Jitka Boho - dcera. Jak to vidíte vy?

26. črc 2022

Snad se nikdo nepohorsi nebo se ho to nedotkne, občas jsou tady i jen taková témata jak se říká "ze zvědavosti".
Holky, kdo třeba na IG sledujete nebo jste četla o Jitce Boho, nepřipadá vám, že ta její holčička je chlapeček v holcicim těle? Vadily ji dlouhé vlásky, skubala si je a schovávala pod čepicí, nemá ráda holcici hračky a hraje si jen s auty, na vojáky, nesnáší saticky, chce nosit jen chlapecké oblečení a nejlépe černé. Vím, že děti to často takto mívají, že i kluci vozí kočárek a oblékají si šaty, ale.ona od pohledu je taková jiná, celý kluk. Jak to vidíte vy?

lennus
26. črc 2022

Proč ti to vrtá hlavou? 😉

tasimia
26. črc 2022

Za mě to je roztomilá holčička, co nechtěla dlouhé vlasy a cítí se líp v kratších.
Mám třeba kamarádku, co má normálně manzela a taky je spíše takový kluk - krátké vlasy, sportovnější oblečení, neutrální barvy.. za mě je to normální, nepozastavují se nad tím. A taky si o ní plno lidí myslí, že je/byla na holky.
A fakt není chlap v ženském těle..

tahejhula
26. črc 2022

Jako malá jsem si v různých údobích klidu hrála s autíčky, lodičkami, ráda jsem pracovala s nářadím a ze dřeva jsem si vyřezávala figurky. Dlouhé vlasy mi do značné míry překážely a odmítala jsem náušnice. Do svých zhruba pětadvaceti let jsem nosila celkem výhradně kalhoty a oblečení v tmavých barvách. Bavilo mě hrát si s kluky na policajty a zloděje, lezla jsem po stromech, hráli jsme fotbal, prali jsme se a lezli do kontejnerů pro nejrůznější předměty, které nám v daný okamžik přišly zajímavé. A jsem úplně nudně ženská, co je výhradně na chlapy.

te_reza
26. črc 2022

Čekáš senzaci, že za pár let vyrukuje s tím, že podstoupí změnu pohlaví? 😁 Tak je klučičí no, to může být za pár let úplně jinak. Podívej se na Shiloh Pitt.

mimco
26. črc 2022

Vypadá jako já v jejim věku. Neřeš cipárny a běž s děckama ven👍

exbordelar
26. črc 2022

A co když si Jitka Boho tento příspěvek právě čte?
Neříkám, že zrovna tento text je nějak hanlivý, ale určitě by mohl patřit do kategorie "Dotklo se mě." Kolikrát mě až zasáhne u srdce, jak si lidé neberou servítky při různých "srandách" a hodnoceních na celebrity/mediálně známé osobnosti. Prosím, nenechme zajít tuto diskuzi do nějakých nehezkých krajností 🙏❤

ellyem
26. črc 2022

V tomto věku dítě nemá rozum a neví o své orientaci. Pokud má v okolí spíše kamarády než kamarádky, tak chce třeba vypadat jako oni. A i kdyby v budoucna byla "jiná", myslím si, že ty nemáš absolutně právo to řešit 🙂.

autor
26. črc 2022

Holky, nehledam žádnou senzaci, jen jsem se nad tím pozastavila a zajímalo mě, jak to vidíte vy. Moje hloupost, neměla jsem být zvědavá😉. Požádala jsem, zda by moje otázka a diskuze mohla být smazana

autor
26. črc 2022

@exbordelar už jsem na to odpověděla a ano, je mi to hloupé a trapné, že jsem se tady na to zeptala. Omlouvám se všem

jarla
26. črc 2022

proč se omlouváš? No tak ses zeptala na to, co tě zaujalo. A co jako?

tahejhula
26. črc 2022

Zapomněla jsem ovšem na hru na doktory, jak jsem obvykle byla jedinou přítomnou holčičkou, museli se hoši spokojit s jediným vzorkem, já měla lepší výběr. 😄

hojda
26. črc 2022

Mame v okoli takovy pripad m, kluk chce byt holkou cca od 4/5 let, zatim se ceka, co bude v puberte, ale okolim je bran jako holka.

bara88
26. črc 2022

Proč se omlouváš?tak tě to zajímá no a chtěla si třeba o tom diskutovat,nic špatného.
@mimco a ven by si měla jít spíš ty protože nechápu že takové viparny vůbec čteš a ještě máš čas na ně odpovidat

rebe
26. črc 2022

Je to úplně běžná holčička, jakých je mraky, která preferuje pohodlí a praktičnost před stereotypy dospěláků. S jediným rozdílem - má maminku, která jí umožňuje rozhodovat o sobě sama, bez obav z "co tomu řeknou lidi". Kdyby takhle svobodomyslných rodičů bylo víc, ubylo by spoustě dětí spousta trápení a společnosti spousta omezujících stereotypů.

mimco
26. črc 2022

@bara88 já jsem venku celý den, tuhle číčovinu jsem náhodou shlédla na wc🤦‍♀️, máš s tím konkrétně ty nějaký problém?

bara88
26. črc 2022

@mimco problém máš spíš asi ty ne? Že tady druhým radíš co mají a nemají řešit a jestli má jít někdo s děckama ven. Ty snad víš jestli má paní vůbec děti?

mimco
26. črc 2022

@bara88 Ty jsi nějaký místní Boss přes komenty? Jinak nechápu co je ti do toho, co zrovna já komentuju.

evculinda
26. črc 2022

Jedna paní na jejím IG napsala: Třeba je to kluk...jen ve špatném těle.... To je první co mě napadne, když vidím styl oblíkání a v čem se cítí dobře.... Kazdopadne Jitka udělala dobře, že ji podporuje v tom, v čem se cítí dobře🥰.

bara88
26. črc 2022

@mimco no jasně že jsem 🤣

mimco
26. črc 2022

@bara88 hmm, tak to gratuluji ke kariéře, máš být na co pyšná👍

treasurka
26. črc 2022

Škoda, že si ráda nehraje s vodou, loďěma a neplave. Mohla by být třeba lachtan v těle holčičky...

rebe
26. črc 2022

@treasurka Stejně je psina, že když si kluk hraje s panenkama a nosí sukýnky, tak z něj bude homosexuál (a ne holka), ale když holka nosí kalhoty a hraje fotbal, tak z ní bude kluk (a ne lesba). Freud by si mnul ruce, že všichni touží po pindíku...

odula
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
27. črc 2022

Prosím, holky, už neprispivejte do této diskuze. Bylo velkou chybou ji založit a já pevně věřím, že mně admin vyhoví a smaže ji. Díky

izz76
27. črc 2022

Mě ta holčička přijde zvláštni a osobně,žádné jiné takové dítě neznám,že by holčička byla komplet chováním,zálibama,oblékáním jako kluk a naopak. Znám děti které jsou vsetrane,nebo třeba holčičku která raději hraje florbal,než by chodila na balet,ale zase na druhou stranu si rada hraje s panenká lol. Nebo holčičku kterou nebaví panenky,ale dlouhé vlasy a sukně miluje. Každopádně je dobře,že Jitka se nebojí být jiná a svoji dceři umožní být jaká chce.

fire85
24. črc 2023

@bara88 proč by to nemohla číst?