Ahoj všem , potrebuji poradit , sice mam jeste čas , ale jméno pro pate miminko je tezke vybrat 😁🙂 mame doma Zuzanku , Šárinku , Vladika a Toníka , pro holčičku mame vybráno Amálie ale pro chlapečka nemuzu nic vymyslet s manželem . (Příjmení je Liška -Lišková) takze s nápady prosím sem at uz pro chlapecka nebo holčičku 🙂 Dekuji všem 🙂
Adam, Jakub
@apollonka brácha je Lukáš Liška 🙂 táta Mirek, děda byl Jiří a pradeda Jan, ....mě se líbí Adam,Jakub
Lukáš, Daniel, Adam, Filip
Frantisek
Holky dekuji všem za nápady , problem je v tom ze me se vlastne uz žádné jméno nelíbí 🤣
@andilekanitka Jan me napadl taky, celkem se mi libi Honzík a jde to k Vladik Toník a Honzík 🙂
@carmenz dekuji , ceska jména jsou hezká , nejsem moc na ty cizi jména 🙂
@lavita František neni tez spatne , jen nevim jestli neni moc dlouhé , Františku je zdrobnelina ? Znam ho jen jako osloveni Franto a to je takové tvrdé 😁
A co Jáchym, Vilém, Vincent, Pavel, Hynek? 🙂
Stáník by se hodil k bráškum
Pepík. 😍
Marek 🙂
Alex
lukáš a ema
Jaroslav ❤️
Ja moc na ceska jmena nejsem, ale z vyse jvedenych se mi libi Adam 🙂 podle meho takove v pohode jmeno 🙂
@bayt Leoš Mareš ma taky dve Š a kam to dotahl 😂
@hannasweet Jo, to je pravda, tím to asi nebude. Spíš že Lukáš a Liška jsou vlastně dost podobná slova 🙂 Mně to zní něco jako Mirka Marková nebo tak.
Jiří
Za mě Hynek
Jan je hezké jméno a Radek
František ma moc hezkou zdrobnělinu Fáňa 🙂 jinak mě se líbí třeba Richard 🙂
Tomas, Petr,Filip 🙂