Jsem bisexuálka. Kdo má podobnou oritentaci?

16. zář 2020

Ahoj, ráda bych zde našla někoho kdo má podobnou orientaci jako ja, ve svém okolí znám jen hetero a gay. Také bych, ráda zjistila jestli by někdo měl vztah s bisexuálem, už třikrát se kvůli tomu se mnou rozešeli chlapi a jedna ženská. Vždycky jsem byla hrdá na to jaká jsem, ale teď si radši říkám že svým potencionálním partnerům nebudu o své orientací říkat.

ines76
16. zář 2020

Pokud by vztah s bisexualem znamenal, ze zároveň se mnou bude mít ještě paralelní vztah s další osobou, tak o to bych nestála - ne kvůli bisexualitě, ale protože o trojku nemám zájem...

autor
16. zář 2020

@ines76 trojku jsem měla jednou a už bych to nikdy nechtěla.

1772
16. zář 2020

Problém bude spíš v nevěře než v přiznání bisexuality. Je to totéž, jsi bych řekla chlapovi- mám tě ráda, ale jsem na chlapy. Nevím, co by si i tom myslel. Prostě musím si vybrat, jakého partnera chci.

ines76
16. zář 2020

Nemyslím nutně sex, ale paralelní vztahy, nevěru, promiskuitu... Nebo když se tak blbě zeptám, jak se ve vztahu projevuje, žes bisexualka?

1772
16. zář 2020

@ines76 Slovo bisexuál prostě ten sex obsahuje. Prosté přátelství nebo kamarádství ten sex neřeší, není důležitý.

orisek56
16. zář 2020

Ne, o takového člověka bych zájem neměla. A jak bych to zjistila, sebrala bych se a rychle pryc. Ono je to celkem logické, těžko můžeš chtít po čistém hetero, aby tohle zkousl. Prostě hledej lidi ve stejném nastavení.. Sorry za upřímnost, jinak neumím. Aneb co člověk to názor a jiné nastavení.

ines76
16. zář 2020

@1772 do teď jsem zila v domnění, ze bisexuala přitahují obě pohlaví, ale ne že by nutně musel mít vztah se dvěma osobami zároveň... ale možná jo 😀

1772
16. zář 2020

@ines76 A toho bych se při životě s bisexuálem právě bála. Přitahují ho obě pohlaví, takže to moje ho prostě přestane bavit a zdrhne mi za chlapem a ještě si to omluví 😀

ines76
16. zář 2020

@1772 aha... ale teda rozdíl mezi heterakem, kterého omrzí jedna žena a zdrhne za jinou, a bi, ktereho omrzí jedno pohlaví a zdrhne za jiným, vidím jenom v tom, že bi si to omluví 😀

anicka123kk
16. zář 2020

jsem bisexualka a stojím si za názorem ze všichni lidé jsou bi, jen někteří si to přiznat umí a někteří ne, nevidím žádný problém v tom chodit s někým kdo je bi a pokud někdo od tebe odejde kvůli tomu tak je to jen dobre, pryč od takových lidi🙂 zároveň by to melo byt něco co si vyjasnite už na prvním rande🙂

gracinka7
16. zář 2020

@anicka123kk všichni? To určitě ne 😂

ines76
16. zář 2020

@anicka123kk a můžeš nám prosím osvětlit, jestli být bisexuál znamená, ze te jen přitahují obe pohlaví, ale jsi schopna zit v dlouhodobém vztahu s jednou osobou, nebo jestli to nevyhnutelně znamená mít paralelně vztahy s více osobami různého pohlaví? viz moje pochybnost výše, jestli tomu dobře rozumím, kdo je to bisexuál...

orisek56
16. zář 2020

@anicka123kk tak to abych se šla rovnou zahrabat ne? Představa, že mě ochmatava ženská víc než jen při přátelském rozloučení nebo přivítání ve mě vyvolává pocit na zvracení. Jsem snad horší než ty? Nejsem, jen preferují něco jiného, takze si tyto výroky nech od cesty.

martina8084
16. zář 2020

@anicka123kk no tak to to určitě není pravda

1772
16. zář 2020

@ines76 Tak jsem ti myslela 😊

1772
Autor odpověď smazal
Zobraz
smarket
16. zář 2020

Ja jsem bisexuálka. Mám manžela a syna a nevedu paralelní vztah se ženou a nechtěla bych ani nikoho k nám do trojky a ani netoužím být se ženou nevěrná. Být bisexuální fakt neznamená být narušená a nebýt schopna normálniho vztahu mezi dvěma lidmi.

