Ahoj,
čekáme miminko holčičku a s manželem vybíráme jméno. Mně se líbí Olívie, Elen, Mia, Liliana, Anna, Eliška. Manžel chce Lauru.
Prosíme o radu i Vás. Pište prosím návrhy jmén co se Vám líbí, můžou být česká i cizí 🙂
Moc se mi líbí Mia, chtěla jsem svou holčičku pojmenovat Amélia, chtěla jsem jí říkat Mio i Ami.. No manžel byl proti, takže sem couvla a nakonec máme Natálii 🙂
My máme Laurinku-stále jsem z toho jména nadšená jak je tvárné. A teď čekáme taky holčičku a nejspíš to bude Julie.
@marka128 ja mamjsem Sofii ale libila se mi Vanesska ale tou jsem nepochodila 😂 nebo Mia, Liliana je krasne taky 💕
My čekáme Elišku ☺️❤️
Mně se líbí Nikola, Romana, Natálie.
Naše favoritky jsou Sophia, Valérie, Olívia
Za me olivie, krasne jméno , Laura je hezké ale špatně se mi vyslovuje, ten zbytek jmen je dost fadni a casto davanych
Záleží i na kombinaci s příjmením. My máme doma Julii. Ze shora uvedeného se mi líbí Elen nebo Olivie
@marka128 Lauru jsem měla v užším výběru Laura, Linda, Sofie - Laura mi zní jako roura, nemůžu si pomoct, Linda pinda, takže nakonec máme Sofii, ale záleží hodně i na příjmení, aby to k sobě pěkně znělo.....dále se mi líbí Diana, Melissa, Timea, ale to byla už velká divočina, neprošlo přes manžela....jestli se vám Laura líbí, klidně ji dejte a vezměte v úvahu, kdy máte termín porodu a kdy má Laura svátek, aby to neměla holčička vše v jednom....
@jaja01k tak to je pěkný...já jsem Nikola,dcera je Natálie a a Romana je ségra😂.
My máme Teodorku. A líbí se mi jeste Jasmínka.🙂 Amélie je taky fajn tu má kamarádka a Miu má švagrová.
Pěkný výběr, já jsem Eliška a moc se mi líbí Anna, jestli jednou budu mít dceru, určitě se tak bude jmenovat 🙂 zaujala mě ta Olivie, jak se na ni volá? Oli? Olco? Mě se líbí taková jména, od kterých jde udělat pěkné oslovení pro dítě i pro dospělého, aby ho jednou mohli oslovovat ve škole, v práci... a taky aby se nemuselo hlaskovat, když člověk někde diktuje své údaje 🙂
Olívie nebo Laura
Volila bych Elen nebo Laura.
No zalezi hodne na prijmeni,ona takova Esmeralda Novakova je fakt pecka :D
Z uvedenych bych volila Anna. Jinak se mi libi Sara,Nina Lada.
My máme pro holcicku vybranou Livii..Livi,Livinka ..ono hodně lidem se vybaví asi Klausová,ale je nám to fuk.
Laurinka byla má neteř..říkali jsme ji Lauri, Láli,Lálo..
Tina
Zora
Dita
Eva
Přijímení máme pěkné, hodí se k němu české i cizí jméno, horší bude jaké bude mít přijímení až se vdá, to člověk asi neovlivní.
Jinak holčička se má narodit v lednu 🙂
Mám Jolanku. Miluju svoji dcerku v kombinaci s tímhle jménem. ♡ Říkáme jí Joli/í, Jolísku, Jolušenko, Jolanko, Jolušíčku, Jolichu/Jolucho - když trochu zlobí 😀 Také se mi líbí Mia a Anna 😉 Laura mi taky zní trochu jako roura 😀
@marka128 z vlastni zkusenosti nedavejte Annu 😁 muze se zdat krasne ale potom pri predstaveni je to Anna hrozne.. nebo v obchode nekdo rekne ano a ja se otacim 😂😂😂 mozna je to tim ze tohle jmeno mam..Laurinka je lepsi 😂
Nám se hrozně doma libi Sofie nebo Lili