Jaký máte koníček? Je něco, co jste si musely najít na mateřské, aby vám nehráblo z toho věčného kolotoče nakrmit - pomazlit - pochovat - přebalit - odnést - přinést - uvařit - uklidit - .........? Já už jsem musela!
K sobě mě přivedlo tvoření krajek z papíru.
Co je to pro vás?
@ili74 Jinak pro mě to byl po druhém porodu sakra kolotoč, byla jsem na 2 děti sama, chlap byl rok pryč a vracel se na jeden den o víkendu. Bez pomoci babiček a všeho, takže cvičením jsem ze sebe dostávala stres, díky bohu za to 🙏. Je dobré si něco najít, ať už je to šití, malování, vaření, cvičení... Důležité je, aby jsme se my jako mámy citily v pohodě, na těle i na duši ❤️, pak jsou v pohodě i děti.
No já jsem na rodičovské teprve pár měsíců, ale hodně čtu, občas cvičím a několikrát do týdne káva s kamarádkou, občas Netflix. 😆 Na tvoření nemám buňky a ani mě to nebaví. Tak snad mi za ty čtyři roky nehrábne, ale zatím si to doma užívám. 😆
Cviceni a vybarvovani omalovanek, deti su vynarvovaly detske ja dospelacke s draky🙂
Chodím alespoň 3x týdně na rychlou procházku - připravím doma večeři a odcházím🙂 Děti už si zvykly a berou to jako běžnou věc, čas navrhl sám manžel, abych nepřicházela o pracovní čas, když jsou děti ve škole/školce.
A taky hraju golf - to znamená, že jednou za čas odjedu na celý den, někdy i s přespáním. Je to třeba šestkrát do roka, ale je to super, máme partu golfistů a takový náš soukromý turnaj, člověk tam úplně vypne.
Také bych si ráda něco našla něco co by mě bavilo ale zatím jsem na nic nepřišla a taky mi skoro nic nejde přijdu si až neschopná . 😢
na mateřské jsem fakt neměla čas na žádný koníček. Když teda nepočítám dlouhé procházky s kočárem, což pro mne byl fajn relax. Každý den, většinou 2x denně tak 1až 2h chůze v lese 😍. teda s prvním. S druhým to už úplně nešlo, to jsem většinou "proseděla" na hřišti a tedy dost jsme pobíhali mezi jednotlivými hřišti😅
Začala jsem šít a čtu, teď v létě zavaruju....
Ja celkem dost čtu, občas sleduju nějaké seriály, když mě něco zaujme :D jinak na koníček moc času neni, spíš takové nárazové aktivity, že třeba něco namaluju, zahraju si hru, vypadnu se proběhnout apod, ale nic pravidelného.
Já jsem se pustila do zdokonalování angličtiny a mám z toho úplně super pocit. Najednou dělám něco pro sebe, co mě posouvá dal a v budoucnu toho mužů i skvěle využít. A k tomu mám chov koček ❤️😺 občas jedu na výstavu od rána do vecera, tlachám s přáteli o své vášni, která mě naplňuje. Cely den se smejem, bavíme a občas je to i s přepsáním a to se zábava prodlužuje až do noci. Je to úžasný relax. A mit doma i koteci miminka, věnovat se chovatelskemu programu, porad se člověk něco učí… je to obrovská vášeň.
Jasně a 10 let mě to i solidně živilo - focení a provozovala jsem mateřské centrum..
Nic... Nepotrebuju konkretni konicek...
Chodime na prochazky do Musei , o vikendu nebo dovolenych hodne cestujem a ted jdu obcas i do prace ...
Já občas tvořím... píšu a vydávám, fotím, filmuji, vyrábím všemožnou bižuterii...
Začala jsem háčkovat. Pustím si k tomu večer televizi,počítám si sloupky a relaxuju. Je pak super pocit když vidím jak z klubka příze vznikne díky mě hračka nebo jiná věc 🙂
Mám sportovní psy. Měla jsem je i před dětmi a budu je mít, doufám, vždycky. Neskutečný relax
Já jsem začala běhat, bruslit a cvicit.. nikdy jsem nemela vic času, nez na materske.. ted doufam, ze po porodu dalsiho zase zacnu.. hrozne me chytlo cviceni na TRX.. to jsem chodila se skupinkou k jendomu trenerovi 2x tydne a behem 3 mesicu jsem mela postavu jak mariňák.. kdyz jsem si tam zasla po 2 letech v praci, odesla sem po 15 minutách uplne vyrizena.. takze toto bych chtela zas vypracovat..
Šití, a vše kolem něj, učení se druhů látek, střihů, stříhání. A jak na to. Drží mě ten koníček od doby co jsem prvně navlékla synovi moje první ušité tepláky v 8 měsících. Nyní má 4,5 roku a stále nosí jen šité věci.
Siti, hackovani, pleteni, akvarelova malba.
@ili74 Ahoj, já jsem začala po 6tinedělí cvičit cviky na pánevní dno a protahovat záda a stala se z toho cvičení taková závislost (byl to rok) , že teď chodím 3x týdně do posilovny a budu si dělat trenérský kurz 🤣🤦♀️