Maminky chtěla bych se zeptat jak byste reagovali vy? Nedávno jsem byla pozvaná na rozlučku se svobodou své už teď švagrové. Bylo nás tam celkem 13, většinou to byly její kolegyně z práce a 3 kamarádky a sestra a já. Šla jsem tam už s tím že to bude asi průšvih, ale šla jsem. Asi tři hodiny jsem tam seděla sama a nikdo se semnou nebavil, všichni se znali jen já tam byla neznámá. Ty dvě její kamarádky jsem znala i ony mne, jelikož jsme kuřačky tak jsem se snažila alespoň jako "půjdem na cigaretu?", odpověď že se kouří ve předu na baru no tak jsem si šla teda zakouřit sama, vrátím se a obě si šly zakouřit ven spolu, když jsem tam seděla další dvě hodinky tak už jsem si dala sama panáka na baru, no a ted se dozvím, že ty dvě kamarádky mě u mého chlapa pomluvily, že jsem divná ať se mě zbaví že jsem pila sama na baru. Tak teda nevím, sem divná nebo ne? Dovolila jsem si dát jednoho panáka na baru na kuráž abych to tam vydržela, ano chodila jsem kouřit sama, protože slečny si taky chodily samy, když bylo téma do kterýho jsem se mohla přidat tak jsem se zapojila, ale jinak se semnou nikdo nebavil.
@monyanetmisa Jsou to slepice, co jim je vubec do toho, jestli spolu jste a jaka jsi. Ostatne to mely sanci zjistit a kaslaly na Tebe, tak Ty kasli na jejich nenavistny reci. Nekteri lide k zivotu asi potrebujou po nekom slapat - citi se na cizich zadech vys. 🙂 Ty a Tvuj nejlip vite, jaka jsi.
Nejsi divná, jsi normální . Prostě si ty holky neznala, tka ses ani nemohla nějak extra bavit. Neštourej se v tom.
@monyanetmisa kdyby chlap něco začal o tom večírku, tak bych řekla, že divný jsou ony, že se tě stranily, nebavily se s tebou a že to byla příšerná nuda a aby jsi to přežila, že jsi si musela dát aspoň panáka. A taky, že jsi ráda, že máš jiné kamarádky a né takový slepice, co se neumí chovat...
Já osobně bych tam ani takovou dobu nevydržela. Nějak bych se tak po hoďce a půl vymluvila a šla domů.
Ja bych asi odesla po tom panaku... nebo dvouch. 😀 Ani bych se neomlouvala proste bych odesla. Ale z takovych pipin bych si hlavu nedelala. Chapu, ze to zamrzi kdyz te ani neznali. Ale nebude ti bez takovych slepic lip? Netrap se tim.
Děkuji za ohlas asi jsem potřebovala nějakou podporu,ty slepice jsou mi ukradený já je k životu nepotřebuju, ale spíš mě zamrzel názor mýho chlapa, který mi vlastně elegantně řekl, že si za to můžu sama že jsem se nechovala tak aby jim to vyhovovalo místo toho aby se mě zastal a řekl jim "a proč jste nešli s ní na cigaretu?proč jste si spolu nedali panáka?" byl to děs vydržela sem tam ze slušnosti,a ani nechci přemýšlet nad tím jak by o mě mluvily kdybych odešla dřív, jo to bych asi dostala víc jmen🙂
@monyanetmisa tak v tom případě bych se hlavně trápila tím co ti řekl chlap ...to od něj není moc hezký taková "podpora" ...
Já bych tam taky nevydržela. Nehledě na to, že nevychované jsou ony. Protože když jsem ve společnosti, kde je někdo nový, tak je slušnost ho zapojit do kolektivu a ne se mu stranit a pak trapně pomlouvat. 😠
Ty dvě co tě pomlouvaly jsou asi pěkné slepice a švagrová tě měla zapojit do kolektivu,toto je vyloženě neslušné... asi bych na takovém večírku dlouho nepobyla.
jo jo jemu sem to vytmavila že se mě nezastal, potřebovala bych poradit co byste udělaly?ty dvě slepice jsou nejlepší kamarádky švagroví takže u ní zastání nečekám spíš mě potopí, ale o co jde, švagrová s manželem na našem srubu budou dělat chlastačku ještě dozvuky svatby, jsme pozvaný, ale samozřejmě tam budou i ty slepice a co teď? mám jít nebo ne, koukat na ty ksichty který se budou falešně usmívat a jako že chachacha děsná sranda a vždy když se otočím budou mě pomlouvat? nechci být za hysterku ani vyvolávat konflikty taková nejsem ale na hlavu si srát nenechám
@monyanetmisa no hele...ber to tak, že naše drahé polovičky jsou v některých případech natvrdlý a spoustu věcí jim nedochází. Myslím, že chlapům se tohle totiž moc nestává a taky si neumí asi pořádně představit, jaký ženský umí být.
