Tak nám dnes byla na ultrazvuku podruhé jasně potvrzena holčička 🙂 když jsme ji viděli, vyřadili jsme jméno Melánie. A zbývají už jen dvě jména 🙂 takže buď to bude Nela nebo Ella 🙂 manžel je pro druhé, já pro první 🙂 co vy na to? Názory 🙂 už snad naposled 😀 děkuji
Za mě Ella. 🙂
Nela
Určitě Ella. Už jen proto, že nikoho s tímto jménem neznám a Nelinky jsou úúúplně všude.
Taky bychom chtěli Ellu, pokud budeme mít holčičku, takže za mě Ella 🙂
Líbí se mi obě, ale Ella mi přijde o něco zajímavější a taky originálnější, Nela se přeci jen poslední dobou hodně dává.
ladila bych k příjmení...ale za mě Ella🙂
Já bych si nevybrala ani jedno, ale víc se mi líbí Ella 🙂
a taky podle toho, kdy by měla svátek, aby to bylo pokud možno rozložené v průběhu roku, ne moc blízko narozenin ani vánoc...ale není to hlavní kritérium
Termín mám 5.4., Nela má svátek v únoru, Ella v březnu :D původně jsme měli Natalii, ale dali nám ji znami. Takže hledame jiné a už jsem prosli kalendář i Knappove snad stokrát a nic 😀 Ella se teď taky dává dost, to si clovek nevybere 😀 pořád nějakej boom
@misina01 zajímavé stránky: kdejsme cézet
Historický vývoj četnosti křestního jména "Ella":
2010: Počet výskytů jména "Ella" v roce 2010: 760 v celé České republice
2011: Počet výskytů jména "Ella" v roce 2011: 1261 v celé České republice
2012: Počet výskytů jména "Ella" v roce 2012: 1551 v celé České republice
2013: Počet výskytů jména "Ella" v roce 2013: 1925 v celé České republice
2014: Počet výskytů jména "Ella" v roce 2014: 2283 v celé České republice
2015: Počet výskytů jména "Ella" v roce 2015: 2701 v celé České republice
Historický vývoj četnosti křestního jména "Nela":
2010: Počet výskytů jména "Nela" v roce 2010: 10270 v celé České republice
2011: Počet výskytů jména "Nela" v roce 2011: 12535 v celé České republice
2012: Počet výskytů jména "Nela" v roce 2012: 13835 v celé České republice
2013: Počet výskytů jména "Nela" v roce 2013: 15055 v celé České republice
2014: Počet výskytů jména "Nela" v roce 2014: 16150 v celé České republice
2015: Počet výskytů jména "Nela" v roce 2015: 17267 v celé České republice
Jelikož u nás ve vsi je fenka Nela, tak já bych volila Ellu 😀
za mě určitě Nela. Co se týče Elly, tak pokud máte nějaké vysloveně české příjmení, tak by to mohlo vypadat trochu blbě, ale to nevím, tak jen dávám nevyžádanou radu ke zvážení 🙂 🙂
Ahojky všem 🙂 zkusím obnovit diskuzi..čekáme holku a pořád se nemůžeme rozhodnout o jménu. Už to vypadalo definitivně na jméno Nela Veselá. Pořád nám tam ale skáče Ela nebo Ella Veselá. Jen přemýšlíme, jestli s jedním El nebo se dvěma ..co myslíte? Jana. 🌷
@janina92 Pokud Ela, pak urcite jedno L
@martiniquest Děkuji 🙂 samozřejmě je pak ještě varianta Elišky, ale tam mě děsí ta četnost :D
@janina92 Nevim, jak to realne je, ale malou Elisku neznam ani jednu. Zato Elu a Elisu ve skolce mame.
my máme Ella ... a když se malá narodila, tak jich bylo opravdu málo ...
ani jedno, na mě je tam moc L ...
Nela příp. Ela - to zdvojení je na palici. Teď jsem ve škole zapisovala studenty a půlka mi diktovala nějaká zdvojení ve jméně, která jsou vícenméně k ničemu, jen musí chudáci všude zdůrazňovat, jak se to píše nebo že mají špatně jméno někde v seznamu.
@g_m presne. Ja mam prijmeni, kde mam po K mekke I a docela me stve, ze to musim hlasit. Natoz tak hlasit zdvojena pismena 😆 hlavne, ze je decko IN
@janina92 Dej Elisku. Laura taky dobra.
@martiniquest Je pravda, že mi teď ty dvojitý písmena přijdou taky trochu jako nesmysl, kor k příjmení Veselá...děkuji za názory 🙂
@janina92 Presne. Ja vzdy reflektuju kontext prijmeni. Mame nemecky znejici, tak mame "divna" jmena Max a Klaudie (Klaudie, nikoli Claudia, jak se me casto ptaji 🤣🤦). Ale mit ceske prijmeni, volim jmena vice ceska.
Ahoj , my čekáme vytouženého chlapečka . Kdyby to byla hokčička byla by to Nela, ale obě jména jsou hezká🙂