Zdravím🙂,
chtěla jsem se zeptat jaký typ kočárku jste pořizovali (můžete i fotečku) a zda-li nový nebo "z druhé ruky" a také jak jste s ním byly spokojené? 🙂
My měli Tako Laret, nový. Velká spokojenost.
Adamex Luciano Bílý (teprve má přijít, je to novinka 2018)
Kupovali jsme novy Jane Crosswalk a plna spokojenost 🙂
Bugaboo cameleon 3, je to úžasný kočárek 😍
Zalezi hodne na vasem zivotnim stylu,jak planujete kocar vyuzit a kde se budete pohybovat.Ja jsem koupila Peg perego book kvuli skladnosti a lehke konstrukci.Osobne bych nikdy nesla do tech velkych plastovych koreb u polskych kocaru,neskladne a tezke...Koupila jsem z druhe ruky ale jezdeny jenom par mesicu takze skoro jako novy.
Zalezi na vasem zivotnim stylu, co od kocaru chces, jestli ho budes vozit jen autem nebo i busem atd... my jsme hodne aktivni, takze pro nas byl jednoznacnou volbou TFK adventure. Na prochazky chodime z 95% lesni cesty a na to je super. Kdyz je ale ve sportaku fusak, deka, nanoznil atd tak neni uplne skladny... sice je me do kufru v pohode vejde, ale nebavilo me ho porad ze zimy odstrojovat, abych s malym mohla na nakupy, nebo kdyz jedu na otocku k rodicum. takze ja jsem si na nakupy, doktory, navstevy atd koupila jeste golfky, ktere vozim porad v aute....
My mame taky bugaboo cameleon 3, z druhe ruky, jako novy. Mame trochu omlacenou kostru. Ale musim jen a jen doporucit. Perfektni a velmi prakticky.
My měli Tako, byla jsem moc spokojena, ale mala se raději nosila, takže jsme ho prodali.
Pokud se povede druhe, mám vyhlidnuty G-mini Grand🙂
Ahoj, kupovala jsem nový BabyLux ALU-Way, vybírala jsem ho hlavě dle velikosti korby, tak aby malá v ní mohla být co nejdéle ( narozená v létě, tak aby jí byla korba pohodlná i přes zimu do jara, pak sporťák). Kočárek kombinuji s nošením, a tento je převážně na jízdu po městě či zpevněných cestách. U rodičů mame starý Roan a ten je super odpružený 🙂 a taky se mi líbila barva, nechtěla jsem černý nebo šedý kočár ☺️ momentálně nemám žádnou fotku real fotku kočárku
Mam po dceři Jane crosswalk a koupila jsem si jeste do auta bugaboo bee a myslim ze beecko pofrci vic. Proste láska na první pojezdeni 😍 ale je to fakt do města či oc, terén bude bud šátek nebo nositko či crosswalk
@nikyselen Taky mame Bexu, ale asi o rok starsi model a jsme s nim spokojeni, jen autosedacku jsme vymenili za bezpecnejsi. Je to tedy ten casto proklinany polak...ale nemame s nim problem, dobre se sklada do auta. Projede dost, ale do terenu jsou lepsi. Kupovali jsme novy. Priste bych klidne koupila I kocar bazarovy. Jako prvorodicka jsem mela pred porodem predstavu, ze na kocaru stoji snad cele materstvi a musim mit pekny...ted uz by mi to byli skoro jedno, jen aby jezdil a vzala bych bazarovy. Usetrene penize bych vyuzila smysluplneji treba na plavani. Kombinovali jsme se satkem/nositkem.
Babydesign - verze husky, super výbava, deka, chránič rukou, termoobal na láhev, pláštěnky na obě korby, krásně se dal uzavřít (sklopit střecha a zvednout límec) v zimě proti větru, takže s novorozence jsem přes zimu byla pořád venku. (Ne jak ty super moderni kocarky, co maji stříšku s mezerou že by tam dospělí prolezl) A super i do terénu, zvládl les, skály, pole ... spousta uloženého místa,.... nikdy mi nic nechybělo. A to jsem v okolí pořád od kamarádek slyšela, že musí dokoupit fusak, pláštěnky....
@luckapol my take. Po dvou sestrinych detech a porad super.
Nuna mixx2
Mám téměř všechny vypsané na svém profilu bylo jich dost ale jediný kocarek co si hodlám nechat je mutsy Evo to je úžasný kocarek
Espiro next avenue 2017 - šedý. Jezdíme s ním 4 měsíce a jsme s ním moc spokojení. Koupili jsme nový.
My jsme pořídili Britax go big, je opravdu skvělej, hlavně oceňuji velký koš, je až do 10 kg, jinak krásně se s ním jezdí, má i sluneční clonu což je velká výhoda a je prostě úžasnej 🙂
Mám Hartan a je suprový. Velká korba, bezvadně se ovládá, zvládá i lehčí terén....měla jsem nový, ale dneska bych klidně šla do bazarového-po dvou dětetch je jako nový a jezdí se s ním stejně dobře.
@ahojcau Ahoj, taky zvazujeme o kočárku Neonato Puro. Už s nim jezdite? Četla jsem na nej rozdílné recenze, tak váhám. Líbí se mi moc, ale někteří jej kritizují, ze je neprakticky. Tak nevím 😕
@betuskabathory dovolim si odpovedet... asi hodne zalezi na co ten kocarek chcete... me se taky moc libil, ale kdyz jsme ho videli v realu tak nam prislo, ze pro nas aktivni zivot fakt neni... pokud budete jezdit jen po chodnikach ve meste, tak asi proc ne... i kdyz odstupem casu (jak syn roste) mi napriklad prijde naprosto neprakticky sportak, ze nejde polohovat nohy uplne do lehu, ale dite je tam porad jak na zidli
@mku Jak nejde polohovat do lehu? Jinak budeme jezdit z 90% ve městě..
Vždycky jsem měla kočárky dva, bydlíme na pidi vsi takže máme jeden stařičký polský tank který projede jakýmkoliv terénem, uveze téměř vše (v létě na vandru vozil dvě děti 8 + 15 kg a dole v košíku deset litrů vody) ale jezdit s ním mezi lidi je ostuda a taky docela zbytečná dřina.
Na slušňáka máme Baby jogger City Select v sourozenecké variantě.
@betuskabathory jezdim s nim od prosince a ja si nemuzu stezovat 🙂 zvlada i polni cesty zvladnul i snih..za me super 🙂 a je fakt naaaadhernej 😍 a pokud jak pises ze budes jezdit hlavne ve meste..tak bych do nej sla hned 🙂 my vahali kuli prochazkam se psem do lesa atd. A zvlada to 😁
@zarych jak jsi spokojená? 🙂
Poridili jsme z druhe ruky, ale opravdu jako novy-Britax go next. A je to uzasny kocarek, jak do terenu, tak i do mesta. Krasne prostorny a odpruzeny. Na chalupu jsme poridili take z druhe ruky Peg perego gt3. Prikladam foto britaxu. Dole v kosiku je slozena sportovni cast