Dnes mi má kamarádka řekla že jsem zlá....nechápu totiž jak mohla vyměnit 3 male deti za chlapa. Jak to berete vy? Myslite že opustit muže a 3malinke deti kvuli milenci je ok?
No tak já bych takovy nazor mela i jako netehotna
pokud to byla opravdu kamarádka, tak to časem proberete s chladnou hlavou a budete kamarádky dál 😉 já si tedy s kamarádkami říkala vždy i to nehezké do očí a někdy dost ostře a nikdy to nebyl problém. jednou jsem nejlepší kamarádce řekla, že je "kráva", když se chce vracet k onomu muži, ale že je to její věc a kdyby něco, jsem tady. dali jsme si pár skleniček, šly zapařit...vše ok. s tím oním měla časem miminko, pak se vzali, pozvali mě na svatbu a jsou spolu stále...
ne každý dokáže unést tvrdý názor řečený na tvrdo...jedna věc je, že máš svůj názor (já mám stejný v tomto případě) a druhá věc je, jak ho sdělíš a jak to ona osoba dokáže pobrat. teď jste opravdu asi obě moc plné hormonů, jak naznačila @berynka, aby jste si dokázaly promluvit v klidu. kamarádka by měla tvůj názor vzít, setkávat se s ním bude asi často. ty bys ji zas jako kamarádka neměla soudit. i když tuto situaci já také nikdy nepochopím ☹
@blahova_andrea víš mě to mrzi kvuli detem.
@tricunici to dokážu pochopit. taky naopak nedokážu pochopit jak může žena opustit děti kvůli chlapovi. nebo ne jen opustit. nechat je týrat chlapem, jen aby o něj nepřišla. prostě cokoliv v tomto stylu. pro mě jsou děti v žebříčku nad chlapama. což ale také každá žena nechápe. pokud jste kamarádky, tak ji určitě znáš. víš co a jak a proč. třeba to má nějaké polehčující okolnosti. tohle si hlavně jednou sama v sobě bude muset obhájit ona.
@blahova_andrea asi tak,jeji muž ji hodne uražel,same dluhy.,jeho rodina alkoholici:-/Deti jsou 2 postizene
@tricunici tak to jsou docela polehčující okolnosti, nemyslíš? jako ne úplně opustit děti, ale rozhodně se poohlížet po lepším chlapovi. můj přítel teda taky není žádný cukrkandl a je samý dluh a bejvalka s dětmi, jen ten alkoholismus naštěstí zatím ee, ale kdybych chtěla něco řezat, tak určo půjde on a ne já od syna. ale každá jsme jiná, máme jiné možnosti. a kdo se teď stará o děti? 🤐 taky nejsem ten typ, co by šel hned do jiné náruče. ale i v tom jsme každá nějaká. ona neměla podporu ve své rodině? že by prostě muže opustila, ale děti si nechala?
Nemá nikoho,navic on ji deti nedal. No ted se nema o moc lepe,našla si mladeho chlapa a ten ji nepomuze
tak ted navic ma to mimi a nema kam jit.pritel je blb a ona se hrouti
Dotaz. ...co si myslíte když partneři ne manžele mají 3 deti 10 let a dvojčata 2 roky jsou spolu 15 let a partner chce odejít s důvodu nefungující ho vztahu. ....co je pro muže lepší volba. ....zůstat s ženou s kterou vztah není dobrý ale kvůli dětem zůstat doma nebo odejít za někým kdo za to stoji a opustit deti? Samozrejme deti by muž Vidal a bral dal....
myslím, že ty polehčující okolnosti vysvětlují odchod od partnera, ale určitě ne od dětí. máma je prostě máma a děti by měla mít na prvním místě. zvlášť jestli jsou malinké. takže za mě - není to ok.
Opustit děti pro chlapa? Nemožná představa.
Mam dve deti a nikdy bych neodesla bez nich. Navic jakykoli odchod bCh si hodne rozmyslela,prave kvuli detem. Ale ja mam skveleho muze, tak se mi to keca.
Ale mam kamaradku,ma tri deti,kazde s jinym. Dva predchozi ji obcas dali par facek. Ale zase jsem se jim az tolik nedivila. Treti si ji vzal. Ale deti jsou s ni. Nejstarsi ve stridave peci. Roky o nej bojovala u soudu. Deti by nedala.
Z pohledu matky to nepochopim. Zena, pokud chce odejit,si ma pripravit plan,podminky a pak to resit.
Je to hodně stará diskuze. Myslím ale, že kamarádka - skutečná kamarádka - by neměla soudit. To neznamená schvalovat jakékoliv jednání a mlčet - ale je velký rozdíl mezi tím, říct kamarádce, že dělá kravinu, nebo že je kráva...
@tricunici tak kámoška je zamilovaná... ty těhotná, jak to asi mohlo dopadnout, co? 😅 😝