Jídelníček na míru + fitness koučink. Doporučíte výživového poradce?

adelka163
19. srp 2020

Ahoj všem, netýká se to mateřství, ale spoléhám na to, že tu je hodně lidí, kteří mi dokáží poradit. Sháním nějakého výživového poradce, který mi sestaví jídelníček na míru, zváží mě, přeměří mě a například jednou do měsíce budu chodit na přeměřování, konzultace osobně - ne přes internet. Ráda bych někoho s kým máte vy nebo například vaši známí osobní zkušenosti. Když bude z Prahy, bude to ideální 🙂 Také bych preferovala spíše někoho mladšího. Já vím, moc požadavků 😀

Ještě to tu tedy sepíšu jednou přehledně:
- jídelníček + počáteční vážení/měření + převážení/přeměření
- Praha
- osobní kontakt, ne online
- nepotřebuji koučink, co se týče cvičení, na to si vystačím sama
- osobní zkušenost výhodou
- mladší věková kategorie výhodou

Moc Vám všem děkuju!!

barmil
19. srp 2020

@adelka163 tyhle služby poskytuje každé fitko, staci se zeptat tam, kam budeš chodit cvičit

jjasmina
19. srp 2020

Jinak teda já tohle všechno měla v rámci fitness centra a nejlepe i s trenérem, který sestaví cviky na míru, to je totiž základ uspěchu aspon do toho začátku

makronka222
19. srp 2020

Fitklub.online super typek dela jidelnicky na miru. Zadnej drastak jsem nemela. Stoji to asi 200,- na mesic a mam dole 4kg. Dela i trenenera. Videa online... je to fine

piskoteka
19. srp 2020

@adelka163 Ségra má dobrou zkušenost se slečnou Monikou Bělíkovou. Zdravý pestrý jídelníček bez hladovění a žádné kraviny kolem jako detox a nabízení produktů 😉

petulejan
20. srp 2020

Zkus kouknout na stránky nehladu,super holky 👍

everme
Odpověď byla odstraněná
Zobraz