Pokud jste nosily nebo nosíte tanga, měly jste někdy problémy, které jim připisujete? Nebo upozornil vás někdy třeba lékař, že přestavují zvýšené riziko např. Zánětu močových cest? Nosíte ke i přesto, nebo jste jejich nošení omezily a problémy zmizely? Zajímalo by mě, zda jsou skutečně riziková a jejich časté nošení způsobuje např. Právě záněty močových cest.. nebo jestli je to spíš jen pověra?
Taky jde o to zda jsou zarezane...kdyz mam tanga mam je volne a vubec je necitim...
@betelgeuzz tam nejde vubec o ledviny nebo nachlazeni ale o zavleceni neceho z konecniku
@veronicka89 já vím, o ledvinách jsem psala obecně. Že někdo na tyhle záněty trpí víc, ať už močáku, nebo gynekologický, někdo ne.
@veronicka89 tak já bych řekla, že tanga jsou zařezané vždycky, to je jejich podstata nebo ne?;)
@verca_20 je obrovsky rozdil uplne uplne zaseknute tanga se švy - co režou ...a tanga beze sve volne co clovek ani neciti...
nosim je snad od 12 prakticky vyhradne a zanet mocaku jsem mela asi 2x v zivote, takze pri dodrzovani hygieny je to jen povera.
Plati k tomu ale nekolik ALE - zejm. spravne zvolena velikokst. Ve chvili co jsou upnute zariznute, tak to asi nebude fajn. Spravny material - musi byt kvalitni bavlnena. Sexy pradelko ze vsech moznych krasnych, ale zdaleka ne tak prodysnych materialu na celodenni noseni opravdu neni.
Pokud máš správný materiál, správnou velikost a nemáš žádné vnější defekty konečníku, které by bránily 100 % hygieně po stolici při chybějícím bidetu, tak se určitě není čeho bát.
Na přelomu tisíciletí, když jsem byla v pubertě, to bylo nejvíc in a nosila to každá. Muselo to koukat z kalhot. 😀 nosila jsem úplně nejlevnější hrůzy od Vietnamců a nikdy jsem problém neměla.
Nicméně už dávno a dávno je nenosim.
Nosila jsem a přestala je nosit pro opakované vaginální záněty, doporučila mi to tehdy MUDr.
@betelgeuzz a proč jsi je nakonec přestala nosit když jsi z nich žádné problémy neměla? Tedy pokud to není příliš soukromí dotaz..
@verca_20 změnila jsem styl oblíkání a klasické kalhotky mi přece jen příjdou pohodlnější, než tanga.
@me_druhe_ja přesně, dodnes si pamatuji, jak si některé holčiny tahaly spoďáry div ne k prsům, aby byly pořádně vidět 😂
Tanga mi nikdy nepřišla pohodlná, ale pár jsem jich měla jako každá. Jsem ráda, že jsem ve věku, kdy je mi úplně jedno, jestli jsou tanga in nebo out. Nosím, co je mi pohodlné.
@veronicka89 a ty se zavlečení nějaké infekce neobavas? Znělo to, jakože je nosíš docela ráda i když k nim máš zároveň výhrady🙂
@verca_20 ne nebojim za cely zivot co je stridave nosim nemam jedinny problem 🙂
A posledni roky nosím velmi volne...;)
Mě je Dr zakázal proto, že mám jizvu od zadku do půl zad 😂a tanga by mi dráždily jizvu... Ale já je nosím roky a nikdy problém nebyl s ničím.
@miryp mě ani ne, nosím je jen občas kvůli manželovi. Buď do postele, nebo naopak druhý den, když mu chci dát najevo spokojenost s předchozím večerem🙂 Dcera ale už tak tři roky nenosí nic jiného. Problémy s hygienou určitě nemá, ale zánět močových cest už párkrát měla za tu dobu. Tak mě to tak napadlo, jaká je všeobecná zkušenost.
Kdysi jsem je nosila, ale přijdou mi nehygienické, přece jen nějaký poševní sekret ženy produkují, nemyslím výtok, ale takové to běžné, třeba při ovulaci... tak aby se to neotíralo do vrchního oblečení.
@zekrt vubec nechspu jsk to myslis
@veronicka89 No že vagína neni celý den suchá a hlavně v období ovulace a pak samozřejmě pokud máš na sobě jen šňůrku místo kalhotek, otíráš si to vlastně do gatí. 😉
@zekrt ja teda na tsngach nemam jen snurku ;) mimochodem muzes mit kludne i intimku...
@veronicka89
@miryp Jako jo... ale i tak mi bězný gaťky přijdou hygieničtější.
@zekrt nosim hlavne takove
@me_druhe_ja
Si ma pobavila 😂😂😂.
Budeme asi rovnako stare,ze?
Nosím jen tanga už od střední. Nikdy nic
Jednu dobu jsem je nosila hodně a nikdy jsem z nich žádný problém neměla. Podle mě je to o citlivosti každého jednotlivce, někdo si sedne na studenější židli a má zánět, jiný může chodit s holýma ledvinama, vysedávat po zemi a nic.
Pokud bych problémy měla, nošení bych omezila, ale fakt nebyl důvod.