Maminky, prosím o pomoc. Čtete knihy od spisovatele Jo Nesba? Která kniha je nejlepší? Zatím jsem od něho nic nečetla, ale prý má zajímavé knihy s napětím. Děkuji za vaše rady.
Pry je nejlepsi snehulak.to jsem jeste necetla.a mne se nejvic zatim libily lovci hlav.to je bez HH a fakt desne napinavy😏
@nnniky krásný večer čtu teď snehulaka a je skvělý... kamarádka četla všechny postupně a bavil ji pouze snehulak a levhart a údajně vůbec nevadí když se nečtou po sobě tak jak jdou 😊
Také doporučuji číst postupně 🙂 Ta dějová linka Harryho tam je 🙂
Díky za Vaše rady. Nemáte ještě nějaké další typy na dobrou knihu s napětím, od jiných spisovatelů? Četla jsem skoro všechny od Jefferyho Deavera.
@nnniky Dívka ve vlaku, manželé od vedle, ta předemnou, dokonalý cizinec, pravda a jiné lži, zabij mě znovu👌😊
Lars Kepler anebo Bernard Minier, taky Jane utíká od Joy Fieldingové. Od Nesba jsem četla jen sněhuláka a perfektní. O to víc jsem se těšila na film, ale ten byl katastrofa.
@snazilka2018
@kikwita
@lamiaaa děkuji za dobré typy. Larse Keplera čtu také, ale to jsem ještě nestihla všechny knihy od něj. A když jsi četla od Nesba jen Sněhuláka, tak nevadilo že jsi nečetla předešlé knihy? Jestli to na sebe nějakým způsobem nenavazuje...
Od Nesba jsem četla všechno kromě Policie (předposlední kniha s HH). Nejvíc se mi líbila Červenka a Spasitel a zmíněný Syn, ten je ovšem bez Harryho. Jinak ze skandinávské krimi jsem si hodně oblíbila Johana Theorina, ale to jsou takové trochu zvláštní krimi, takové klidnější, lehce mysteriózní a víc o obyčejném životě na ostrově Öland. Z jiných jsou skvělé Ostré předměty od Gillian Flynn.
Já tedy hrozně ráda čtu detektivky od Jefferyho Deavera. Napětí do poslední stránky a v okamžiku, kdy tuším, jak to dopadne, se to ještě několikrát změní a konec je naprosto šokující a nečekaný. Vždycky to pak musím ještě zpracovat. 😀
Lars Kepler a Robert Brynza.Výborně psaný,žádný nudný okecávačky,pořád je tam něco,co tě nutí být ve střehu a číst dál.
@nnniky doporučím číst od začátku...knihy ...kde je hlavní postavou Harry Hole. I když by se daly číst na přeskáčku..tak je tam přecejenom dějová linka, která je nějakým způsobem spojuje.. i když každá kniha řeší jiný zločin. 🙂 Já bych řekla, že všechny jsou perfektní.