

Jsem minimalista, takže kupuji jen to, co opravdu potřebuji. Kabelky potřebuji 2, tak mám 2. Jednu nosím do práce. Mám v ní materiály, které musím mít vždy v práci u sebe, takže je doma nevyndávám. A druhou kabelku mám na běžné nošení. Až budou škaredé a nenositelné, tak je nahradím novými.

ellias
17. zář 2019

Momentálně jich mám 7, ale použivám jen 3 a to jsou všechny Obag. Miluju jak si během pár vteřin vše přehodim a mám zas jinou variantu, navíc mám malé dítě, takže otíratelná kabelka s pratelným vnitřkem je můj favorit 😅
Třeba budu hodná a zas mi Ježíšek nějakou donese 😅🙏🏻

zoyee
17. zář 2019

Jej, mám jich moc, počítat to teda nepujdu, ale tak 25? Momentálně je většina ve skříni a pod postelí. Než jsem šla na mateřskou, nosila jsem je skoro všechny. Kabelky jsou super, člověk do nich nemusí hubnout 😉

dura175
17. zář 2019

Dřív jsem měla kabelek hodně, postupně jsem je darovala nebo vyhodila. Většinou byly laciné a zub času neúprosný. Teď jsem si nechala jen ty nejlepší, a to černé psaníčko, jednu menší na vycházky a jednu větší na konference. Do práce nosím batoh kvůli zádům. Ale až budu "velká" mým snem je LV (ne s monogramem) a Hermes 😉

mimisef
17. zář 2019

@2hanah taky jsem jednu kabelku vloni po měsíci reklamovala ale tu mi koupila kamarádka k narozeninám v akci na e-shopu... šíleně se otrhala..penízky vrátili....tyhle co mám i peněženka tak super zatím

alcar
17. zář 2019

Mam jich hodne (chystam se je ale dost protridit), par kvalitnich a jen asi dve, ktere nosim. Ted s detma nosim spis takove hezci tasky cross body, aby mi furt nepadaly, kdyz litam kolem deti. Aktualne preferuji spis sportovni, ale presto elegantni. Adidas - velka taska, kterou lze nosit jako kabelku (kabelu) a vejde se tam veci! Dakine - sportovni a presto elegantni, tu mam jen na prochajdy, na klice, mobil a piti. Mam i jednu Darabags, kterou jsem dostala od sestry k vanocum a tu si setrim, az budu zase chodit po RD do prace.

budilinka
17. zář 2019

Mám 2 kabelky (jednu jsem si koupila na Hawaii, to je můj skvost a 2. v Humanicu) a 2 batůžky. Batůžkum jsem propadla... netíží mě jen na 1 rameni a mám obě ruce volné.

evawest
17. zář 2019

Ja jsem si oblibila Michael Kors, ty mam 3, ale nosim jen jednu a pak jeste jeden elegantni batuzek. Pak mam jeste asi 5 jinych kabelek, ale ty skoro vubec nenosim.

anina32
17. zář 2019

Mám dvě a mám pocit že to je o jednu víc než potřebují...