Prosím o radu ohledně výběru jména, které se Vám nejvíc líbí, vybíráme z: Ellen, Nella, Liliana, Ella, Nela, Nelly. Příjmení máme klasicky ukončené -ová a neobsahuje žádný háček. Děkuji moc za pomoc s výběrem. Nemůžeme se rozhodnout.
Mě se nejvíce líbí Liliana 🙂 🙂,malinká Lily,Liluška,Lilinka 🙂 🙂
za mě Ella, ale můžu říct, že je to jen a jen na Vás 🙂 zkus si od všech jmen říct zdrobněliny jak budeš říkat miminku, nebo naopak jak ji budeš až bude větší trochu kárat....
Za mě taky Ella 😵
Mě se z těchto jmen nejvíc líbí Liliana,to je kouzelné. 😉 Nella,Ella a Nelly jsou dnes na každém rohu.... 😒 😒
Liliana je nadherne... 😵 ale hodne zalezi na prijmeni... 🙂
Mně se líbí Nela a Elen. Ale jen s jedním "L". Dcerka je Elen a když někde hlásí svoje jméno, automaticky píšou jen s jedním "L", takže mi to příjde takové míň komplikované 😉
Liliana je taky krásné, ale tam už bych hodně přemýšlela, jak to bude pasovat k příjmení....
Ela a Nela jsou teď všude, taky bych byla pro Lilianu... Ale já za sebe bych takovéto jmnéna nevolila 🙂 líbí se mi "klasika" 🙂)
Liliana je nejhezci ..Lilien jak krasne to zni 🙂
Já jsem taky pro Ellu, pokud teď čekáme holčičku tak by se právě tak měla jmenovat 🙂
Ahoj, my uvazujem o techto dvou: Liliana a Elena. Takze dost podobne 🙂 Ale my mase jeste hafo casu.. Mne se libi spis Liliana. A to jsem si myslela, ze tahle jmena ted moc nefrci 😀
Já jsem pro Ellu nebo Nelu 😉
za mě Liliana a taky se mi líbí Linda....Ella a Ela a Elen bude teď dost, je to vlna, co se valí 😀 😀 😀 před 4-5lety byla Nela a Nella a to myslím, že ještě pokračuje ....
když se zamyslíš nad miminkem, tak jaký jméno tě napadne první...nebo napadlo, nebo se ti líbilo, to dej 😉
Tak já jsem rozhodně pro Elen. Je to nádherné jméno. Pro naše druhé dítko, kdyby to byla holčička, jsme měli vybrané právě toto jméno. Ale nakonec se nám narodil kluk 😉
My budeme mít Nelu. Jinak se mi moc líbí Ellen, ale neprošlo..
Mě se z těchto jmen nejvíce líbí Ella 🙂 A pak asi ta Lilianka, je takové neotřelá, Nela je alespon u nás každá "druhá" holčička
My zas máme dilema zda Šárka nebo Karolínka 😀
Nelu a Lili mají sousedovi psy takže u mě ani jedno...ale to je jen můj problém. Syn se jmenuje Tobias a ex se mi posmíval že jeho segra má psa Tobíka takže.... 😀 😀
Když jsem zvažovala jméno na holčičku chtěla jsem Valerii 🙂
Ella, ta svou nejhorsi eru ma uz za sebou, takze ted uz jich to tolik nebude
za mě Ellen, Elen nebo Lilien 🙂
Za mě Lili, kamarádka má Lilianku a když ji někdo oslovuje přijde mi to kouzelný 🙂 A nebo Ella ale to má teď kde kdo.... 😉
za me Liliana - je jedine nejvice neobvykle a hlavne hezke!!
Mám Lilian doma a je to super.... 😀
Mně se líbí Nelly nebo Ella 😉
Liliana je krásné ale záleží -- jestli je příjmení příjmení české jak poleno tak bych dala maximálně Elen ale s jedním l
Mně se líbí Ella a Nela 🙂
Rozhodne Ella ;)
Mě by se nejvíc líbilo Lily Anna 🙂 ale z výběru tedy Liliana
Nella, Liliana..Nellinka se nam hodne libi..a zname se tedka narodila Ella 😉
Nelinka 🙂 A pokud neni prijmeni dlouhe, tak Lili, ale pokud naopak prijmeni dlouhe je, bylo by to zdlouhave Liliana Nova je treba fajn, ale Liliana Schneiderova je hroozne dlouhe 🙂
Tak mě se líbí Ella ale Liliana je taky moc hezké je jich malo.
🙂 .
Ale myslím že záleží taky jaké máte přijmení zda se k němu hodí.
Je to jen na tobě tohle velké rohodnutí.
Šla bych do té Liliany 🙂 ,a Ella taky není k zahození. 🙂
Ahoj, mně by se z těchto jmen líbila nejvíce Ella 😵