Jaký používáte diář?

domcaly
29. říj 2018

Ahoj,
jaký používáte diář a proč zrovna ten? Hledám nějaký pro sebe, tak by se mi hodilo doporučení.

penelope87
29. říj 2018

@domcaly Papelote mají parádní diáře.

alcar
29. říj 2018

Ja používám aplikaci v tabletu, ale to asi slyset nechces. 😃

lachtanice86
29. říj 2018

@domcaly na 2018 mám momenteeczech, byl ok ale na další rok si budu dělat bujo styl. Chci to komplet podle sebe

olga_
29. říj 2018

@lachtanice86 Co to je ten bujo styl? Byl by odkaz?

olga_
29. říj 2018

@domcaly Jinak ségra používá diář Terapie domova. První rok využívala hodně naplno, další rok už užívání minimalizovala/osekala, ale vyhovuje jí. Já používám často denní Moleskine. Teď jsem měla na rok 2018 něco podobného Moleskinu (vzhledem), maličký formát, týdenní a vyhovovalo mi na něm, že jsem měla vše v rychlém přehledu na jedné straně (kolonky pro jednotlivé dny) a na protilehlé straně prázdný řádkovaný list na jakékoli poznámky.

vineta
29. říj 2018

@domcaly Týdenní moleskin v měkké vazbě, vyhovuje mi formát a vzhled

olga_
29. říj 2018

@vineta Má ten týdenní volnou stranu, nebo jsou dny rozložené na obě strany?

vineta
29. říj 2018

@olga_ Vlevo dny, vpravo volno- řádkování

kafr
29. říj 2018

A to myslíš jako ten klasický papírový? To neporadím.
Máme s manželem DigiCal v telefonu.
1) máme ho spárovaný- co napíše jeden, vidí i druhý, ale můžu si tam napsat poznámku i jen pro sebe a manžel ji nevidí.
2) možnost zadání opakování- např na všechny pátky máme nákup a průběžně připisujeme a mažeme
3) dá se zapsat datum, čas, místo- spárované s navigací, což je super když mám schůzku někde jsem je potřeba dojet..., Poznámky a upozornění- pípa to.
4) historie se nemaže, můžu se podívat zpětně.
5) budoucí událost můžu upravovat

olga_
29. říj 2018

@vineta Super, díky! Za mě je to top řešení, protože ne vždy mám týdenní úkoly přesně rozdělené na konkrétní dny.

hafika
29. říj 2018

Používám taky Terapii domova, vyhovuje mi, že je hodně variabilní. Má velký měsíční přehled, což mi stačí, protože nám max. 2-3 akce týdně a můžu si ho přizpůsobit sobě. Některé části mám stejně už několik let a měním hlavně kalendárium. Ale někdo jiný může používat zase týdenní kalendárium. Pro mě je fajn, že tuhle část lze z diáře vyndat a naopak jsem si mohla přidat papíry pro pracovní poznámky.

vineta
29. říj 2018

@olga_ A na Moleskin mám hrozně ráda kapsu na zadní straně desek... Ale nevýhoda je absence českých jmenin. Já mám stolní kalendář v práci, tak mi to nevadí.

olga_
29. říj 2018

@vineta Ten, co mám teď je německý, ale má taky kapsu, je to Alpha Edition.

78marcela
29. říj 2018

Prošla jsem toho spoustu, nakonec jsem si udělala svůj, mám ho i tady na bazarku na prodej. Potřebovala jsem nějak skloubit rodinu a práci a domacnost a tento mi teď sedí.

marketa_sob
29. říj 2018

Na příští rok vyzkouším diář Terapie domova. Líbí se mi, že je na kroužkovou vazbu a můžu tam přidávat i volné listy, přehazovat podle potřeby a popsané týdny nechávat doma...

jaja01k
30. říj 2018

Mně vyhovuje Bullet Journal. Nejdřív se mi do toho nechtělo, přišlo mi, že s tím bude hodně práce, ale není a mám ho přesně podle svých představ.
Jednou jsem si koupila diář Terapie domova, byl krásný, ale nebylo to ono, dost věcí tam pro mě bylo zbytečných a některé mi tam naopak chyběly.

hafika
30. říj 2018

@jaja01k Ale terapie domova se právě dá předělávat jako bullet journal, když jsem si četla, tak je to dost podobné. Prostě si vyndáš, co nepotřebuješ a přidáš si stránky, co potřebuješ. Já už vlastně kupuju jen nový kalendář, většinu dalších papíru vyházím, protože mi to zůstalo už z předchozího roku stejné a byla by blbost to přepisovat. Ale mě hodně vyhovuje styl kalendáře, ze zbytku používám tak polovinu. Pro mě je to kompromis, k úplnému bullet journal bych se nedokopala.

martiniquest
30. říj 2018

Dlouho jsem hledala a na letosek poridila A cup of style ve velikosti a5. Libi se mi, ze je tam na kazde dvoustrane to dobude list a poznamky. Na pristi rok jsem vzala opet A cup of style, jen mensi verzi. Terapie domova a Momenteeczech (ci jak se to pise) jsou sice super, ale nehorazne predrazene. Kdyby existovalo neco podobneho do 300 Kc, jdu do toho.

anetka9
30. říj 2018

Já mám Doller🙂 vyhovuje mi, že si každý měsíc připravíš sama, můžeš začít kdykoli a ne ho shánět na Nový rok a je tam dost místa úplně na všechno, občas si do něj ráda kreslím🙂 Mrkni na jejich stránky, to ti poví víc🙂

martiniquest
30. říj 2018

@martiniquest to do list 🙂