Ahoj maminky a budoucí maminky, jsou mezi vámi nějaké nadšenkyně do hraní deskových her? Já deskovky miluju a mám jich doma plno, ale bohužel je vůbec nemám s kým hrát. Kdyby tu byl čirou náhodou někdo z Liberce se stejným problémem, můžeme se někdy domluvit a zahrát si, třeba i s našimi partnery. Jinak si můžeme alespoň psát🙂
Ahojky, to se máte, že máte svoji skupinku. Ta naše se nějak rozpadla, tak už si teď asi moc nezahraju. Mám ráda hlavně Dixit, Osadníky, Lovce noci, Znáš mě?, Alias. Ale je mi to v podstatě jedno, co se hraje, hlavně když se hraje. Nemusím jen takové ty "klučičí" strategie.
Ahoj, deskové hry hrajeme s manželem moc rádi. Poprvé mi praskla voda, když jsme rozdali karty na Dominion 😀 Sem tam hrajeme doma s manželem, ale ve 2 to není moc ono a spousta her ani nejde 😠 Občas se staví kamarád (bývalý spolubydlící ze studií), který chodí do herního klubu, tak někdy donese něco nového nebo sám má spoustu her. Je to fajn 🙂 ale nikoho víc si kvůli našim dětem netroufáme pozvat. Nikdy nevím, jestli v pohodě usnou a kdy, proto si návštěvu nezvu. Jen tento kamarád nás zná a chodí stále, ale nejlepší to bylo dokud jsme bydleli ve studentském podnájmu.
Já bych hrála taky ráda, ale manžel mi to sabotuje - vždycky vymýšlí složitosti a pak prohraje, tak ho to nebaví :( Tak už se těším, až nám povyroste špuntík a budeme hrát spolu...
My taky máme rádi stolní hry, teda hlavně manžel, pořád chodí kolem hračkáren a nakukuje...koupit mu stolní hru jako dárek je jasná výhra. ale už jsme vyhlásila bojkot kupování her, máme jich hodn, polovinu z nich nehrajeme, protože mě nebaví (furt prohrávám 🙂 a u dalších pár musí být víc lidí. Máme rádi Bang, Osadníky, activity, Řím, Jambo, Agricolu nebo třeba i Pandemic (dobrý na té hře je, že to není hra o soutěživosti, ale o kooperaci mezi hráči - hrajete vlastně proti hře a porážíte světové nemoci. Buď vyhrají všichni anebo všichni prohrají - spravedlnost 🙂 )
@ninive211 My si právě taky ke všem možným příležitostem kupujeme hry. A máme v nich jednoznačně nejvíce peněz, kam se hrabou notebooky nebo nábytek🙂
@mysicka_lb Tak to zas takoví blázni nejsme 🙂 Některé hry nemáme, protože je třeba mají ostatní a tak se vždy nějak sejdou.Nemá smysl kupovat osadníky, když je mají další dva až tři páry v okolí doma.
já zas miluju vědomostní hry od albi, mám Česko, Evropu, Svět a Český film.... bohužel už to se mnou ale nikdo moc nehraje, vlastně vůbec :( manža se mnou hrál dřív výjimečně, jen aby mi udělal radost, a současní kamarádi na to nejsou... takže už se taky těším, až budu mít trošku větší děti a budu s nima hrát Česko Junior, nebo něco podobného ;)
Miluju deskové hry, ale není s kým hrát (pokud nepočítám manžela). Miluju Activity 2, ale chbí mi lidi.
Jinak doma mám tak Česko a Evropu. Občas si hrajem ve dvou i Pandemic (to se dá, ale není to taková zábava jako ve víc lidech). Hrávala jsem ráda Carcassone.
Ahoj, my také rádi hrajeme hry a jsme z Jbc
Já hraji šachy. Naštěstí nemám problém se spoluhráči, protože na internetu mi to prostě nebaví....
Ubongo - verze pro děti, Tajná výprava čarodějů od Mindoku, Duch - postřehová hra od Mindoku, Kočka Karla - postřehová hra, Sardinky od Djeco, Stoopido, Příšerky ze skříně od Granna - vše máme doma, vyzkoušeno.
U nás vede Kostkový bang, Lovci pokladů, Labyrint, Carcassonne a pokud se nás sejde více, tak i Dixit.
@mysicka_lb ahoj, hlásím se do klubu 🙂 jen teda to máme k sobe daleko, jsme z Ostravy, hrajeme pravidelně, pořádáme herní akce 🙂
Máš nějakou oblíbenou hru?