Maminky, jaké jméno na chlapečka by se podle vás hodilo k příjmení Badal? Máme hodně kamarádů, všichni již po dvou dětech a většinou kluci. Chtěli bychom aby se to tedy moc neopakovalo. Nemůžeme se dohodnout. Děkuji za názory.
Mě napadá třeba Mirek, Jakub, Petr. Upřímně mi k němu pasuje hodně jmen 🙂, spíše by to chtělo vědět které vyřadit 🙂
Matyáš, Tobiáš, Tomáš, Martin 😊
Antonín, Robin, Jáchym.
Vyřadit můžeme právě takové ty klasiky jako Mirek (toho máme přímo v rodině), Petr, Martin, Honza, Adam, David, Šimon, Lukáš, Kuba. Potom méně časté jako Mikuláš, Robin a Jonáš. Já bych hrozně chtěla Dominika. Manžel zase Olivera (to nepřekousnu) 😀 Jediné na čem se jakš takš shodneme je Erik. Co myslíte?
To se mi líbí, ale myslím si že právě toto k příjmení nejde. Navíc by asi neprošlo u manžela. Mě se líbí hodně jmen, jenže jich je v okolí vždycky hodně nebo nás kamarádi předběhli. Líbil by se mi i Vojta, ale taky nemám šanci. Dcerku máme Valerii a na tom jsme se shodli jednoznačně a jsme s ním hrozně spokojení. Ale jak to dopadne s bratříčkem to jsem div živá.
Tadeas Josef matysek pavlik
Leopold
šimonek
Mě se moc líbí jméno Jakub 🙂 nebo Eliáš
Sebastian 🙂
A co Václav
David
Super neutrální příjmení, k tomu se hodí snad cokoliv... si každý vypište z kalendáře co se vám líbí a někde shoda bude... Dominik i Erik za mě na pohodu, je to pěkný..
My máme Radima. tak co třeba ten? 🙂 Nebo Radek.
Mě se líbí k tomu příjmení Michal..