maminky, slečny, dámy...jaké máte zkušenosti s makeupem ? 😀 já používala občas jen tónovací krémy tak makeupům nerozumím, poraďte prosím jaký by byl nejlepší pro normální pleť. Znám hodně slečen, co nosí make-up, ale vypadají jako kdyby měli na sobě jakoby "průhledný závoj" a to se mi nelíbí 😖
ahoj ,já mám nejraději bb cream od garnier, je fakt skvělej. Krásně rozzáří pleť a není viditelný 🙂 .
ja milujem make up znacky pupa,ale neda sa kupit vsade,ja si ho kupujem v piestanoch
inak BB cream od garnier je tiez velmi dobry ale da sa pouzivat len ked je plet bezchybna lebo mam pocit ze vobec nekryje
make-up nepouzivam, nerobil mi dobre na plet. A to som skusala Chanel, Vichy, Dior, cize kvalitou to nebude. POuzivam BB kremy, ale "prave" korejske. Maju kryciu schopnost ako make-up, navyse su vyzivujuce a na pleti neviditelne. Uplna bomba. Ak by si chcel niekto pozriet http://cosmetic-love.com/makeup/face-makeup/bb-...
Postovne z KOrei zadarmo 😀
tak sem si nakonec po dlouhém vybírání koupila make up od Astor skin match a je vážně famozní 🙂 pleť po něm vypadá jako broskev či dětská prdelka 😀 😀 žádné vady, naprostá spokojenost
Hlavni je vybrat dobry, co vypada prirozene i na dennim svetle, tohle clovek musi umet, me casto i licila kamaradka co me kurz.
Presne jak rikas, kdyz ma clovek normalni plet je snadne se nejako nalicit 🙂 co ale kdyz ma nekdo akne, je tezke ho nalicit tak aby vypadat dobre a ne plnej pudru, to by se clovek mohl naucit v nejakem kurzu.
@lyndina ahoj ja osobne pouzivam od maybelline alebo Rimel 🙂 a pouzivam tekuty puder