Jsem extrémně přecitlivělá. Co s tím?

18. pro 2020

Ahoj, prosím poraďte, jak bych mohla řešit svůj emoční stav. Je to už 10 měsíců po porodu a pořád jsem extrémně přecitlivělá. Rozbrečí mně každá reklama (opravdu každá) i film (jestli je tam něco trochu dojemného bulím i hodinu), když mluvím na miminko a něco mu vysvětluji, dnes jsem šla po ulici, z rozhlasu hráli koledy a já jsem začala brečet dojetím. Někdy se to spustí jen tak - když skládám prádlo, vařím...dřív jsem to moc neřešila, myslela jsem, že je to hormonální nerovnováhou ale už je to dlouho co nekojím (8M) je to dost otravný a začínam se trochu bát, jestli jsem v pořádku.
Měla bych ještě počkat, spraví se to časem? Nebo to už mám řešit s odborníkem? Moc děkuji za vaše rady a zkušenosti.

konidana
18. pro 2020

Mne teda nerozbreci uplne cokoli, u filmu jsem bulela odjakziva, u knizek az s detma. Normalne ctu pohadku a jak je dobrej ko ec tak bulim. Uz to trochu polevuje... po 10 letech, ale to bude tim, ze uz detem nectu pohadky. U dcery divcich romanu bulim furt😅

jaja01k
18. pro 2020

Než jsem měla děti, nedojímalo mě nic. Teď brečím úplně u všeho. Nejhorší je, když si chci s dětmi zpívat. Ať začneme jakoukoli písničku, tak to prostě nedám, hned začnu bulit 😄 Jsem po porodu 6 let a přijde mi, že jak děti rostou, je to spíš horší než lepší.

martina8084
18. pro 2020

porodila jsem před skoro 18 lety první dítě a od té doby to mám furt. A po druhém je to ještě horší. Brečím pořád.

mamio
18. pro 2020

Kašli na to,i já bych mohla dělat profesionální plačku na hřbitově 😃

klea81
18. pro 2020

Je to normální, jsme lidi ne roboti a máme emoce.

keksik002
18. pro 2020

Vidis.. A ja od doby co jsem otehotnela rvu i u krtecka :D syn ma 4roky, takze to rozhazene hormony asi nebudou..

marketa_1983
18. pro 2020

Užívej si to!! Není na tom nic špatného, ba naopak 😉

eleanora84
18. pro 2020

7 let od porodu a pořád mě to nepustilo 🤦‍♀️

jannym
19. pro 2020

Ja byla vzdy cynik a jsem porad ale co se tyce deti jsem furt dojata a rvu jak zelva kvuli kazdy blbine...myslim ze je to pruvodni znak materstvi, proste uz jsme jine, v mnohem silnejsi a tvrdsi a v mnohem uz jsme proste citlive a milujici maminky az mi to vehnalo slzicky do oci jak to pisu...

janina228
19. pro 2020

Jojo.. úplně to mám stejně 😂.. teď čteme jednu pohádkovou knížku s dětmi a konec mě vždy spolehlivě rozbrečí.. ani radši nebudu psát o co tam jde,nebo tu budeme brečet všichni 😂😂😂