Jsem zoufalá, nešťastná, nesoustředěná a chladná, můj intimní život je na bodu mrazu

petroklay
28. led 2018

Ahoj holky poradte mi jsem uplne nestastna je mi 23let a mam 4roky syna je neskrotny,nezvladatelny a nenecha me ani na sekundu vydechnout jsem hotova,nesoustredena a vycerpana a muj intimni zivot je posledni dobou uplne na bodu mrazu hrozne me to trapi a nechci aby si pritel nasel jinou pomocte prosim.
Dnes jsem si koupila Stimulen myslite nebo ozkousela jste nejaka pomaha nejak?
Cetla jsem si o caji Draci sila ale je na objednani tam je ucinek do jedne hodiny od pouziti.
Pak Maca a Spanelske musky take na objednani.
Uz si nevim rady a pritel uz je hotovy furt chce a ja jsem uplne chladna bez stavy ne takova srandistka a ziva jako driv ted jsem jak telo bez duse.
Prosim poradte...

lv
28. led 2018

Řeš syna, ať máš čas na sebe, na vydechnutí, relax, někam spolu odjeďte s partnerem.. a ať ti více pomůže, tobě se uleví a půjde to líp. Ty stimulanty jsou na nic, tahání peněz.

petroklay
autor
28. led 2018

Nemame hlidani,pritel furt v praci, atd atd

petroklay
autor
28. led 2018

@lv Nikdo nam nehlida jsem s nim furt a jsem fakt hotova

petroklay
autor
28. led 2018

prijdu si jak na 50let :( pritel se snazi a ja jsem jak frigidni :( a to nam je 23/24let bojim se aby me nevymenil :( mame sex tak jednou za mesic :( a ted uz ani to skoro

pavca1982
28. led 2018

Přesně tak řešila bych problém (syn) a né až ty následky (únavu a vyčerpání).Z toho jiná cesta nevede.On nechodí do školky?

petroklay
autor
28. led 2018

@pavca1982 zatim ne ted mu budou 4

pavca1982
28. led 2018

@petroklay No tak šup s ním do školky ať si odpočineš.Do školky se může chodit už od třech let.Podle mě bys měla čas pro sebe, dej ho třeba jen na dopoledne a po obědě domů.Ty se odreaguješ, jdi si třeba zaběhat a uvidíš jak se zlepší nálada a i chuť na sex.

aidelina
28. led 2018

Určitě řeš v prvé řadě příčinu a ne až následek. Zaměřila bych se na to, abyste našli pro malého školku. Když ho nebudeš mít neustále na krku, budeš mít i víc času a energie na sebe. Věřím, že pak budeš mít více síly nejen na partnera, ale užiješ si mnohem víc i společný čas se synkem.
Některé děti jsou pohodáři a mámy si je rády nechají doma s mladším sourozencem třeba až do 5. Můj syn byl dost náročný a mně se hodně ulevilo, když nastoupil do školky. Ostatně i jeho to tam bavilo, potřeboval další děti a chodil do školky rád.

berenika39
28. led 2018

@petroklay dala jsem link na původní diskusi, kterou jsi založila, prosím, pokračuj v ní. Děkuji za pochopení.