Ahoj holky, prosím vás, jaké máte zkušenosti s nalepovacími nebo nažehlovacími jmenovkami na oblečení pro děti do školky? Nechci to podepisovat fixou a chtěla bych to pak sundat, až bude oblečení dědit mladší. Díky moc.
Používám samolepky, máme je od září a drží dobře, ani jedna nespadla, drží i na batohu nebo v botách. Sundávat jsem zkoušela jen jednu cvičně a šlo to bez problémů, flek nezůstal. Občas mám strach, aby neskrabaly, ale syn si nestěžoval. Nažehlovačky máme na poděděném oblečení a ty mi přijdou takové příjemnější, jsou víc "součástí" látky. Ale opravdu je nesundas 🙂
Mam nalepky, ani jedna se mi nikdy neodlepila. Pouzivam je uz 3. rok uplne na vsechno - bundy, kalhoty, boty, batoh... Prezivaji v klidu i pracku. 🙂
@barasapo a co to zkusit bez jmenovek? Nikdy jsem nic nepodepisovala a bylo to naprosto v pohodě, žádné ztráty jsme nikdy neměli.
@barasapo nechala jsme si vyrobit jednoduché Knoflíčky se jménem a značkou (na fleru prodejce mixart) a ty buď na stroji, nebo ručně přišiju na oblečení. Když vyroste, jednoduše odcvaknu a přišiju na další kus oblečení. Otázka minuty. A neznehodnotim oblečení pro mladší. Navíc u nás ve školce značka zůstává po celou dobu docházky, takže žádná hrozná investice.
Děkuji, moc jste mi pomohly. Mrknu i na ty knoflíčky, zní to zajímavě 😉🙂
Já jsem koupila razítko se jménem. Po několika praních samo pustí, takže pak může mladší v klidu dědit 🙂
@barasapo taky mám kombinaci razítka a samolepek (mammalabels tusim)
Měla jsem nažehlovací záplatu , nastrouhala nanrpouzky a fixu na textil. Teď mám razítko na textil z Lidlu.
pisu 3 prvni pismena z prijmeni , coz maji stejne mladsi i starsi🙂
Podepisuji propiskou na stitek se znackou. Vydrzi par prani, pote obnovuji.
@barasapo nene, je super 🙂
Mám od mammalabels nálepky i nažehlovací a nálepky na obuv a od září vše bez problémů drží.👍
My používáme tyhle https://www.stuhy.cz/potisk-stuh/vyroba-textiln... máme ty nalepovací a drží, jdou ale i pěkně dolů. Neníčí oblečení. Nebo můžes zkusit ty našívací, to pak maximálně odstřihneš 🙂
Koupila jsem nažehlovací, ale stejně jsem je musela přišívat. Vydrží to pár oprání, pak se začnou uvolňovat.