ahoj všem. chci tu rozjet novou diskuzi pro "sobě rovné" - nechci hubnout s holkama, které mají už teď 69kg a cítí se tlusté. Chci hubnout se sobě rovnými, které mají ty samé problémy a startovací podmínky jako já 🙂
Začne někdo se mnou? Něco o mě, při výšce 173cm mám 127kg (včera jsem omylem vlezla u babí na váhu 🙂 Ale jelikož doma váhu nemáme, tak hodlám hubnout na cm 🙂
Kdo se přidá?
@berenika39 děkuji, ale o té diskuzi vím, ale nechci radit, chci motivovat. nechci se začleňovat do rozběhnutého, ale chci najít nějakého "parťáka" se kterým se budeme hecovat a začne jako já 🙂
Ahoj ráda se přidám, také potřebuji alespoň 20kg. 😉
super, tak budeme dvě 🙂
případně se pak můžeme motivovat svýma "úbytkama".
Holky ja jdu do toho s Vama jestly teda můžu 🙂
určitě ano 🙂 Tak holky dejte sem něco o sobě. Ať víme 🙂
Krasny den, take bych potrebovala pomoci, po porodu ktery byl pred 4mesici jsem sundala 16kg ale ted se to zastavilo a mam 101kg. Nejak to nejde dolu i kdyz se snazim. Skratka to stoji 😠
Pomuzete mi 😀
@dobrutkaham nevím jestli pomůžeme, ale můžeme se motivovat.
Dekuji moc i takova podpora staci :D pripadam si stale moc silna na urcitych mistech i kdyz s moji vyskou 187cm to nejde videt.
@valentovasasa já jsem tedy zatím 90+, jestli to nevadí, ale jak píšeš, určitě mě nepomůže hubnout s někým,kdo má 70kg a připadá si tlustý a nerada bych se na 100+ dostala 😠 zase mám oproti vám hendikep, diabetes 1typu, štítnou žlázu a věk 😀 největši problém je se dokopat k nějakému pohybu, s kočárkem byla alespoń chůze, ale od loňského léta jsme bez kočárku a 9kg zpátky ☹ moje výška 171cm a váha 91kg
Ahoj,jsem partak na hecovani.Mam 170cm a ze 117 jsem spadla na 104 a ted potrebuji nakopnout. Berete me zenske mezi sebe?
za tri mesice se mi to povedlo a ted taky stojim,asi to bude chtit cvicit,dostala jsem kolo,tak uvidim a asi se budu trapit s Jillien :D
Ahoj, ráda se k vám přidám, jsem 14 dní po porodu, měřím 162 a vážím 100kg. Taky potřebuji rozebrat to s někým kdo je na tom stejně a ne jako moje kamarádky, které mají o 40 kg míň než já a mluví o tom jak jsou tlusté😉
Ahoj holky já sice nehubnu už mám svoji vysněnou váhu. Jen jsem vám chtěla popřát hodně sil je pěkné že i některé baculky chtějí hubnout a snaží se a neříkají že to nejde. Takže hodně štěstí 😊 ps: Pokud vadi že píšu baculky tak se omlouvám
Ahoj holky, vím, že jste tady asi všichni skvělé a jde vám to samo, ale i tak to tu zkusím. Hledám parťačku na hubnutí, která je ochotná jít k odborníkovi ve dvou (tzn.neřešit, že ta druhá uslyší kolik první váží atd.), takže pokud jsi z okolí Nymburka, nebo jsi ochotná do Nymburka 1-2x měsíčně do Nymburka přijet, písni do zprávy a řeknu víc info 😉
Ahoj, přidej se do už rozběhnuté diskuse, určitě tam najdeš rady a pomoc.
Držím palce.
https://www.modrykonik.cz/forum/chci-shubnout/hubneme-30kg-a-vice/