Snad se nikdo nepohorsi nebo se ho to nedotkne, občas jsou tady i jen taková témata jak se říká "ze zvědavosti".
Holky, kdo třeba na IG sledujete nebo jste četla o Jitce Boho, nepřipadá vám, že ta její holčička je chlapeček v holcicim těle? Vadily ji dlouhé vlásky, skubala si je a schovávala pod čepicí, nemá ráda holcici hračky a hraje si jen s auty, na vojáky, nesnáší saticky, chce nosit jen chlapecké oblečení a nejlépe černé. Vím, že děti to často takto mívají, že i kluci vozí kočárek a oblékají si šaty, ale.ona od pohledu je taková jiná, celý kluk. Jak to vidíte vy?
Za mě to je roztomilá holčička, co nechtěla dlouhé vlasy a cítí se líp v kratších.
Mám třeba kamarádku, co má normálně manzela a taky je spíše takový kluk - krátké vlasy, sportovnější oblečení, neutrální barvy.. za mě je to normální, nepozastavují se nad tím. A taky si o ní plno lidí myslí, že je/byla na holky.
A fakt není chlap v ženském těle..
Jako malá jsem si v různých údobích klidu hrála s autíčky, lodičkami, ráda jsem pracovala s nářadím a ze dřeva jsem si vyřezávala figurky. Dlouhé vlasy mi do značné míry překážely a odmítala jsem náušnice. Do svých zhruba pětadvaceti let jsem nosila celkem výhradně kalhoty a oblečení v tmavých barvách. Bavilo mě hrát si s kluky na policajty a zloděje, lezla jsem po stromech, hráli jsme fotbal, prali jsme se a lezli do kontejnerů pro nejrůznější předměty, které nám v daný okamžik přišly zajímavé. A jsem úplně nudně ženská, co je výhradně na chlapy.
Čekáš senzaci, že za pár let vyrukuje s tím, že podstoupí změnu pohlaví? 😁 Tak je klučičí no, to může být za pár let úplně jinak. Podívej se na Shiloh Pitt.
Vypadá jako já v jejim věku. Neřeš cipárny a běž s děckama ven👍
A co když si Jitka Boho tento příspěvek právě čte?
Neříkám, že zrovna tento text je nějak hanlivý, ale určitě by mohl patřit do kategorie "Dotklo se mě." Kolikrát mě až zasáhne u srdce, jak si lidé neberou servítky při různých "srandách" a hodnoceních na celebrity/mediálně známé osobnosti. Prosím, nenechme zajít tuto diskuzi do nějakých nehezkých krajností 🙏❤
V tomto věku dítě nemá rozum a neví o své orientaci. Pokud má v okolí spíše kamarády než kamarádky, tak chce třeba vypadat jako oni. A i kdyby v budoucna byla "jiná", myslím si, že ty nemáš absolutně právo to řešit 🙂.
Holky, nehledam žádnou senzaci, jen jsem se nad tím pozastavila a zajímalo mě, jak to vidíte vy. Moje hloupost, neměla jsem být zvědavá😉. Požádala jsem, zda by moje otázka a diskuze mohla být smazana
@exbordelar už jsem na to odpověděla a ano, je mi to hloupé a trapné, že jsem se tady na to zeptala. Omlouvám se všem
proč se omlouváš? No tak ses zeptala na to, co tě zaujalo. A co jako?
Zapomněla jsem ovšem na hru na doktory, jak jsem obvykle byla jedinou přítomnou holčičkou, museli se hoši spokojit s jediným vzorkem, já měla lepší výběr. 😄
Mame v okoli takovy pripad m, kluk chce byt holkou cca od 4/5 let, zatim se ceka, co bude v puberte, ale okolim je bran jako holka.
Je to úplně běžná holčička, jakých je mraky, která preferuje pohodlí a praktičnost před stereotypy dospěláků. S jediným rozdílem - má maminku, která jí umožňuje rozhodovat o sobě sama, bez obav z "co tomu řeknou lidi". Kdyby takhle svobodomyslných rodičů bylo víc, ubylo by spoustě dětí spousta trápení a společnosti spousta omezujících stereotypů.
Jedna paní na jejím IG napsala: Třeba je to kluk...jen ve špatném těle.... To je první co mě napadne, když vidím styl oblíkání a v čem se cítí dobře.... Kazdopadne Jitka udělala dobře, že ji podporuje v tom, v čem se cítí dobře🥰.
Škoda, že si ráda nehraje s vodou, loďěma a neplave. Mohla by být třeba lachtan v těle holčičky...
Prosím, holky, už neprispivejte do této diskuze. Bylo velkou chybou ji založit a já pevně věřím, že mně admin vyhoví a smaže ji. Díky
Mě ta holčička přijde zvláštni a osobně,žádné jiné takové dítě neznám,že by holčička byla komplet chováním,zálibama,oblékáním jako kluk a naopak. Znám děti které jsou vsetrane,nebo třeba holčičku která raději hraje florbal,než by chodila na balet,ale zase na druhou stranu si rada hraje s panenká lol. Nebo holčičku kterou nebaví panenky,ale dlouhé vlasy a sukně miluje. Každopádně je dobře,že Jitka se nebojí být jiná a svoji dceři umožní být jaká chce.
Proč ti to vrtá hlavou? 😉