Jsem těhotná, přítel bude nějakou dobu mimo domov

lendulina
6. srp 2015

Dneska jsme se dozvěděli, že bude na nějakou dobu v Bělé, tam, kde je uprchlický tábor, protože patří i do pořádkové jednotky. Nejsem z toho nadšená, vůbec. Mám o něj strach. A od října si musí dodělat vzdělání, bude každé dva týdny, až do února, v Brně. Mám strach, jak to tady sama zvládnu. S rodinou téměř nekomunikujeme, přátel moc nemám, protože se rozutekli z Mostu pryč, a vůbec se jim nedivím. V červnu mi skončila prac. smlouva, pracovala jsem jako asistentka na speciální zš, jinou práci jsem zatím nesehnala..
Co děláte, jestli jste taky doma a nemáte nikoho, s kým byste mohli na kafe, popovídat si?

lv
6. srp 2015

ta izolace postihne většinu, které zůstanou doma, třeba i na neschopence..mě nevyjímaje..hodně jsem četla, 6-8 knih za 2-3 týdny, dokonce jsem pravidelně sledovala jeden seriál /dabuje Apolena Velková, proto máme Apolenku, líbilo se mi to, jak to zní/. Vyšperkovala jsem byt, vařila pokusná jídla, chodila sama kolem řeky na vycházky..
někdo chodí cvičit, dělá kurzy, piluje řeči..

kimby
6. srp 2015

A ja pred lety do Mostu pro zmenu prisla🙂 knihovna, priroda,plavani....navic vse tak utece,obcas na tyto.chvile vzpominam,kdy jsem se sla v klidu projit a delala veci jen dle sebe/nas. Dnes behame kolem 2 deti a prijde mi den kratky,natoz cas na cetbu apod🙂