Jaký máte názor na COOP? Chodíte tam nakupovat a jak jste spokojeni? Ptám se proto, že mně tento řetězec přijde neuvěřitelně zastaralý, nic moc výběr, draho, protivné prodavačky, na případné zloděje jen obrovská zrcadla, do kterých se stejně nikdo nedívá atd. Chtěla bych chodit nakupovat jinam, poraďte mi jiný lepší obchod, prosím
V coopu jsem snad 2 roky nebyla. Jsou neuveritelne drahe:Kockolit 60 kc( ve vecerce za 1/2),maslo 46( vecerka 37) a dalsi a dalsi polozky. Jednou jsem mamce prohlizela uctenku a spocitala ji ze kdyby sla nakoupit do vecerky usetrila by 200 kc!!! A to na asi na 12 polozkach. S prodavackama stejne zkusenosti, urcite jsou v praci za trest...😆.Coop jim plati 9tis.za 6hod.prac.dobu. Jsou tam akorat protivne brecy. Chodim do penny, k Vietnamcum, Kauflandu, Lidl a Albert. Zastaraly manazeri coopu zapomeli na konkurenci ale nezapomeli si snizit platy ktere by museli prizpusobit velkemu odlivu zakazniku. Radeji daji maslo za 60...
Ano, máslo teď v COOP dost podražili, asi vážně začnu nakupovat u Vietnamců. Jsem ráda že ten názor na jednotu není jen můj 🙂 Také mně vadí, jak tam člověku stále někdo stojí za zadkem, to nemají ochranku nebo kamery?
Není nic jednoduššího než jít jinam...ne nenakupujeme tam
Nechodila jsem tam ani tehdy, kdy to byl jediny obchod ve vesnici. Zbozi priserne a predeazene.
Holky myslím,že je to všude stejně drahé v dnešní době si už nevyberete a hlavne tam mají české výrobky.
můžu se zeptat který obchod je normální?
Ano uznávám může se zdát že je dražší a třeba některé věci comají například jinde v akci tak v coopu mají normální cenu,ale nemají u toho cedulku akce a toje největší chyba,protože na to lidi slyší.
aha tak to jo.A tak proč chodíš do toho obchodu když jsi proti němu tak zaujatá?
ok nebudeme to rozebírat
Mě se třeba líbý že uzeniny se krájí hned před zákazníkem a mám jistotu že je to čerstvé.
tak ten obchod musely už zavřít ne?a kde se nachází ten obchod.
Ja mam dobrou i spatnou zkusenost. V nasem meste je sit prodejen Jednota a treba Trefa ( ktera spada s coopem pod Jednotu) nabizi kureci maso z eko farmy. Na druhou stranu zas nemaji zrovna priznive ceny. V malych coopech je to des, jediny, co bych vyzdvihla, ze nemivaji rohliky vytazeny z mrazaku, to fakt dam radsi 2,20 za fakt cerstvy nez 1,50 za rozmrazeny. Co nechapu, ze retezec pysnici se regionalnini produkty, nabizi v sezone jablka z Italie a maso odtamtez ( dodavatel Libor Novak). Albert a Tesco povazuji za stejny hnus. Nakupuji v Globusu, v Lidlu a nekdy v Kauflandu. Globus mi vyhovuje nejvic.
My mame jednotu za barakem a jsme s ni spokojeni..
Já v jednotě dost často narážím na prošlé zboží
Tady přeci není co řešit, ne? Pokud tam jsi spokojená, budeš chodit dál - bez ohledu na ostatní anonymní diskutující. Pokud nejsi, tak tam nechoď 😀
My u nás jednotu máme, když se mi nikam nechce autem, nebo potřebuju něco malého, tak do ní skočím. Ceny potravin naštěstí řešit nemusím a hlavně tam chodím jen pro malé věci. Nakupovat maso, nebo zeleninu se tam samozřejmě nedá...
@karlam COOP má teď vánoční akci, k nákupu nad 399,- dostanete stírací los a na ten se dá vyhrát buď 400,- na příští nákup nebo 60 000,- na nákupy na celý příští rok. Trvá až do Štědrého dne, což je na předvánoční vaření a pečení fajn, budu si ty nákupy fázovat tak, aby to vyšlo pokaždé na ty 400,- 🙂 Není to ale na všech prodejnách, mělo by to být označené na prodejně nebo se rovnou zeptejte.
Nejsme velká obec,ale o chody tu máme tři: soukromník, jednota a hruška. Do hrušky chodím jednou za uherský rok,protože ceny šílené,ale jako jediný obchod v okolí mají stále vanilinovy cukr v kilovem balení. Soukromník je fajn na pečivo a sem tam na jogurty. Ale jednotu u nás dost pěkně opravili,salámy,šunky a tvrdý sýr bezkonkurenční cena,dost často beru i věci z akčního letáku. Díky malé obci si prodavačky nedovolí být protivné nebo neochotné, takže v tomhle problém taky nemám 🤷 ale na velké nákupy stejně jezdím do hypermarketu
U nás v okruhu 10 km nic většího než Coop není, takže pokud nemám cestu do města nakupuju tam (ano je dražší, ale beru v úvahu čas a pohonné hmoty, navic ráda podpořím místní). Hlavně beru věci denní spotřeby. S hygienou (alespoň tou viditelnou) jsem spokojená, stejně tak s prodavačkami. Obchod působí dobře, žádná zrcadla tam nemají.
@karlam byla jsem v jednote na Lipne v noci, ptz je to 24h obchod kde si po zategistrovani chodis nakupovat kdy chces- fakt bozi
Navštívila jsem zatím dvě Jednoty,obě na malých městech skoro vesnicích. Prodavačky byly odměřené v jednom obchodě a zboží mi tam taky přijde dražší a akce nic moc i když tam mám svoje oblíbené produkty. Z malých řetězců mám nejraději FLOP.