Jméno pro moji holčičku

veronikajanova
29. únor 2016

🙂 Vždy jsem si přála holčičku, a za měsíc ji budu mít 🙂 Ale celé těhotenství si lámu hlavu se jménem. A doteď ho nemám vybrané.. Mělo by se hodit k příjmení Veličková. Tak kdo máte chuť dejte mi tip.

hapovab
29. únor 2016

My máme Týnu, myslím si že není úplně typické ale není zase žádná exotika :o) a hlavně žádnou jinou v okolí neznám. Každý nám to jméno chválí :o)

petzy
29. únor 2016

My máme teď měsíc doma Šárku, v porodnici všichni jméno chválili, že už ho dlouho neslyšeli a že je moc hezké 🙂

bartovka83
29. únor 2016

Ja mám Karolinku, na druhé jsme měli Lucii, ale je z toho Michal. Z neobvyklých se mi líbí Liliana, Laura, Adina, ale k vašemu příjmení by se hodilo asi spíš něco českého. Veronika je také hezké.

keerka
29. únor 2016

Mně se hrozně líbí Marika 🙂

anetka1701
29. únor 2016

Ty holčičí jména jsou pro mně takové prokletí... První dceru vymýšlel muž, to bylo celkem dáno (Šárka), u druhé dcery jsme se dohadovali ještě těsně před porodem. Nakonec máme naprostý atyp - jméno, kterých je ročně +-deset, ale je v kalendáři :o) Naše holčička se jmenuje Marina a neměnila bych :o)

Jinak se mi ještě líbí Darja, Ronja, Adriana, Zoe, a Šarlota :o)

barumat
29. únor 2016

@veronikajanova Pavla Veličková 😎

rituska88
29. únor 2016

Jéé, já znám taky jednu paní Veličkovou 🙂 - jmenuje se Valérie a má dceru, která má po tatínkovi jméno René. Mně osobně by se líbilo třeba jméno Alice.

joyride
29. únor 2016

My jsme nakonec dali Zoru - Zorka, Zorinka, Zorísek, Zory a když zlobí "Zoro!". Hrozně moc jsme za to jméno rádi, je neobvyklý přitom jednoduchý. Všichni moc chválí 🙂

wecurka
29. únor 2016

Máme doma 13m Šárinku, ale koukám že tohle jméno začíná být v kurzu 🙂 a to nám také chválili v porodnice, že je krásné a dlouho se s ním nesetkali.

krachken
29. únor 2016

Jelena, Justýna, Judita, Elvíra, Eleonora, Nora, Nina, Stela, Vlasta, Zlata, Olívie.... Můj seznam 😉 Nejvíc jsem chtěla Elvíru nebo Zlatu, no neprošlo mi ani jedno 🙂 My když budeme mít holčičku tak to nejspíš bude Jana nebo Hana, protože odmítám dát jméno po sobě i když přítel na tom trvá. Jmenuji se Dominika 🙂

aklin
29. únor 2016

Ema, Stela, Anna, Alice.

anetka1701
29. únor 2016

@wecurka http://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?id=12157... koukej, není v kurzu :o) spíš náhoda :o)

hanibel
29. únor 2016

my už máme jméno vybrané cca od 4.měsíce - Karolínka 😀

ameline
29. únor 2016

Šárka je moc pěkné jméno 🙂
Mě se líbí: Anežka, Antonie (Tonička), Sára, Olívie, Veronika, Johana, Ester

wecurka
29. únor 2016

@anetka1701 už jsem se s pár malýma Šárkama potkala tak jsem to myslela tak, že začíná být oblíbené. 🙂

anetka1701
29. únor 2016

@wecurka já myslím že nijak extra není - má spíš ubytnou tendenci. Ale to je jedno, já každý jméno co jsem chtěla pak začla potkávat na každém rohu :oD

zuzapra
29. únor 2016

@veronikajanova Nikol Veličková
Bára Veličková

andelka
29. únor 2016

Já jsem chtěla Anežku nebo Stelu. A líbí se mi treba ještě Kristýna,Amálie,Vanda,Marion, Tamara..

sajulka
29. únor 2016

Julie nebo Juliana Veličková

veronikajanova
autor
29. únor 2016

@hanibel ano Karolínku, vymysleli hned můj syn s babičkou podle panenky 🙂

kuratkol
29. únor 2016

Máme vybrané jméno pro holčičku, které také není moc časté, ale je krásné. Je jen 159 v ČR, z toho jen 14 v Praze.

lv
29. únor 2016

Evelína 🙂

selwy
29. únor 2016

Me se zase libi Amelie nebo Melanie Velickova. 🙂

bielanevesta
29. únor 2016

Mne sa páči: Valerie, Jasmína, Johana... ☺

franerka
29. únor 2016

mě hned napadlo Alena Veličková..určitě bych dala české k danému příjmení

mrskato
1. bře 2016

Také bych dala české.
Nikde jsem tu neviděla jméno mojí dcerky - my máme Zuzanku 🙂

victress
1. bře 2016

@kuratkol jaké?

@veronikajanova máte krásné příjmení, které se dobře vyslovuje a je kombinovatelné se stovkou křestních jmen, takže je to těžké, nechcete dát třeba užší výběr 5 jmen a my už vybereme 😀

ilona23
1. bře 2016

Ella,Ema ,Lilien 🙂

nuninove
1. bře 2016

me se posledni dobou hodne libi Gabinka, Nela, Emma

andelka
1. bře 2016

U syna ve třídě jsou hned dvě Vanessy,a pak taky dnes časté Ema,Ella,Sofie,Natálie,Nikol. Ale třeba jediná Edita a Radmila,ty jsou myslím jediné v celé školce.