Koukám na TN na TV NOVA a nestačím se divit.
Důchodci se milovali a v zápalu vášně použili záchodovou štětku a ta paní vykrvácela.
Na vině z její smrti je podle jejího manžela gynekolog,který ji nezachránil. 😅 😅
Jestli jste viděli reportáž,co na to říkáte?............... 😕
Já jsem v šoku. 😀
hehe..som sa na tom pobavila..hehe..a to aky stari boli ti dochodcovia a z akeho statu??
ty vogo koukam jako blazen co ty lidi napadne 😅 to je sadlo maslo uz 😀
Tak to bylo opravdu maso... 😖
Jen jsem nějak nepochopila, co vlastně ten gynekolog provedl špatně...
Manžel ženu rozerve a ještě čeká odškodnění??? 😲 😖 😖
Já myslím,že Češi. 😉
to akože vážne hej? 😕 😲 😅 😀
no vy cesi ste ale "divni" 😀
nejlepsi bylo jak rikal,ze zna lidi co chlastaji vic jak oni a to ona mela 3promile
Já pořád přemýlím,jestli ta reportáž by la myšlena vážně,nebo ne. 😀 😀 😀
Já nepochopila jak ten pán na konci řekl, že neměl volat záchranku, že by se z toho vyspala 😀 🤐 Ono to neni vtipné, já vim že ne, ale ten pán byl usměvnej .Teda, poslouchala jsem to jedním uchem, takže snad si nevymýšlím 😕
Pochopila jsem to teda tak, že by přežila nebýt zásahu toho lékaře? 😕 podle slov jejího manžela, který jí prošťoural šťetkou? 🙄
Děs a hrůza 😖 .
aponchie 😀 ..koukám že toho řekl víc 😀
Viděla jsem tu reportáž, ale jen tak letmo, takže nevím, zda odsoudili toho lékaře či ne. Pokud jo, tak to je teda absurdistán.
baby a neviete nejaky link na tu reportaz?to by ma teda zaujimalo.... 😖
tu je to,ešte je tam aj fotka toho človeka??(to snáď ani nie)
http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/smrt-po-zvrhlem-...
sakra a ja jsme to nevidela koupala sem malyho 😀
to je ale magor
Lidi mají blbé nápady!!!Je to mačo a pořádnýýý!!
no to je sila!!! 😖 a ten chlapik chce este odskodne 1,5 melona 😲
dadulka dakujem za link...veru hroza co sa v tomto svete deje 😠
ty kokso,no ja by som ho snad zabila. Napchala by som mu tu kefu do riti nech vie ako sa jeho zena citila. Kvoli jeho hluposti musi teraz byt potrestny nevinny clovek, ktory chcel len pomoct? A peniaze co chce od nemocnice? Tych 1,5 mil. by pomohlo na zakupenie nejakych dolezitych lekarskych pristrojov
v 62letech mají dobrý apetit 😅 ale teda žádný rozum 😕 😔
měli, měli.... 😔
no jo měli 😔
jo lidi maj blby napady....treba i to ze se budou rusit sex shopy a vibratory se budou prodavat v lekarnach....dyt si tam nejakej duchodce pujde pro leky a dostane infarkt 😅
Teda já tu reportáž neviděla, ale co tady čtu, tak mi připadá, že to byli nějaký bezdomovci, ne? 😕 😅
Ale jak tam seděl na té válendě, nebo na čem... oni tam mluvili o tom, jak jí poranil při sexuálních hrátkách štětkou a on ten nešťastný výraz : Já nic já muzikant... a pak začne ještě měktat něco o penězích, kdyby radši držel hubu a byl rád, že ho kvůli tomu nikdo nesoudí!!! 😠 😠 😠 Jemu se asi už honilo hlavou, kolik lahváčů by bylo za 1,5 mega 😅 😔
denousek 😅
jabber - vypadali tak 😉
Novu nesleduju ..zvlášť ty šílený zprávy a jejich profesionalitu 😀
debilna otazka asi.. ale vrta mi to hlavou.. ktorym koncom jej to robil??? 😕 😀 😝
Taky jsem ji teď viděla.Dědula má odvahu!To je síla.Chudák doktor.To je,jakoby ji zapíchnul nožem a ještě chtěl odškodnění!