Ahoj holky,už mi jde hlava kolem vůbec nevim jaké jméno dát pro holčičku,když se mi začne něco líbit tak druhý den si to zas rozmyslim..uvazovala jsem o těchto.. nejdříve to měla být Marie po babičce ,to jsem si rozmyslela,,jinak se mi líbí Viktorie,Adriana,Anastazie,Rozalie,tak snad do května něco vymyslím..jinak klidně poraďte i jiné jména.. mám typicky české jméno..ale myslím si že na tom zas tak nezáleží,jeste se určitě vdám snad 😀
Marie je krasne jmeno 🙂 Mne se libi Ester, Natalie, Mariana.
My máme doma Zuzanku a druhé by měla být taky holčička a pro ní jsme vybrali jméno Simonka
u nás vyhrála Dominika 🙂
My máme Emmu. I když je jich spousta, tak to bylo mé vysněné jméno. V záloze byla Stella nebo Nora. 😊
Já vzala kalendář a z každého měsíce napsala jmeno, co se mi líbí. Totéž udělal partner a pokud jsme se shodli, tak bylo vyhráno. 1.dcera byla jasná Alenka a den před porodem jsme změnili na Danielu, 2.dcera byla Marie a v den porodu jsme napsali Gabriela. Moje segra měla 1.dítko celé těhu Eduarda a z porodnice přivezli Víta. Ještě 3měsíce jsem mu říkala Edo. 🙂 U 2. raději neříkali, jak se bude jmenovat a teď při třetím ještě jméno ani nemají vybrané a každým dnem čekám, až porodí. Takže času dost a jméno můžeš vybrat klidně i po narození. Je na to nějaká lhůta, dokdy se jméno musí dát.
a tak tu Marii tam nějak zakomponuj - třeba Mariána, Marina, Marika, Markétka, Magdaléna...
Maruška i ta Rozárka jsou moc hezka jména. 🙂
my máme vybranou Nelu, ale první těhotenství nedopadlo, tak čekáme a doufáme 🙂
Máme doma Veroniku a Barboru, ve hře byly Martina, Markéta, Andrea.
Kdybych čekala holčičku, tak je to u nás buď Linda, Nina a nebo Rosie. 🙂
Valérie, Melánie ♥
Nina, Lada, Lea, Ester, Evelína, Eva, Dita, Diana, Táňa, Tina ❤
Maruska, Alzbetka, Anežka, Kubík ❤
Máme doma Marianku, to bylo takové moje vysněné jméno pro holčičku. A líbila by se mi i Danielka nebo už zmíněná Melinka (Melanie).
Děkuji holky ,tak jestli to jde rozhodnu se snad az miminko uvidím ,jak nekdo říká celé těhotenství maji vymyšlené jméno a nakonec v den porodu to změní.. takže ja se tim zatim zabývat nebudu 😉
Ahoj holky, řeším úplně stejný problém také vůbec netuším jaké jméno pro holčičku. Každý den se mi libi nějaké jiné 🙂 termín máme v březnu tak si furt říkám že mám čas ale už mi úplně vadí jak se každý ptá jestli už máme jméno 😔 nevím podle čeho se mám rozhodovat když koukám do kalendáře kolikrát se mi nelíbí ani jedno... Jsem zvědavá kdy se rozhodnu 🙂
Mně se z českých méněčetných líbí a rozhodovala jsem se mezi Lada a Adina, vyhrála o fous Adina. 🙂 Viktorie je moc pěkné. 🙂
já mam dceru Lindu a kočky Rozárku a Zuzanku 🙂
U mňa vyhrali Natálie a Anabella😊😊
@michelette Nora byla moje byvala kolegyne a to jmeno ze srdce nenavidi, pry nechape za co se ji matka mstila 😉
@maruskateruska Rozarka je pekne jmeno, my mame prvni Terezii a pokud bude dalsi holka, tak bych chtela nejake z jmen Amalie, Natalie nebo prave Rozalie nebo neco podobne, aby to meli holky podobne znele.
U nas jmena Natálka, Viktorka, Danielka, Stelinka, nakonec vyhrála Stela.
Jinak Viktorka se mi mooc líbi, ale chlapovi ne 😐
My jsme se inspirovali Comebackem😁, máme Alexandru - Sašu a kdyby to byl kluk, tak by byl býval Lexa - Alexandr😁.
Těch Natálek, Nelinek, Stelinek a Emiček je už moc....dala bych tu Marii, je to krásné jméno a hlavně použitelné i ve světě.
My mame doma Annu Zoe a Klementinu a do tretice to bude asi Rebeka . Horšie to je vymysliet u nás meno keby to bol chlapec , ani jedno sa mi nepozdava
Já bych chtěla Apolenku, Alžbětku nebo Emu, ale zatim nic nevyhrává, říkáme tomu mimíšku-prcek.
Máme Nelu,Sofii a Natálku.Ted chceme Stelinku a ještě se mi líbí Leontýnka a Anna.
Zalezi, jestli ti vadi hodne popularni jmena. Ja osobne bych vyskrtla Viki a Adrianku. Tech totiz znam hoodne a osobne se mi nelibi, kdyz nekdo zavola "Vikinko" a pribehne pul piskoviste. At uz jsou to hezka jmena nebo ne.
Na světě je tolik stejných jmen,protože jsou nádherné...a mě je zrovna jedno jestli je v mém okolí 10 Natálek nebo 20 Sofinek.Nám se líbí a proto ho dám.
@maruskateruska mam uplne stejny problem,nejak nemuzu vybrat a nemame ani nejakeho favorita mezi jmeny😊,takze v tom nejsi sama,do kvetna snad neco vymyslime😊😊😆