Ahoj, copak vam zni lepe? Jine varianty uz nepripadaji v uvahu.
Jmeno je ceske... Táboříková 🙂 (myslim ze nevadi kdyz ho napisu)
Jo a bratr je Samuel
líbí se mi obě 🙂
Ellen 🙂 ale hezké jsou obě
Obě jsou moc hezka a svým způsobem si podobná..Musím trochu zaujatě hlasovat pro Nikol,protože ji mám doma😍
Asi bych volila Ellen 🙂
Nikol zní lépe k příjmení
Libi se mi vice Ellen, ale pokud se opravdu nemuzete rozhodnout, tak nuzete dat Ellen Nikol Taborikova ci Nikol Ellen Taborikova
Jak říká @denny27 Nikol mi jde k příjmení lépe
Líbí se mi obě, k příjmení mi zní líp Ellen 🙂
Za mě Nikol😊
Ellen, protože mi zní jemněji spolu s příjmením, protože v Nikol už je tvrdé "k" a bylo by tak 2x
Mě se líbí spíše Nikol Táboříková 😉
My máme teda cizí příjmení, přesto nejsem moc na ta zdvojená písmena, takže dcerka je Elena. K vašemu příjmení víc sedí Nikol.
máme Ellen. ale Nikolka je nejen také krásné jméno, ale určitě se dává méně, což je plus.. Ellen je hodně teď.
Ellen zni k prijmeni lepe,Nikol stejne bude pro vsechny Nikola...
proc nedate obe kdyz se nemuzete rozhodnout? 🙂
Za mě Ellenka, máme jednu doma, a je celkem ještě málo dávané, Nikolí mi přijde hodně v různych obměnách...
Jinak Ellen jsme chteli prave proto ze jich je mene kdezto nikolek je mnoho 🙂
Dve urcite ne, to by pak chudak musela psat pri urednim styku dve jmena a jeste k tomu dlouhd prijmeni 🙂
A hlavne se mi k sobe moc nehodi... Treba takova anna marie si dokazu predstavit ale nikol ellen moc ne 🙂 budem muset vybrat jen jedno 🙂))
No zatim je to tak, ze ja chci Ellen a zena chce Nikol 🙂
Takze pokud ji nepresvedcim o Ellen... Bude to Nikol 🙂
Nikol (Nicole, Nicol) jsem chtela, ale mame chlapecka, tak mozna priste 😀 kazdopadne obe jmena jsou moc pekne 🙂
Ellen
Za mě Ellen, Nikolek je hodně a i k příjmení mi jde víc Ellen. 🙂
@ataborik a jak casto navazuje uredni styk?
kdyby to musela psat pri kazdem pohlavnim styku to uz by byl problem :D
@zelenaesmolda musim rict ze tohle me pobavilo 🙂 doufam ze minimalne 15 let by to i v tomhle pripade nepotrebovala 🙂
Je to sice jine tema, ale u kluka si rikam ze nebudu mit takovej strach ho nekam.pustit, ale u holcicky si rikam, ze si to vubrc nedokazu predstavit az bude chtit chodit nekam na diskoteky nebo kdovi kam a ja si budu.rikat kdovi na jaky uchylaky tam narazi 🙂
Urcite Nikol. Ellen se mi k prijmeni vubec nehodi.
Nikol..My teda máme Nicol,ale hrala jsem si s myšlenkou Ellen..Jenže jednu má kamarádka,druhou má spolužačku syn ve škole a kamarádka mi říkala,že se jí často stává,že ji řekne Eli a všichni si myslí,že je Eliška..Nebo že už se jí stalo,že ji řekla normálně Elenko a paní se zřejmě přeslechla a povídá kamarádce-Helenka je krásné jméno a už se vůbec nedává..No,takže u nás bylo jasno..
Za mě Nikol.
Me se vic libi Nikol ale k tomu prijmeni me hned skocila Ellen :D
Normálně se mi víc líbí Ellen, a k Vašemu příjmení se mi víc hodí Nikol. Takže za mě Nikol🙂
Nikol💓
Nikol se mi strasne libi🙂)