Ahoj, líbí se vám jméno Ezra? Čekám chlapečka a jméno je můj favorit...
Me se zas líbí moc, hlavně ten význam. Ale nemůžu si pomoct, vždycky se mi vybaví pri tom jménu pubertální pindy ze seriálu pretty little liars a to mi to tedy kazí 😀 jinak - myslim ze o Ezrovi tu už jedna diskuse byla a ne nedávno. PS - co příjmení?
Ja mam to jmeho zase spojeny se Star Wars rebels, coz mi uz trosku leze krkem. Ale jinak jmeno fajn. Vzdycky se najde nekdo, kdo bude brblat, ze Pepik je Pepik, takze hlavne, aby se libilo vam.
Tak neni to spatne ale strasne moc zalezi na prijmeni...Ezra Tlusty bude vzdycky priserny😂
@norvegianalice Nějak nechápu, proč si někdo vybere takové exotické jméno a potřebuje si výběr stvrzovat od někoho jiného. Prostě pokud se vám líbí, tak ho dejte. Pokud by se tohle jméno líbilo většinové společnosti, bylo by v četnosti asi trochu jinde. Pokud chcete být originální, nechápu potřebu to konzultovat.
A ke jménu samotnému- líbí se mi, ale nedala bych ho, právě kvůli tomu, že tu je už druhá diskuze na totožné téma. Pokud bych dala takhle originální jméno, byla bych nerada, kdyby se pak ve školce sešli tři.
ne, připadá mi to extrémně strašný, skoro jako vtip. 😲 Žiješ v Norsku? A příjmení tedy bude "cizí"?
Souhlas s příspevkem nahoře. Nechápu potřebu nechat si tyhle extrémy schválit. Jde přece o vás, něčí názor ti může být ukradenej a kdyby se toto jméno lidem líbilo, tak ho asi dávají, ne? 🙂
Bohužel se mi jméno vůbec nelíbí. Neexistují žádné pěkné domácké podoby, nehledě na to, že si jméno ponese chlapeček celý život. Myslíte, že z něho bude nadšený? A souhlasím s tím, že se rozhodně nehodí k českému příjmení. Jsem učitelka ZŠ, takže mě u spousty jmen zůstává rozum stát v souvislosti s příjmením.
Stejny dotaz tu byl tak pul roku/3 mesice (?) zpatky. Me se jmeno libi, ale vetsine ne. Vykasli se ale na to, co se komu libi. My dali jmeno Karel (a neni to po nikom z rodiny). Prvni reakce ze je to hrozny jmeno a ze to nemyslime vazne (v rodine i mezi kamarady). Od te doby co se malej narodil mi vsichni rikaj jak ma krasny jmeno, jak se to knemu hodi a s nasim prijmenim to zni hezky (a zda se mi, ze to myslej i uprimne, kupodivu..).
Ja myslela,ze je to divci jmeno 😃 No nedala bych ho,evokuje mi to kocoura Azraela ze Smoulu 😁 Divim se,ze se jeste zadny dite nejmenuje Gargamel... 😉😃
@isabelafuentes a nebo Mrzout, že?😝
Mě se toto jméno moc nelíbí,ale je to přece tvoje volba a vůbec bych to neřešila tady. A navíc záleží na příjmení.
Me se nelibi vubec, ale jak psaly holky, zalezi jen na tobe. Casem si okoli stejne zvykne na jakekoliv jmeno...
Tak mne se to jmeno libi, ale hodne zalezi na prijmeni, pokud mate typicky ceske prijmeni, jeste bych to zvazila.
@norvegianalice Ahojky, Mně se jméno Ezra absolutně nelíbí, ale nerozhoduj se podle názorů ostatních 🙂 I na sebekrásnější jméno se vždycky najde někdo, komu se líbit nebude 🙂 Nikdy se nezavděčíš všem 🙂