ahoj holky, kotré meno by ste vybrali? mám 3 týždne do TP a stále sme sa doma nedohodli.. ☹ 🙂
Ahoj, já hlasuji pro Richarda, tohle jméno se mi neskutečně líbí 😀
Marcel, moc jich není 🙂 a jednoho mám doma 🙂
Samuel
z tehle tri jedine samuel, ale zas je to ted desne popularni jmeno...a to ja bych treba uplne nechtela🙂
libi se mi Richard, ale tam velmi zalezi na prijmeni podle me.. 🙂
Dejte to, ktere ma pro vas hlubsi vyznam, ne, ze se vam jen libi
Richard, u Marcela si vždy vybavim toho teplouse ze sitcomu a Samuel je tak šíleně v módě, ze bych nechtěla jít s davem
Jednoznacne Richard
Marcel
To, ktere se nejlip hodi k prijmeni. Takhle bez prijmeni, pokud musim z techto tri vybrat, rikam Richard.
Líbí se mi Samuel i Richard, Marcela bych vyřadila🙂
richard, pokud se nebije s příjmením. marcel se mi nikdy nelíbilo a samík je každej druhej 😅
Richard a Marcel 😀 .Neporadím,obě jména se mi moc líbí,takže bych sama nevěděla.
Z tech tri se mi nejvic libi Richard. Ale jak psaly holky, zalezi i na prijmeni a ja bych zvazovala i to, kdy ma to ktere jmeno svatek, aby to nebylo moc blizko narozeninam 🙂
Richard, je to aj nas favorit 😉 Marcel sa mi nikdy nepacilo, pride mi to prilis zenske (Marcela je pekne) a Samuel je krasne, ale velmi caste....
Za mě Richard, já ho mám a jsme téměř všude jediní 🙂
Richard 😉
Mně se nejvíc líbí Marcel, pak Samuel..a Richard teda vůbec ne.
Richard🙂))
Samuel...
Určitě Richard 🙂
Jedno vím jistě, já bych určitě nedala Marcela 😉 Ale pokud se to líbí, tak neváhejte.
Samuel 😉
Richard.
z tohohle mému vkusu odpovídá jen Samuel. Richard se mi nelíbil nikdy, působí na mě tvrdě a zastarale a je pro mě akceptovatelný jen s anglickou výslovností. Marcel by mi nevadil, ale není to úplně ono.
Máme Samuela a som rada, že sme sa pred 8 rokmi rozhodli práve pre toto meno 🙂
Richard je nejkrásnější jméno. Tuhle jsme slyšeli dva puberťáky v trolejbuse a mysleli si totéž. Mám tátu Marcela, to je taky pěkné, ale Richard je lepší.
Tak teď v tom musíš mít guláš...Já být Tebou, dám Františka 😀 Samíků je hafo, Ríša je holt Ríša, Marcel je neobvyklé, a dalo by se říct, jméno s hodně obměnami, líbí... 😉 😉 Znám jednoho moc pěkného Marčééla 😉 Ale Honza je Honza, že 😉
Marcel nebo Richard 🙂
Samuel je nej 🙂