andyskarsgard
16. zář 2020

@smarket mám to stejně. Mám manžela a teď sjem těhotná. Taky jsem Bi, a nehledám další vztah ani trojku. Jen manžel si dělá pořád legraci že musí zarlit na obojí.. 😂 😂 Já jsem věrná, a ani bych to jinak neměnila.

anicka123kk
17. zář 2020

@ines76 znamená to ze te přitahují obě pohlaví a jsi schopna normálně žít v dlouhodobém vztahu s jedním člověkem🙂
@orisek56 a já jsem snad řekla ze jste něco horšího? nic takového jsem neřekla, ani nenaznacila tak nevím o jakých výrocích tady mluvíte🙂

alcar
17. zář 2020

@smarket
@andyskarsgard a vybraly jste si za zivotniho partnera “umyslne” muze, abyste treba mohly zalozit rodinu nebo jste nad tim az takhle nepremyslely? Ze by vam bylo treba stejne dobre se zenou, jen bezdetne (i kdyz samozrejme dnes ty moznosti jsou)?

smarket
17. zář 2020

@alcar Ne nebylo to úmyslně. Manžel je moje spřízněná duše. Je to o tom, co život přinese, jako u všech ostatnich vztahů 🙂 A díky bohu mi přinesl to nejlepší co mohl 🙂

smarket
17. zář 2020

@andyskarsgard přesně tak, moc nechápu, proč si všichni myslí, že bisexualita = promiskuita. Takhle to vůbec nefunguje 🤷‍♀️

cherie24
17. zář 2020

@alcar kamarádka je taky bisexuálka a povídala, že s chlapama je to jednodušší než s ženskou 😁 když jsou obě náladové, urážlivé a paličaté to je pak těžké soužití. Na většinu chlapů platí sex a pochvala jeho osobnosti a už vám to nebude týden vyčítat a nevytáhne to znovu v hádce o 2 měsíce později 😁

orisek56
17. zář 2020

@anicka123kk o tom, že od takových lidí pryč... Defakto je urazis a přitom pokud si všichni hrajete na rovnoprávnost, tak jako ty máš právo se hlásit ke své orientaci, tak jiní mají právo se hlásit k tomu, že nechtějí být s lidmi tvé orientace v nějakým intimnejsim kontaktu. Tecka.

cherie24
17. zář 2020

@orisek56 čím je jako uráží? Že může chovat romantické city jak k ženě, tak k chlapovi? Já myslim, že je úplně jedno jestli jí přitahují muži nebo ženy a ženy mají většinou větší sklony k tomu se zamilovat i do jiné ženy. Pokud jí je s někým hezky a jim s ní taky, tak co na tom, že měla vztah s oběma pohlavími.

orisek56
17. zář 2020

@cherie24 přečti si to prosimtě ještě jednou, já opravdu nemám náladu tady něco vysvětlovat.

pincola
17. zář 2020

Podle mě ok, ale měl by to ten partner vědět, pokud ta přitažlivost i ke stejnému pohlaví je silná. Kamarádka to tajila a říkala, že partnerovi nic není po tom, že ona se zakoukává i do žen. Ale to já si nemyslím. Pokud to partner bere v pohodě, nikomu do toho nic není. Pro mě by to u partnera překážka byla i kdyby nebyl nevěrný, ale ta představa by mi nebyla příjemná. Deseti dalším to vadit nemusí. Nejhorší varianta je, že se to chlap dozví až v rozběhlém vztahu, to je podraz.

cherie24
17. zář 2020

@orisek56 očividně nemáte náladu dnes na nic 😉 to jste si dlouho nevrzla, že jste takhle protivná ne? Ano každý má právo jednat podle sebe, ale nechápu za co bych měla odsuzovat bisexuální ženu. Jsou to úplně stejné ženy toužící po lásce a propojení jako všechny ostatní a je snad úplně jedno s kým chodila před tím ne? Nebo by měl chlap odkopnout ženu za to, že chodila před ním s volem?

orisek56
17. zář 2020

@cherie24 Boha jeho. Kdybych chtěla být stejně ubohá, něco ti na to napíšu. Ale ne, jen snad tohle je ten případ, kdy lichzrouta plně chápu, že odešla. Bo tady je to už slušný 🐔

anicka123kk
17. zář 2020

@orisek56 tak pokud vím tak se jednalo o to ze někdo opustí partnera po tom co zjisti ze se mu líbí i druhé pohlaví...od takových lidi pryč protože mi přijde ze opustit kvůli tomuhle někoho je stejně jako ho opustit kvůli tomu ze nemá rad rajskou a já jo...proste nesmysl🤦🏻‍♀️ taky jsem k tomu psala ze ale to musí byt fér a jednat upřímně už od prvního rande. Takže nacházet se do mě kvůli mým výrokům, no vzpamatujte se 🙂