ahoj prosim o radu. 16.9 jsem mela menstruaci ta trvala cca 6 dni.26.9 jsem udelala nejvetsi chybu ve svem zivote.podvedla jsem sveho pritele.mela jsem nechraneny pohl.styk ..vim urcite ze se do me neudelal ale pomohl si pak jeste rukou k ejakulaci. ovsem 28.9 jsem mela sex s partnerem a ten byl pravy opak. nyni jsem v 5 tydnu ..strasne se oba tesime na miminko. chybu jsem udelala a hrozne ji lituju. ovsem nemuzu se zbavit pocitu ze je tam nejaka moznost ze neni jeho ?kapicka touhy?prosim o vas nazor
strasne moc dekuji.🙂 jste super
pouceni je to velke... pritele miluju a hrozne toho lituju.. na miminko se tesime ,ale ten strsch ve me snad bude az do porodu.moje chyba.kazdopadne moc dekuji za nazor 🙂
"Pritele hrozne miluju, ale podvedla jsem ho." To jako vazne? 🤔 ....
Klid,urco bude pritele. Proste je pritele a basta. 😉
Je to pritele a svoji neveru si vem do hrobu...
@purelove bohuzel ano.podvedla jsem a litovala sem toho hned kdyz se to stalo. s pritelem sme nemeli zrovna nejlepsi obdobi,casto jsme se hadali a najednou se objevil nrkdo kdo me chapal a skym mi v tu chvili bylo fajn.kazdy den nato myslim aje mi to strasne lito. nesnasim se zato ,ale z5 to vzit nemuzu.ani nevim jak se to stalo ale stalo se ..ovsem vim ze uz to nikdy neudelam je mi ztoho zle. pritele miluju a za nic na svete bych ho nevymenila.clovek neni dokonaly a ja sem vzdy byla ta ktera neveru odsuzovala... pak sem sama podvedla ...
@editah222
No ono staci,ze uz to je na nete
@trdelnik234 já vím😀. Ale aspoň tu nemá jméno.
@fakju No.... stalo se. Nejake procenticko sance tam asi je, ale musis ho v hlave zaplasit a sama verit, ze je vse spravne. Ted zalezi totiz jen na Tobe, jestli budete rodina, nerozbijej kvuli pochybnostem nebo uleve svedomi neco tak pekneho a cim dal vzacnejsiho. Drzim pesti. 🙂