Ahoj holčiny,
s jakým práškem pro mimi máte dobrou zkušenost? Já byla rozhodnuta pro lovelu, ale prý moc dobře nevypere a někdy se na bílém prádle dělají žluté mapy. Také nevím, kde lovelu sehnat, Kde jste ji kupovali?
A co prášek batole? Máte zkušenost?
Děkuji
Ahojky! Já jsem prala v tekuté Lovele (půl roku, od té doby používám normální tekutý prášek ve kterém peu nám-Ariel) a vždy mi vyprala všechno a dobře.
Jinak já ji vždy sehnala v DM drogerii a v Hypernově, ale určitě by měla být v každé drogerii.
Ahojky, já používám Batole a jsem celkem spokojená Lovelu jsem ještě nezkusila tak nemůžu porovnat, jsem zvědavá co napíšou ostatní 😉
sla bych do Persilu, opravdu ta Lovela moc nevypere
Já právě slyšela, že lovela moc nevypere, ale ten gel je lepší, než prášek, že vypere, nebo je to stejné?
Tak to já si na Lovelu nemůžu stěžovat, nikdy mi nezůstal na oblečení jediný flíček. ani po mrkvi když už jsme začli přikrmovat.
prosím tě, prado, a ty máš toto: http://www.drogerie-matous.cz/p2642-lovela-color/ ?
Nebo je ještě nějaká jiná tekutá?
Ještě jsem našla lovela balzám: http://www.drogerie-matous.cz/p2643-lovela-balsam/ ????
Nene, používala jsem tady tu:
http://www.drogerie-matous.cz/p2643-lovela-balsam/
Díky, prado 🙂 A asi je tedy lepší, než sypací prášek, ne? Na ten jsme právě četla, že moc nevypere...
Já používám Batole,krásně miminkovsky voní 😀
Sypaný prášek jsem neměla,tak nevím.
No a nebo velejemně prát ve slizu 🙂
ze začátku jsem měla Lovelu, ale nebylo to ončo, tak peru v Persilu Sensitiv a super, malá taky v poho 😉
Měla jsem Lovelu prášek, no, nešpinavé miminkovské ano (hadrové plíny jsme měla jen na ublinkávání), ale jak jsem začala s příkrmama, tak to nevyperu ani omylem. Ani při použití nějakých sprejů na fleky před praním... 😒 Teď mám Ariel
prado, a vypere ten gel i barevné prádlo?
Eliotka, nám to vypralo i barevné prádlo, ale vypadá to že jsem asi jediná spokojená s Lovelou. Tak raději zkus něco jiného, ať pak nejsi na mě naštvaná. Tekutý Ariel byl taky fajn.
Mě taky Lovela nic nevyprala,samé fleky,navíc jsem jí mkusela vyměnit,páč jsme byly samej pupínek.teďka mám Persil sensitiv,prádlo je čisté a voňavé.Na kuži zatím změna nic moc,ale vyčkám..
prado, neboj, naštvaná na tebe nebudu. 🙂 😉 Nejsi jediná, kamarádka je s ní taky moc spokojená, ale musí to být fakt ta tekutá.
Ty nové věci vyparu v Lovele a pak se uvidí, až se mimi narodí. Zpočátku stejně fleky nebudou, leda tak od mlíčka. Kdyby to nesedělo, koupím něco jiného, třeba ten Persil, spíš mi šlo o to, co použít teď na nové věci. Díky, prado 🙂
Holky, ona mozna lovela neni spatna, ale zalezi taky na tvrdosti vody. V minulem byte ani ariel nevypral poradne a tady v novem vypere uplne vsechno. Takze zkuste sodu nebo nejaky jiny zmekcovadlo, treba to zabere 😉
hlavinko, a tu sodu mám přidat normálně k tomu prášku, teda gelu? To se jmenuje soda na praní? 😕
my máme lovelu a v pohodě.
my používáme lovelu a skvrny opravdu nevypere 😒 teď mám koupené batole,tak uvidíme
ja pouzivala Lovelu dlouho... a mam vsechno obleceni znicene - skvrny uz naveky 😉
ted asi mesic uz pereme v normalnim prasku, Persil Gold, a to je jak pohadka...
ale je pravda, ze tady je extremna tvrda voda
Ahojky, tak mi v Lovele vyprali akorát výbavičku, tzn. úplně nové věci a pak jsem hned začala v Persilu Gold a jak píše Lada82, super, na mimču to nezanechalo nic a na prádle taky ne, doporučuji 😉
ahojky - já mám problémy s kůží (atop.exem), tak mi hned mudr. řekla, ať na miminkovský věci rozhodně nepoužívám dětské prášky na praní - jakékoliv - neřekla přímo značky - že nejsou vůbec pro takovou kůži stavěný - co kdyby mimi bylo po mě a taky mělo problémy - takže my pořád pereme buď v Lanze nebo Persilu - ale musím 2x máchat - a žádnou aviváž. Jen mě zarazilo, že řekla, že tyhle speciální dětský prášky jsou "sajrajt". Tak nevím, ale je fakt, že malej má takovou vysušenější pokožku a když mu vyprala babí a pak to nosil, tak byl hned opupínkovanej a loupal se....Tak nevím... 😲
Lovela je úplně na houby. Nic nevypere, veškeré skvrny musím nejprve vyprat ve žlučovém mýdle. Mám gel a už se těším, až ji vyplácám a zkusím Persil sensitive.
Vojtisku: To je hodně zajímavé. Já má citlivou kůži, ale od té doby, co peru výhradně v gelech (prášky zůstávají ve vláknech a mohou dráždit pokožku) a nepoužívám aviváž, je to OK.
Eliotka: jmenuje se to soda na prani, obyc pytlik stal asi 30 kc v dreogerii, nekdo kupuje calgonit, ale ucinek je uplne stejnej. Pridava se to do nalevky na prasek, ale asi se to muze dat i do te nadobky k gelu....
hlavinka, aha, tak calgonit znám, a občas dávám. A mám doma, tak dám ten. Díky 🙂
eliotka, hlavinka: no já mám teda na změkčovač vody jinou přihrádku a přímo k prášku to nedávám, protože se to uvolňuje do vody jindy než prášek.
eliotka: Lovelu prodávají normálně v drogerii. , Ale pokakaný mi třeba vůbec nevyprala. Všechno peru v Persilu SENSITIVE a je to vyprané a malímu to nevadí.