Ahoj, vůbec nevím, kde se seznámit. Chodím na humanitní VŠ, kde nemáme žádné kluky. Občas chodím i do posilovny, ale jsou tam takoví narcisove a každý je zahleden sám do sebe. To stejné když jedu MHD, každý kouká do mobilu a nevímá. Seznamky jsem zkoušela a už nikdy více, od placených po neplacené. Akorát si z toho dělají srandu.
Vůbec nevím co s tím. Jsem z Prahy, drobná štíhlá brunetka, 23 let. Kamarádek jsem se ptala, ale taky o nikom vhodném neví. Samy mají problém lse seznámit. Chtěla jsem se zeptat, co by jste mi doporučily? Nebo jestli nevíte o nějakém normálním klukovi klukovi z Prahy? Děkuji.
Ted je uplne nejblbejsi doba na hledani kdyz je vsechno zavreny. 🙈 Ja manzela poznala na techno party 😂 a jsme 6.let manzele a spolu celkem 8.let ✌️😁 Nasla jsem ho (nebo spis on me..) az sem se nastvala a prestala hledat. Rekla jsem ze uz na vsechny chlapy s*ru.. A tadaaa 🤣🤭🤷♀️
Někdy je lepší moc nehledat a dát tomu volný průběh. Až to bude člověk nejméně čekat, tak toho pravého potká. Na seznamkách bych čas neztrácela. Nejlépe opravdu přes kamarády a známé. A až otevřou diskotéky, tak tam nebo v baru.
U me zase v okoli maji kamosky (a jejich kamosky) pozitivni zkusenost se seznamkami (i ten blby Tinder, predstavte si), nekolik z nich se nakonec vdalo. Hodne pomuze napsat trefny a uprimny popisek o sobe a samozrejme i prezentace musi byt jina nez 'jsem ready roztahnout nohy'. Zrovna nejlepsi kamoska ted randi s borcem z Tinderu, uz si ho oba zrusili, samozrejme. Je vice duchovne zalozena a v takovem duchu se tam i rozepsala, to se pak rychle vyfiltruji pryc borci, kterym jde jen o nezavazny sex 🙂
Dala bych si chvíli pauzu od randění, ať nejsi frustrovaná a zoufalá a nenajdeš si zase jenom zoufalce. Nějakým způsobem to funguje, když jsi pohodě, najdeš někoho kdo je v pohodě a když jsi zoufalá, přitáhneš si do života někoho podobného. Tedy aspoň mě se to v životě osvědčilo. 🙂 Já bych seznamky nezavrhovala, někdy to chce vytrvat a brát randění jako zábavu.
Je dobré mít vyřešené minulé vztahy. (Jsem jednou byla na rande a borec mi vyprávěl o svém předchozím vztahu, v tu chvíli mě to fakt nezajímalo,i když se ráda rýpu ve vztazích😂, ale asi si myslel, že je důležité, abych to věděla.)
Pak si to chce napsat dobře profil. Musíš se naučit pochválit a být zajímavá. Holky mají k sobě být někdy přehnaně kritické a za mě jedině placená seznamka, to odfiltruje určitý typ nežádoucích lidí.
Mám ráda tohle video o seznmkách https://videacesky.cz/video/internetove-seznamky
Já našla manžela na lidech. Jsme spolu 6 let, nezatracuj seznamky. 😄
@mamikry ten chat na lidech byl super viď ? 😄
@95newmommy2020 Skoda ho, koukam 😀
U mě usilovná dřina na seznamce-🙂 asi přes půl rok jsem hledala, ale vyšlo to! Dnes manželé a dvě deti-🙂
@melykely já se vždycky seznámila na nějaké hromadné akci, že tam byli známí známých. Manžela jsem potkala na týdenní dovolené v Chorvatsku (jeli jsme jako parta), bývalý byl zase na festivalu kamarád kamarádky, atd.. Teď je na tohle úplně blbá doba, když se nic neděje a nesmí. Jsi mladounka, mrkla bych na placené seznamky, kde je snad uchylaku min. Je fajn, hnedivkasy, sportovně založený. A rad si dá pivko. Ale s mírou. Jinak já mám k dispozici kámoše od Kladna, je mu 34,ale chová se na min 🤭 kdybys měla zájem, piš do iz.