Vsechno mi porad jen vadi. Se vsim mam problem. Jak neni po mem tak se muzu zblaznit. Mam pocit, ze me vsichni a vsechno obtezuje. Treba kamaradka ma stejne starou dcera jako je muj syn 19mesicu. Byla s nim a manzelem dva tydny na detskem tabore ve stanu. Starala se tam o sve dite plus o cizi, varila, chodila na suchy zachod atd…. Me jen ta predstava nici. Ja nechci takova byt 😔 samotnou me to stve jaka jsem 😔 nevim proc jsem takova. Nevim co s tim delat? 😔 cim jsem strarsi tim jsem horsi….
A nejsi dlouhodobě přetažená, nemáš nedostatek spánku? Na mě měla spánková deprivace přesně ten efekt, že mi bylo protivné vše a všichni a nejvíc já sama sobě.
Je dobré si hlavně uvědomit, jaká chceš být. Ale s malými dětmi je člověk občas rád, že přežívá.
Nesrovnavej se. Ji by zase určitě vadilo něco, s čím ty jsi úplně v pohodě. Každý jsme jiní... me taky v poslední době dost stve, že jsem líná... a přijde mi, ze bych se mohla dětem věnovat jeste víc, než to dělám... prostě každý má neco
Upřímně, kamarádka byla určitě hotová týden před táborem, těch 14 dní tam a pak to dospávala ještě další dva týdny doma. Taky to pro ni asi nebylo ideální, ale asi jí to stojí za to. Já jezdím na tábory jako vedoucí přes dvacet let a asi tak posledních pět let fakt nezřízeně závidím těm rodičům, co tam dítě dovezou, zamávají a mají na 14 dní leháro, zatímco já se starám 😅 Tak se s kamarádkou nesrovnávej a ber to tak, že nejpozději za 6 let ji tam to svoje dítě odvezeš a bude zase závidět ona tobě 😉
A co všechno ti vadí,uved konkrétní příklady. Ten tábor mě osobne by taky vadil,nikdy bych tam nejela a ta představa mě ničí stejně jako tebe. Hrozná si kvůli tomu rozhodně nepřipadam😃
Nebud na sebe tak prisna🙂 Taky jsem rada, kdyz jsou veci po mem, to je proste povaha. Klidne si i poslechnu argumenty, jak to udelat jinak, ale pokud me nepresvedci, jsem tvrdohlava. A ten tabor.....Myslim , ze takovou predstavu dovolene nema 95% zen😀 Pro me by to taky byla nocni mura. Staci mi starat se o naseho prcka a mam rada svoji postel a sprchu.