Ahoj holky. Jak to vidíte vy, je podle vas eroticka masaz nevěra? Ale nemyslim tím tantrickou ale přímo erotickou napr. v nějakém salonu který tyto masáže provozuje, kde jsou maserky úplně nahé a masiruji chlapy svým tělem s happy endem.
Ano
Ano.
Ano, hodne by mi to vadilo, přijde mi to stejne jako jit do bordelu, vsak dojde normos k vyvrcholeni
Ano.
Ano
Bordel je nevěra a je fuk jestli se to honosně nazývá masáž.
Erotické doteky a vyvrcholení za stimulace cizí osoby je nevěra vždy, ne? Pokud se oba v páru předem nedomluvili, že dávají přednost volnému svazku...
Ano, je to nevěra, ale pro mě osobně třeba by to nebylo totéž jako sex v paralelním vzahu. Asi bych to muži spíš přála než že by mě to zranilo.
Je to nevera - pokud tam jde tajne a neporesil to predem s partnerkou/manzelkou, ktera mu to schvalila.
Samozřejmě
Kdyby to udelal tajne, ano. Tohle je teda zrovna vec, ktera mi nevadi. Jenze me toho nevadi pomerne dost a kazdy to ma jinak a toto uz je rozhodne kategorie "musi s tim souhlasit partner".
Za mě záleží jestli by z toho nevěru udělal (tajnosti, atd) a taky proč by tam šel. A co na to partnerka.
Když je to tajné, bez domluvy tak to nevěra je. Není to však jinak nic tak hrozného.
Pokud se partneri domluvi nevera to neni .
Ale je to pro me uplne na stejne urovni jakoby chlap rekl jdu si k Mani za*ichat ...
Ano je.
Ano
Jistě