Ahojte maminky, prosim o radu. 17.5. mám termin porodu, takže za pár a stále nejsem rozhodnuta o jméně ☹ Má to být holčička a po domluvě s manželem jsme vybrali 2 favoritky: Mahulena nebo Jolana. Příjmení bude Víšková. Jména to nejsou zcela obvyklá, ale nám se líbí...jen se rozhodnout..... Už máme doma 2,5letého syna Bartoloměje (pro nas nejkrasnejsi klucici jmeno) Děkuju moc za vaše nazory!
Jolanka 🙂
Jolana
Jolana
Za mě jasná Jolanka - také mám dcerku 😉.
Mahulena je divná. Zatímco Jolí má spoustu krásných variací jména, u první mě napadá jen Mahu a to je děsný ☹
Jolana se mi moc líbí 🙂
Za ne Mahulena. Jolana se u nas jmenuje kazda druha cikanka...
Taky Jolana. Kdyby syn být holka byl by Jolanka. (žádnou cikanku toho jména neznám)
Jolanka, úžasné jméno.
Také bych zvolila Jolanku, Mahulena mi přijde takové "tvrdé ".
Jolana je líbivé, ale Mahulenka zas naprosto ojedinělé, k synkovi bych dala ji.
mě se víc líbí Mahulena 🙂
Jolanka🙂
Jolana. Mahulena je hrozne tvrde.
Já bych zas dala Mahulenku.😃
Třeba až ji po porodu poprvé uvidíš,bude to jasné hned,které jméno je to prave.
K příjmení zní lépe Jolana. Pěkná jsou oběd jména 😉
Tedy "obě" 😀
Mě se líbí Mahulena, určitě přijdete na víc forem než Mahu, napadá mě Mahulka, Málka, Mahinka... Ale bude to vaše miminko
Mne se libi obe ta jmena 🙂 Ale Jolana asi prece jen o kousek vic 🙂
Jolana je krásné a znám jen jednu, tak mi přijde i originální a hezké v každém věku☺
Jolana.
Ani jedno, ani druhé. Dala bych Alžbětu, nebo Karolínu. Krásná a za mne i vznešená jména, krásně zdrobnělitelné, několik možností - Běta, Bětka, Albi, Betinka, Karol, Karolínka....
Jolana 🙂
Jolana 🙂 Mahulenu vidim Bocanovou 😀 a Mahu mi prijde hrozny.
Za mě Mahulena. Ale jinak - co třeba Malvína?
@kafemaniak Já znám jen jednu jedinou (dospělou) a cikánka to není.
Já bych dala Mahulenu. 🙂 Mahu se mi líbí.
Já bych dala Mahulenu, nějak se mi víc líbí k Bartolomějovi. Mimochodem, ten se mi líbí už celá léta. Jolanu u nás dávají nepřizpůsobiví obyvatelé snědé pleti. Já mám Johanku.
Moc děkuji za příspěvky dámy, nakonec jsme se rozhodli pro Jolanku. Ikdyz nevylučuji moznost, ze to jeste na porodnim sále změníme 😀 Vcera jsem mela termin, dnes mam 2. termin dle MS a furt nic....tak mam čas ještě špekulovat 😀
Za mne Jolana.