Ahoj ženy,
vždycky jsem byla aktivní člověk. Běhala jsem, cvičila, prostě pořád jsem něco dělala. Ale teď? Mám skoro roční holčičku a pořád se sebou nejsem schopná něco udělat. Stále mám 6kg nahoře a se mnou to ani nehne 🤦 Když už jsem se rozhodla se sebou něco udělat znovu jsem otěhotněla. Bohužel to nedopadlo a tak jsem znovu tam kde jsem byla. Dřív jsem aspoň chodila s malou ven, ale teď? Teď jsem akorát otrávená doma. Každý den to samé dokola. Už mi z toho asi hrabe. Chtěla bych se sebou něco udělat, přála bych si sourozence pro malou a ve finále nejde nic 🥺 Pomoc. Co s tím? Asi potřebuju nakopnout nebo slyšet, že v tom nejsem sama.
Tak tu energii ti bere hlavně dítě a zima, to není, že by ses jen válela. Zkus si dávat na každý den cíl - zacvičit si, jíst podle tabulek, někam dojít, s někým se setkat, něco vyrobit... Proč nechodíte ven? To tě nakopne, když bude mít něco v plánu než se jen plácat doma. 😉
Jeje ja mam to same, kazdy den si rikam jak zacnu cvicit a jist zdrave a akorat se cpu cokoladou a na cviceni zatim nedoslo 🤦🏼♀️ Aktivit kolem deti mam az moc, ale nejaka pece o sebe je na poslednim miste 😬 A taky me to stve, uz jsem se zacyklila a zacina mi to byt jedno 😬 Malymu je rok a mam minimalne 4 kila navrch, i kdyz na pohled se mi zda i vic, asi jak mi zmizely svaly 😕 Jak zacit nevim, trochu se upinam k lednu, po Vanocich, ze si udelam nejaky plan. Zda se ze me nenakopne vubec nic zatim
Jsem na tom úplně stejně, bohužel.... Taky bych potřebovala nějaký životní impuls.
Bohužel musím přiznat, že jsem na tom stejně. Mám rok a půl starou holčičku a doma mi to leze na mozek a malá je poslední dny hrozná. Chci jíst zdravě a misto toho uzobavam každý den cukroví, asi mi do štědrého dne nic nezbyde. A stále se vymlouvam, že v prosinci přece nemá cenu hubnout. Kdyby některá chtěla se od ledna 😉 podporovat tak napiš.
@rozaneli1309 me by podle me ani ta podpora nenakopla 😄 Trochu me desi letni plavkova sezona, ale zatim ne dost 😄
@vikinkav já na plavky pořád zapomínám když nosím teď dlouhý hrubý kabát 😂
@szuzia mám to stejně,jen teda mám od porodu furt nahoře asi 13 kilo 😓a to je holce skoro 13 měsíců. Jak píšeš ,mateřská pakárna furt dokola ..asi před měsícem.jsem se do toho opřela a začala cvičit a zdravě jíst.hlavne abych měla něco jako svého ,něco dělala pro sebe,ptz jinak si přijdu jako cuchta,co lítá okolo děti ( mám ještě dva větší kluky)zatím mám dole šest kilo ... K vysněné váze ještě dvacet 😂👍za odměnu nechám starýmu po rodicaku holku a jedu na celej den do tesca a něco si koupím 👍do práce bych šla hned,ale Karol je ještě malá a nechat ji doma třeba s teplotou,na to bych neměla žaludek.
@szuzia je veľký rozdiel lenivosť a vycerpanie/vyhorenie…myslím že u dvoch malých detí sa ťažko hľadá čas na seba. Mám to dosť podobne. Začalo sa to zlepšovať až teraz, keď je má mladšia 5 mesiacov a už trebárs vydrží sama 10 minút 😂 po prvom to prišlo až cca po roku… to zas príde, až sa trošku telo a myseľ spamätá, uvidíš
@prejeta_zaba Jsem strašně zimomřivá a když venku není opravdu hezky, tak se mi tam prostě nechce.
@werik153 Můj bývalý manžel mi nepřímo říkal, že jsem tlustá a že bych se sebou měla něco dělat. Takže abych mu dokázala, že to tak není dřela jsem jako kůň. Jenže teď? Můj současný manžel mi opakuje jak jsem krásná ať jsem taková nebo maková. A já teď nevím co by mě mělo nakopnout, když sama nejsem schopná.
@rozaneli1309 Cukroví mám schované, ale až ho vyndám? To bude konec. Teď se cpu jen na noc, ale s cukrovím to bude celý den. Já bych potřebovala pořádně nakopnout, ale od září kdy jsem potratila se mnou nic nehne. Snažíme se o druhé a přeci nebudu hubnout, když bych za chvíli mohla zase začít přibírat. Vždyť to je úplně špatně. To jsou myšlenkové pochody co? A teď babo raď 😬
@szuzia mě pomohla práce, já vlastně lítala na brigády od 4tydne po císaři, do mě práce jsem se vrátila v roce a půl malého. Tak pokud to jde, najdi brogadu