Ahoj 🙂 Prosím Vás poraďte nějake pěkne klučičí jméno. Nemusí byt úplne typicky. Mne se líbi jméno Patrik ale manžel je proti.
😉 Děkuji za nápady 🙂
Lepší než se ptát cizích lidí je si projít kalendář nebo jména na netu (třeba i cizí), vypsat si třeba co se ti líbí a pak si nad tím sednout společně s manželem ;)
Mám sepsána jména dokonce v článku, kolik jich je a tyto žádosti o tipy jsou tu častěji, tak nakoukni, pokud chceš 🙂
My máme Vítka a Tobiáška.V našem okolí jich moc není 😇 pak se mi líbí Adrian,Elias....také záleží na příjmení aby se to netlouklo...
My budeme mít Davidka. Ještě se nám líbil Ondřej a Jakub 😉
Vilem? Krystof? Tadeas? Jak uz tady nekdo psal, Tobias?
pane Bože.....ty si už dospelá?...čo chceš čítať? Ja tieto otázky fakt nepochopím!
@martinabene Doporučuji se podivat na nasejmena.cz, kde máte statistiku a graf četnosti jmen a hned uvidíte, jakou máte šanci, že ve třídě jich bude třetina🙂 Vezměte si napr. populárního Matyáše/Tobiáše/..-áše , věkový průměr všech nositelů tohoto jména je kolem 7let.. ty bych vyřadila jako první🙂
Pokud chcete nevšední jméno, doporučuji dát nějake, které bylo bezne cca před 30-40 lety, tj. mate pocit, že se tak jmenuji uplne všichni (Jiří, Petr, Pavel, Radek, apod.). Sice ano, ale ne ve věkove kategorii všeho dítěte, tam bude mnohem unikatnejsi🙂
My třeba máme Čestmírka a ještě jsme na jiného nikde nenarazili 😀
Já mám Michaela, sousedka má Robina, kdybych mela dalšího chlapce tak třeba Mathiase, Daniela nebo Davida
@terezka312 toho budu mit asi jako druheho, kdyz to bude kluk. U manzela totiz mnou vysneny Oliver asi neprojde 😉
@kuliseks Oliverů je víc než Čestmírů 😝
@terezka312 taky jsem nerikala, ze neni 🙂 o to mi az tak nejde🙂 kdyby slo o to, tak Cestmiru je o dost vic nez jmena, ktere ma nas prvni syn🙂 ale to tu psat nebudu, neb troska anonymity se na netu v dnesni dobe hodi 😄
my máme doma Davídka a Michálka a teď v bříšku nosím Matyáška 🙂 ještě se nám líbil Filip.Sebastián a Samuel.
@kuliseks to byl jen vtip, jakože: dejte Čestmíra, je to originálnější 😀 To první by mě zajímalo, taky mám v záloze ještě nějaká originální klučičí 😀
@terezka312 tak si muzeme napsat zpravu do posty🙂
@juliemichal to je pekne jak se nám ty jména shodují az na to ze ja mam zatím jen Michalka tak snad přijde i Mathiasek nebo Davidek
My mame Gabriela 😉
Jmen je hodne, jde o to co by se ti libilo.. Vyber treba tri,muzika taky nech vybrat tri a pak uvidite,treba se shodnete 🙂 my jsme se na jmene shodli hned, chceme jmeno po tatinkovi.. Protoze se mi to jmeno libi 😁