Ahoj ženy potřebovala bych poradit s jménem pro holčičku tak aby šlo k příjmení Černá 😌 samozřejmě máme nějaké nápady ale jen bych chtěla vědět i váš názor 🙂 jen aby to bylo jméno které není moc časté 🙂 předem děkuji 🙂
@vironeka Elen to je hezké jen nevím jak by sme jí říkali myslím jako zdrobnělina 🙂 El, Elenko víc mě asi nenapadá 😅
Karolína 😉Kája
@kamila1997 Mně se líbí Beata 🙂
@miaelle90 ano to u nás doma také padlo 😊
Tyjo Beata je taky pěkná. Ještě by šla Elča 😃 a pak ještě to chce Nelču, jako z reklamy 😃 Eli, Elísek, Elinda, Elenka,... mně občas překvapuje vynalézavost maminek. My máme kluka Marka a nás samotný toho moc nenapadá, ale ve školce, to je studna nápadů, jedna paní učitelka mu říká Máryno. Vždycky mne z toho omejvají,když to slyším. 😃
alespoň vím, že nemá smysl řešit, aby ze jména nešel udělat nějaký patvar nebo přezdívka. Ze všeho to jde, když se chce 😀
@kamila1997 Nám se moc líbí Justýna, Justýnka
Mně by se líbila třeba Valentina, Viola, Angelika.
@vironeka No tak máme aspoň další do sbírky a to teda Elen a Beatu 🙂 přesně z každého jména jde udělat nějaká přezdívka 😅 můj taťka našemu malému říká občas TýTý a to jen kvůli tomu že mu jméno a příjmení začíná na T 😅😅
Moje kamarádka (příjmením taky Černá)má Terezku...Takže Tereza Černá a druhá kamarádka je Hana Černá.🙂 Jelikož mám v hlavě tyhle dvě jména tak mě žádný jiný jméno k příjmení nenapadá.I když je dost krásných jmen.😀
My máme doma Vilmu, říkáme jí Viluška, Viluš, Vilunka, Vilí, Vilmička. Když jsme jméno vybírali, ani mě nenapadlo, kolik bude mít zdrobnělin. Ve školce říkali, že tam nikdy žádnou neměli i sestřičky v porodnici říkali, že si na žádnou nepamatují.
@kamila1997 K Elen se také přikláním. Krásné jméno.🙂
My měli vybranou Soňu, k Černé se hodí ...
Je to pěkně české neutrální krátké příjmení. K tomu se vám bude hodit většina jmen ☺ Mě jako první napadla Kateřina, i když to už je trochu pasé
@kamila1997 Alice, Ema nebo Lucie 😊
@kamila1997 Mam stejne prijmeni jako ty. Moc jsem chtela Elen, ale manzelovi se to nelibilo. Tak mame Karolinu.
@kamila1997 trebaaaaaaa Lucie 😁 k tomuto příjmení sa dá vybrat spoustu krásných jmen
@kamila1997 S timhle prijmenim se mi bude vzdy pojit moje nejlepsi kamoska, Anet(k)a 🙂 Znala jsem pak jeste Katku a Annu Cerne 🙂
Od září jsem začala pracovat v MŠ a tam máme nejenom milou, ale také velmi líbeznou holčičku Evelínku. Zamilovala jsem se nejenom do ní , ale také do jejího jména 😀. Nenosí sice příjmení Černá, ale ta kombinace rozhodně nezní špatně.
@kamila1997 TýTý je taky dobrý, náš táta říká od malička bráchovi Petrovi Mates, nevím, jak ho to napadlo 😀 ale Mates nebo Maty mu nakonec říkáme skoro všichni 😀
Jakýkoliv, třeba Leontýna.
Běla Černá
Zora, Zoe, Mia
Máme stejné příjmení 🙂 Já chtěla jsem Dorotku a nebo Zoru (ale mám kluky 😀) ... taky se mi jeden čas strašně líbilo jméno Thea (ale já jsem se bála, aby si jí nepletli s černym čajem 😀 )
Nikola, Jitka, Gabriela, Kamila, Nela, Andrea, Renata
Berenika 💙
já mám pocit , že v nějaké pohádce snad kdysi jsem viděla v titulcích Elen Černá, to se mi hrozně líbilo,hned jsem si nato vzpomněla 🙂