@monyanetmisa budeš tam i s partnerem, ne?Tak se na ty káči vykašli a jdi, ať vídí, že se umíš taky bavit 🙂
Asi jo, je pravda že ženský jsou pěkný potvory, chlapi se spolu baví i když se neznají kděžto ženský jsou zákeřňačky, jdu tam s Martinem, ale bojím se toho že on se zakecá s chlapama, víme jak to je připijou se a pak už tý ženský nevěnujou tolik pozornosti, spolku hrdost a půjdu budu se usmívat a nechám si srát na hlavu snad to přežiju🙂
@monyanetmisa Buď přežiješ, nebo se těm akcím vyhneš. Já nevím, ono je to povinné-nebo Ty si to děláš povinné? Jde nějak o život, nebo co?Pro mne to není problém, je dobré mít takové starosti, které starostmi nejsou. A taky se stýkat s lidmi, kteří energii neberou, ale dávají. 😉
povinné to není ale nebudu utíkat z boje se staženým ocasem mezi nohama a sedět doma a čekat co by tam Martinovi nahučeli do hlavy to ne teda tak vzhůru do boje🙂ale je fajn pokecat o tom s někým byť mě nezná ale člověk to někdy potřebuje a doma to ventilovat nechci abych to neslízla ještě víc, tak sem ráda že jste mi umožnily se vyventilovat
však na té akci nebude Martin jediný, kterého budeš znát, nebo jo?
Ahoj
@monyanetmisa kdyby ty holky byly co k čemu, tak se snaží zapojit tě do komunikace, aby celá rozlučka probíhala v pohodě a budoucí nevěsta nemusela řešit jestli se někdo baví nebo ne, už jsem na pár rozlučkách byla a vždy jsme nové holky snažily zapojit co nejvíce, právě aby si to nevěsta užila a my se seznámily a mohly se pak na svatbě družit 🙂, evidentně jim šlo jen o sebe, a neboj toho panáka bych si na tvém místě dala taky..........
@monyanetmisa Tahle situace je pěkná ostuda tvojí švagrový, kdy se ukázala, jako mizerná hostitelka. Rozhodně nejsi divná ty, ale ona je docela sprostá. Měla se postarat, aby ses mezi ně nějak začlenila, když už tě pozvala, mezi bandu cizinců 🙄
Nevim, jak jsi se chovala ty a jak ty ostatni holky, ale tak snad te chlap zna a vi co v tobe ma, ne? Ja bych tedy byla nastvana na nej, resp. nejvetsi problem spatruji v tom, ze se te nezastal, nepostavil se. Cizi zenske te trapit nemusi, ale ta opora od chlapa je podle me zasadni. Takze ja bych si promluvila s nim.
Na dalsi oslavu bych sla, uplne v klidu a rozhodne ne s heslem "do boje". Neni potreba se hazet do bojovne nalady ani nekomu davat nebo nedavat moznost te pomluvit. Kdyz budou chtit, pomluvi te tak jako tak, ale je zbytecne to resit. Pokud tomu bude muz verit, zamyslela bych se nad vztahem jako takovym.
Máte pravdu hodně mě zamrzelo že se mě nezastal, na druhou stranu jo chce se všema vycházet, samozřejmě nehodlám ze sebe dělat blbku a něco s někým řešit proto sem napsala na tyhle stránky a neřeším nic doma, nechám to být nezbývá mi nic jiného než si o nich něco myslet a snažit se aby každé setkání proběhlo v klidu, také jsem čekala že nevěsta bude mít větší zájem o zábavu lidí které pozve, ale pro ní bylo nejdůležitější aby se ona bavila a tím to haslo no nic máme to za sebou🙂
@monyanetmisa..prosím Tě vůbec si z nich nic nedělej 🙂 ...a jestli tě má tvůj chlap rád tak řekne ať si z nich nic neděláš a zasměje se spolu tomu 🙂