Jaký na to máte upřimný názor?

melykely
6. čer 2023

Dobrý den, ráda bych vás poprosila o upřímný názor. Na FB mě zaujal kamarádův kamarád. Napsala jsem mu do zprávy, že bych ho ráda poznala. Je mu 26, právě je v období státnic a do toho pracuje, takže toho má hodně. Bydlí u rodičů v Poděbradech, ale pracuje v Praze,m kde já také bydlím. Má to ještě s prací tak, že pracuje v kanceláři v Praze, ale občas má i služební cesty kousek od Prahy.

Tak jsem mu tedy napsala na FB, napsal mi, že mě určitě rád také pozná a že mu má o sobě něco napsat. Začali jsme si tedy psát a bylo to fakt takové pěkné povídání, hodně se snažil a psal mi k dobrému ránu, přes den, i posílal fotky a psal i přes den a pak i na dobrou noc. Psali jsme si takhle týden a já se pak zeptala, jestli si chce psát, nebo se chce vidět i osobně, nebo že mi klidně psát nemusí, jestli nechce. Na to mi odepsal, že Ano, že přemýšlíme stejně a že jenom čeká až bude vědět co se bude dít koncem týdne, že nechce něco slibovat a pak to rušit a že kdyby nechtěl, tak mi nepíše a že nerad tlačí věci silou za každou cenu a jestli bych předběžně neměla čas v pátek odpoledne.

Odepsala jsem, že jasně a v pořádku a že tento týden bohužel nemohu, ale klidně někdy příští týden nebo jindy jak se mu to bude hodit. Odepsal mi, že se přiznává, že jak má před státnicemi, tak má ty priority trochu někde jinde, ale tím neříká, že mě nechce potkat. Napsala jsem mu, že by bylo možná nejlepší to nechat po těch státnicích, že vím o čem mluví, že jsem státnice měla minulý rok a ať si v klidu dokončí školu. Napsal mi, že do té doby uteču v uvozovkách. Na to jsem mu napsala, že ne. Že vím co je to dělat státnice. Pak připsal, že no právě a že možná se mi zdá takový bez iniciativy. Ale hlavně, že jsme si to vyjasnili a že je to důležité.

Pak jsme si začali psát, ale k tématu se vrátil a ptal se zda mám příští týden nějaký volný čas, že od úterka do čtvrtka je pracovně na Moravě, ale jinak bychom se mohli domluvit. Navrhla jsem tedy po, st a pá po 15h, jak končím v práci. Odepsal, že dobře, že to nějak zvládne a aspon se odreaguje. Pak jsme si zase psali o různých věcech, o práci a o životě....
Zase znovu se vrátil k tématu a začal se mě ptát, zda jsem říkala, že mám pondělky volné. Já že ano a že končím v 15h. On, že v 16h a že paráda. Pak jsem navrhla i místo srazu a on: To ještě doladíme během víkendu.....pak se mnou začal ve zprávách šprýmovat, že ma víno mě neutáhne a že mě utáhne na dobrý čaj.

Byl víkend a psali jsme si, posílali fotky našich domácích mazlíčku, ale vůbec se o tom srazu nezmínil... Najednou bylo pondělí a já pořád nevěděla jestli teda jdu ven anebo ne. Popřál mi k dobrému ránu, a že je to dneska v práci takové volnější. Pak už byly 2 hodiny před srazem a stále nic, tak jsem se zeptala zda ten sraz platí anebo ne. On že popravdě neví, jestli to stíhá, že ví, že pracuji do 15 h a že to bral tak, že do té doby musí dát vědět. A jak jsem na tom v pátek. Já jsem pak ještě dopsala, že jsem myslela, že si dáme vědět o víkendu, jak jsme říkali. Na to mi odepsal, že si to taky myslel, ale nakonec řešil, jestli bude dnes v kanceláři v Praze anebo kousek za Prahou, že je to ted takové bláznivé. A jestli to nemůžeme přesunout na pátek, že promiň. Já jsem mu pak napsala, že možná bude úplně nejlepší, když si ted dodělá státnice (má je příští týden v pondělí). A on že dobře a že tedy dá na moje rady. Tak jsme předběžně domluveni na pátek po jeho státnicích příští týden.

Od té doby si zase píšeme, posíláme fotky, sdílíme kažodenní záležitosti. Včera se mi ale celý den neozval, přitom píše každý den. Nevím, možná se učí na státnice nebo něco řeší. Jak tohle celé prosím vidíte dle popisu?

katherine177
6. čer 2023

@melykely mě to příjde,že moc zájem nemá a neustále se vymlouvá

zelenaesmolda
6. čer 2023

@katherine177
me to spis prijde,ze toho ma ted moc

pampeliska1313
6. čer 2023

Má toho moc. O statnicich jsem měla pocit, ze mi zabere čas i když bych se měla jít najíst. Má práci, učí se.. nebrala bych to ze nemá zájem. Pockala bych po statnicich jak to bude.

mari90
6. čer 2023

Řekla bych, že prostě nemá čas, uvidíš po státnicích

stella222
6. čer 2023

Moc veľký zajem nemá, moc sa mu do osobneho stretnutia nechce..spis mozno je hanblivy a boji sa jak dopadne osobné stretko..

melykely
autor
6. čer 2023

Já právě jak jsem dělala minulý rok státnice, tak vím, že je to opravdu náročné. Tak myslím, že bude rozumné, počkat až po těch státnicích i jak radíte vy

te_reza
6. čer 2023

Kolik těch diskuzích o 💩 v různých obměnách ještě vyplodíš?

lvl16
6. čer 2023

Počkala bych po těch státnicích. Nepřijde mi, že by neměl zájem, spíš nějak neví, kde mu hlava stojí a nezvládá si teď organizovat čas. Dala bych tomu tak +/- týden po státnicích, jestli si udělá čas. Kdyby ne, tak jdu o dům dál.

melykely
autor
6. čer 2023

@lvl16 ano, napsala jste to opravdu hezky...přesně takhle to udělám

lv
6. čer 2023

Hele já doufám, že už někoho ulovíš. Netlač tak na něj, chlap musí trochu uhánět, ne ty.

mimi1004
6. čer 2023

Ty máš státnice? A to máš čas jako vysokoškolačka řešit samé pubertální zhovadilosti?

te_reza
6. čer 2023

@mimi1004 ale tak.... Zas je to prdel, ne?🤣

samik2008
6. čer 2023

Chceš názor!? Ty se asi hodně nudíš, viď!? 🤦‍♀️🤣🤭

pajusz
6. čer 2023

@mimi1004 Ty budeš nějaký agent 😄, že hned takhle lustrujes🤔 To přejdi ne 😄
@melykely ty počkej až bude mít po státnicích, a vem trošku zpátečku, ať je to on kdo se bude snažit, prece ho nebudes takhle uhánět

mimi1004
6. čer 2023

@pajusz Ten nick se mi zaryl do paměti 🤷🏽‍♀️
@te_reza To zase jo, ale... 😄

te_reza
6. čer 2023

@pajusz nemusí lustrovat, taky jsem jen koukla a hned jsem věděla která bije.

irmamala
6. čer 2023

Někoho má, ale je fajn udržovat si v záloze potencionální pichnu🤷‍♀️

izz76
7. čer 2023

@melykely Kdyby chtěl tak přijede,mladej nadrzenej chlap nebude ztrácet čas vypisovanim blbostí.

pajusz
7. čer 2023

@mimi1004
@te_reza tak to máte dokonalý přehled 👍 ten já nemám 😄