Jsem strašně náladová, trápí to také někoho?

stekkna
8. bře 2016

Jsem strašně náladová. V jednu chvilku jsem šťastná a za minutku nemám absolutně náladu. Nic mě nebaví, jsem smutná...Trápí to také někoho? Máte nějaké rady co s tím??

pety91
8. bře 2016

Předpokládám, že nejsi těhotná, aspoň to nepíšeš. A taky , že nekojíš. To jsou samozřejmě pouze přechodné stavy , to by se upravilo samo. Taky je důležité, jestli to nemáš v týdnu před menstruací. To by potom byl premenstruační syndrom.

stekkna
autor
8. bře 2016

Děkuji 🙂 právě že nemám před ms, nejsem těhotná ani nekojím

salot
8. bře 2016

Bohužel, to znám a taky úplně nevím, co s tím. Možná člověk ví, ale nedělá to. Mě náladu třeba strašně ničí to, když se nevyspím.

feferka
8. bře 2016

Mám to samý ... takže tě aspoň utěší, že nejsi sama 🙂 ... nejsem těhotná ani nekojím ... během dneška jsem během hodiny upřímně zalitovala toho, že jsme si udělali dítě a zároveň byla šťastná jak blecha, že ho máme ...... občas bych si za to nafackovala jak to se mnou mává 🙂 ... pomáhá se vyspat, dát si vanu, počkat na jaro až nebude tak depresivní počasí - takto v zimě všichni jedem na náhradní baterky a není se co divit, že občas vypadnou

stekkna
autor
8. bře 2016

No tak já taky málo spím, převážně proto že chci trávit hodně času se synem tak spoustu povinností a práce dělám po nocích. Náladová jsem byla snad vždycky :D ale zrovna dneska to na mě hrozně padlo