Prosím o pomoc v rozhodování. Mám doma syny Jakuba a Kryštofa a teď čekáme holčičku. Do úzkého výběru jdou jména Josefína, Alžběta a Anežka, příjmení Dlouhá. Děkuji za rady
Taky se mi líbí Anežka
Anežka, Alžběta 🙂
Josefína je krásná, měli jsme ji v užším výběru 🙂, k příjmení mi ale lépe zní Anežka, Alžběta mi k příjmení nejde vůbec.
Mne se libi anezka
Anežka :o))
Krásné jméno!
To máš těžký, co člověk - to názor. Třeba Anežka je pro mě snad nejhorší ženské jméno a to ani žádnou neznám🙂 Z nabízených se mi nejvíce líbí Alžběta🙂
Anežka Dlouhá 🙂 Třeba mně se Josefína moc líbí, ale právě Pepička se mi nelíbí vůbec, a tak by jí určitě všichni říkali.
Mi se líbí Anežka, ale mám dojem že je jich za poslední dobou moc, tak jsem pro Bětušku a Josefínu neee, pod tímhle jménem mám představu holku silnější postavy a zlobivou 😀
Alžběta
já bych dala Aneta 🙂
Z těchto jmen se se mi líbí v pořadí 1. Alžběta 2. Anežka 3. Josefína. Přičemž Alžběta se mi sice moc nelíbí v tom základním tvaru, ale Bětka, případně Bety je pěkné. Tak se mimochodem jmenuje moje novopečená neteřinka 🙂 Josefínu bych určitě nedala - Pepina fakt nééé!
Josefínka je nádherné jméno! 🙂
Mně se z těch 3 líbí úplně nejvíc.
Dala bych Josefínu, i když máme Alžbětu 😉
Alžběta. 🙂
@lenkazdenek moc děkuji
@kytkakvete Děkuji
No já osobně bych z těchto tří vybrala Anežku. 🙂